שלום

חובשת

New member
שלום ../images/Emo98.gif

מישהו יכול להסביר לי איך מוצאים ומרידים שיר מהאינטרנט? (חוץ מהעברה ב ICQ) תודה מראש! BE HAPPY

חובשת

New member
ומצרפת עוד שאלה:

באיזה אלבום מופיע השיר "מחפש בתוך עינייך" של אורנה ומשה דץ (אם זה בכלל באלבום, השיר מתוך הסדרה "המוסד" הערוץ 2)? BE HAPPY

אלמקס

New member
אז ככה ../images/Emo151.gif

את צריכה להתקין תוכנה לשיתוף קבצי מדיה. קודם את צריכה להוריד את קובץ ההתקנה. התוכנה שאני משתמש בא (ודי מרוצה) היא מורפאוס. תיכנסי לכתובת הזאת http://www.tucows.com/preview/196058.html ותורידי את קובץ ההתקנה ואז פשוט תתקיני את בוחרת שם משתמש וסיסמא ומיד יכולה להתחיל להוריד שירים ע"י בחירה ב search בהצלחה

inigo

New member
אני יכול ../images/Emo70.gif

אז ככה. יש כמה תוכנות שניתן להוריד באמצעותן שירים. הטובה שהבן לפי דעתי, היא AudioGalaxy . את התוכנה ניתן להוריד באמצעות הקישור שצירפתי. כתובת האתר היא www.audiogalaxy.com . התוכנה עלולה להראות טיפה מסובכת לתפעול בהתחלה, אך למעשה די פשוטה. יתרון גדול של התוכנה על תוכנות אחרות הוא שמאגר המשתמשים שלה הוא הכי גדול וכך יש מבחר גדול יותר של שירים להוריד. גם מבחינת שירים ישראליים המבחר הוא הכי גדול שם. כמו כן באודיו, ניתן לשלוח שיר אחד לשני(במידה ואת והמשתמש האחר נמצאים באותה קבוצה). תוכנה נוספת היא מורפיוס (או קאזה , שהיא בדיוק אותה תוכנה כמו מורפיוס רק מעוצבת בצורה טיפה שונה). תבחרי מה את רוצה להוריד (או שתנסי את שתיהן) ואם תהיינה שאלות תוכלי לשאול כאן, או אותי בתיבת המסרים. איניגו. איניגו.

חובשת

New member
תודה רבה...

יש לי כבר את התוכנה מותקנת, בכל אופן, אני אלך צעד צעד (לא נראה לי שממש עכשיו) ואם אתקל בבעיות אני אדע איפה לחפש... ושוב- תודה רבה!!! BE HAPPY

למעלה