שלום חדשה כאן
S SoldieRonit New member 19/10/06 #2 מקפיצה לעצמי ../images/Emo6.gif השתחררתי הבוקר יותר אני לא אעבוד מולכם ויותר לא אהיה מרכז העניינים תודה על שנתיים נפלאות - שתמיד אתם מוכנים לתת מענה לכל בעיה ולעזור בכל אירוע תמשיכו כך ואני מאמינה שיום יבוא ואצטרף אליכם "על אמת"
מקפיצה לעצמי ../images/Emo6.gif השתחררתי הבוקר יותר אני לא אעבוד מולכם ויותר לא אהיה מרכז העניינים תודה על שנתיים נפלאות - שתמיד אתם מוכנים לתת מענה לכל בעיה ולעזור בכל אירוע תמשיכו כך ואני מאמינה שיום יבוא ואצטרף אליכם "על אמת"
7 760 New member 19/10/06 #3 ברכות לרגל השיחרור ../images/Emo140.gif תהני, תבלי, תשתחררי. תנצלי כל רגע. "איחלתי לחיילת בהצלחה...."
ברכות לרגל השיחרור ../images/Emo140.gif תהני, תבלי, תשתחררי. תנצלי כל רגע. "איחלתי לחיילת בהצלחה...."
ש שלום30 New member 19/10/06 #4 ברכות ואיחולים בהמשך דרכך ../images/Emo140.gif מהפורום עדיין לא השתחררת
S SupeRonit New member 19/10/06 #5 לא ../images/Emo98.gif לא ../images/Emo98.gif אני לא הולכת לשום מקום
מ מקלדתיפה New member 19/10/06 #6 ../images/Emo79.gifחחחח תהני מהחיים ../images/Emo168.gif קצת חו"ל קצת חגיגות איזה כיף לך
S SupeRonit New member 20/10/06 #8 לא .החלטתי שהגיע הזמן לחתום את התקופה הזו ולפרוש בשיא כל עוד אני נותנת מעצמי 100% ולא להרגיש זה שוחק אותי.
לא .החלטתי שהגיע הזמן לחתום את התקופה הזו ולפרוש בשיא כל עוד אני נותנת מעצמי 100% ולא להרגיש זה שוחק אותי.