שלום lod2003

• פותח הנושא aaam
  • פורסם בתאריך

aaam

New member
שלום lod2003../images/Emo150.gif

אז מה הסקרים לא מחמיאים לכנסים לא כל כך מגיעים המקורבים כבר פוזלים לצדדים כל האפשריות כבר נוצלו ללכת עם הליכוד זה כבר לא מתכון להצלחה לעבודה כבר אין קבלה גם הערבים כבר לא בכיס אז מה בני שהזיע מתחילה לרדת והצמרמורת בגוף מתגברת מתחילים לעשות שטויות מלכלכים על אנשים על מקורבים.על המשפחה .כנראה כבר לדעתך רק האשה אשמה
אז מה אולי נחליף את כולם בני רגב רגע שכחנו את העובדים הם גם ככה מיותרים אז בני אני אתן לך סקופ בקרוב אותך אנחנו מחליפים נקודה
מושחתים נמאסתם

noigl

New member
בתגובה

אם מנחם אותך כך לחשוב אז יש לך חודש לניחומים כי בעוד חודש ..... אתם הבייתה תלכו ואז לא ראשות העיר ולא מועצת הפועלים וכל הקומבינות ייגמרו ואז את הכספים מכל המקורות הש.....ם צריך להחזיר ואוי לצרה ואוי לבעיה איך משלמים כשאין קומבינות באוויר!!!!!!!!!!!!!!! ואין תפקידים ואין כלום כלום כלום אז בבקשה אני מצווה תמשיכו לחיות בהכחשה זה רק משרת את המתרה

aaam

New member
את לא מפסיקה לעבוד

מה קורה נוי יקירתי אני רואה שגם בערב החג את לא מפסיקה לעבוד אשרי המאמין אני מקווה שעדין תהי מועסקת אחרי הבחירות שנה טובה וחג שמח לל ולשולחיך

rachel v

New member
תגובה לתגובה הזועמת של נויגל

תגידי, את באמת כזו תמימה או שאת משחקת אותה? את מדברת על קומבינות תפקידים [ואם הבנתי אותך נכון התכוונת למר גבי אסרף יו"ר מועצת פועלים המרחבית תקני אותי אם אני טועה] את באמת מאמינה??????????????? ומי שחי כאן בהכחשה ומשרת את מטרתו זו את. לפי דברי דין יכול להיות שזה אתה. [בקוראך התייחס בלשון זכר] שנה טובה לך ולמשפחתך. שנת רוגע ושלוה.

סטיץ 2003

New member
תגובה ל rachel

כן ירבו אנשים כמוך, ישנם בלוד הרבה אנשים שמחכים ומייחלים לשינוי . אם קצת סבלנות יגיע השינוי - הרי " השינוי מתחיל בראש"

rachel v

New member
תגובה לסטיץ 2003

תודה לך על התמיכה. אני מבינה שאתה חדש בפורום,ברוך הבא בצל קורתנו.

noigl

New member
בתגובה לתגובה

יכול להיות שאת מכירה גבי אחר אני מכירה גבי שידע שבנו ג ממפעל מסויים כשעבד בו השתיק את העניין בתור יושב ראש מועצת הפועלים והעביר אותו לעבוד בשער של המדינה וכולנו יודעים מה קרה וכשייבחר מה יהפוך אותו למנכ"ל?

din 1

New member
RACHEL ברוך בואך שנית לצל קורתנו

ההתיחסות לנויגל ז/נ לא משנה , כמו שהגבתי על ביזבוז המים בעיר גם כאן אצלך אני יכול להבחין שהגברת או האדון NOIGL כותבת ברמה של ילדים בכיתה א' אם לא למטה מזה , רק לידיעה של נויגל מטרה כותבים ב- ט ולא ב- ת מהמקום שאת באה וממנו את שואבת את כל הארס יש להתנחם שנשאר רק חודש אחד ואז, אוי לה לעיר שחובותיה ירקיעו שחקים . באשר לך רחל יקירתי , שמח שחזרת , כך נשמור טוב יותר על הגחלת , עד ל-28 באוקטובר , בתאריך זה בלילה תהייה דרך חדשה לעיר , גבי אסרף יהיה ראש העיר!!!!

din 1

New member
|||NOIGL חבל על הזמן../images/Emo93.gif

חבל על זמנך , לא תצליח/י לזרוע ארס מסביבך , כמו שאמרתי אתמול עם אנשים מוגבלים יש להתיחס בהבנה אבל מוגבלת , את/ה עברת את גבול הטעם הטוב בדברי הארס וההסתה מענין מי הוא האב הרוחני שלך שממנו את /ה שואבת את דברי ה"חוכמה" שלך. אני חוזר ואומר לך כדאי לעשות פסק זמן של 10 שנים לפחות ללמוד קצת ערכים והתנהגויות ולאחר מכן להכנס לפורום , אנחנו נחכה לך פה!!! עד אז לוד תראה שונה בראשותו של גבי אסרף. מעניין איה תפקיד הקודקוד שלא נבחר לעולם הבטיח לך!!!

בתגובה לתגובה

ציפור קטנה וידענית גילתה את שמך. מה אומר? ממך לא ציפיתי. רק לפני שנה וקצת הכרתי אותך ואני מזועזע. כנראה אצלך לכסף יש יותר ערך מדם. ותייחסי לדבריה של rechel v עונה בנעימות לא מתלכלכת על אף אחד מהמועמדים האחרים ותפסיקי ל"לכלך" כי את בתת רמה שלך את הורסת רק למועמד שלך ולא לגבי אסרף כי הרמה הירודה שאת מתעסקת היא לא לעניין כי עד כמה שידוע גבי אסרף הוא זה שמתמודד לא בנו. ו

dron a

New member
תגובה ל- noigl

נוי שכירת הכסף שמוכנה לעשות הכל על מנת למצוא חן בעיני מעסיקיה. ראשית את לא תושבת העיר, כך למרות כל הנסיונות שלך להביא עובדות הם לא מלאות{מנקודת המבט של מעסיקיך הם 200% מלאות}. אם היית תושבת העיר היית יודעת שגבי אסרף עזר בשיקום פינות משחקים בגני ילדים שיקום חדרים בבתי ספר, עזרה בקיום חגיגות בר מצווה וכן קמחא דפסחא למשפחות נצרכות ועוד. להזכיר לך את הכספים האלה הוא מתרים ממפעלים באזור{בעולם זה דבר מאוד שגרתי}. אם לזה את קוראת קומבינות אז אני ועוד רבים מתושבי העיר בעד. לנוכח אוזלת ידה של העיריה ובמיוחד זה שעומד בראשה, שכל ממשלת ישראל עומדת מאחריו.

din 1

New member
מטרה ולא מתרה ../images/Emo95.gif

זו לא ממתרה אלה ממטרה!!! הלשון העברית הומצאה כנראה לא בשבלך!!

noigl

New member
דווקא ולא דוקא האנשים האלה ולא האלא

אני מפנה אותך לתגובה ששלחת למנהל האתר לגבי הסקר אז אולי ילדה בכיתה א לא יודעת לכתוב מטרה אבל לכתוב האנשים האלה גם ילד בגן יודע!!!!!!!!!!!!! אז כשמחפשים מוצאים הגיע הזמן שתתרכז בעיקר ולא בתפל אז שיהיה לך ערב טוב וחג שמח

סטיץ 2003

New member
תגןבה ל NOIGL

צר לי לאכזב אותך שאת אפילו לא יודעת שיש דבר שנקרא מימון מפלגות.

din 1

New member
NOGIL החכם , משולחנו של .../images/Emo59.gif

תגובות בדרך כלל ניתנות לשאלות עיניניות אשר נשאלות בכל פורום , אבל אתה חוטא למטרה , אולי בגלל טימטום , אולי בגלל פיגור שכלי, יש לי הרושם שאתה קצת מפגר בשכלך ולכן רמת כתיבתך הבאה לידי ביטוי כאן בפורום הינה של ילד בכיתה א' , בדקתי את כרטיסך האישי השם המופיע הוא נוי גל ואתה גר בת"א כביכול , אתה מבייש אפילו את השם נוי, מה הקשר בין מחט לתחת , או מה הקשר בין הרוחות בקליפורניה לעצים שנשתלו לאורך רח' חיים שפירא , לכן מוטב לך שתסגור את המחשב האישי שלך צא לחופשת לימודים של 10 שנים , למד קצת מינהגים והתנהגויות ואז רק אז כנס לפורום המכובד הזה שלדעתי יחזיק מעמד עוד הרבה זמן, ביום שלא יהיה כסף לשלם למקורות לא יהיה לך גם מים לשטוף את האסלה בביתך!!! + הוספת תגובה

noigl

New member
בתגובה

לפי תוכן התגובה למישהוא כאן בוער בלב מעניין למה!!! בשניות הוסרו כל סגנונות הכתב המעודן והתגלתה מפלצת בכל הדרה מה שמוכיח שנגעתי בנקודות מאוד מאוד רגישות!!!!!המבין יבין

ג ו ב נ י

New member
בקר טוב ושנה טובה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

גולשים אחים אנחנו היום ומחר נטבל דברנו בדבש נוותר קמעה על מילה קשה נסלח על משפט בוטה ונרחם על עיוות היסטורי ובצר לנו נפנה לRACHEL שתענה במקומנו כי מילותיה ומשפטיה מתוקים מדבש

למעלה