שלום

Roich

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אני אתחיל בזה שההודעה הזו קצת חסרת טעם כרגע, אבל אני צריך לקבל קצת תשובות בכל מקרה. בספטמבר אני אטוס (לבד) ללמוד שנתיים באירגון הקולג'ם הבינלאומיים (UWC) במקום כלשהו בחו"ל, בעוד שבועיים אני אדע איפה.. אני מניח שחלקכם בגילי (16?) ושלא לכולכם היה כזה ידע באנגלית לפני שטסתם, אז, מה עושים? אני קצת מפחד שאני אגיע ואני לא אוכל להוציא מילה אחת מהפה, ואז אני אהיה הישראלי הבודד. (אני מגזים, אבל עדיין.) מה גם, יש פה מישהו אולי שגר בנורווגיה, איטליה, הונג קונג, קנדה, וויילס, ניו מקסיקו, הודו, בוסניה, קוסטה ריקה או סווזילנד? תודה, רועי.

Looovely Girl

New member
אני גרה בקנדה...

אין לך ממה לפחד... ההתחלות תמיד קשות ואחר כך יהיה יותר טוב.. אתה מוזמן לתרגל את האנגלית שלך ע"י קריאת ספרים באנגלית או סתם ללמוד כל יום כמה מילים חדשות... סביר להניח שבהתחלה לא יהיה לך חברים אבל, אחר כך יהיה לך טוב.. אז אל תדאג... קרן

lol lypop

New member
אני בקנדה, מאוד קרוב

לאיפה שהביה"ס של UWC נמצא. אני יכולה כבר להרגיע אותך ולהגיד לך שיש שם ישראלי אחד...ואני מכירה גם ישראלי שלומד בUWC בהונג קונג. בכל מקרה, בגלל שזה ביה"ס כזה אני מניחה שיהיה לך הרבה יותר קל להתאקלם כי הם מכינים תוכניות במיוחד כדי לעזור לחדשים. אז הכל יהיה סבבה, אל תדאג dude/
כל הכבוד על ההתקבלות! רון

Roich

New member
תודה.

סוואזילנד זה בדרום אפריקה... בכל מקרה, זה עדיין קצת מלחיץ אותי, בטח הרוב ידברו אנגלית נורא טובה.

Emc2

New member
שלא תדעי על קיום המדינה

חשבתי רוסים יודעים הכל תמיד יותר טוב :)

אני גר בנורווגיה

ואומנם אני לא uwc אבל אני עושה את אותה תוכנית הלימודים (IB). לשאלה שלך, אני אישית הייתי בהלם מהאנגלית שמסביבי כשרק הגעתי לנורווגיה. . אני עוד חשבתי שהאנגלית שלי לא רעה לפני שבאתי, אבל ברגע שדיברתי אם חבר'ה דוברי אנגלית היה לי קשה לעקוב אחרי השיחה. אלו אולי חדשות רעות, מצד שני זה משהו שמשתפר באופן מיידי. האנגלית שלך תתחיל להשתפר ברגע שתגיע לקולג' ותמשיך ותשתפר לאורך כל השהייה שלך. אני הגעתי לרמת שיחה שוטפת תוך חודש בערך (אם אני זוכר נכון). ככה שאלו חדשות טובות. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.... זאת תוכנית לימודים לא קלה בכלל, אבל מעניינת מאוד. אלו היו שנתיים מדהימות (ואני מסיים עוד 68 יום). ואני מניח שבקולג' האלו גם האווירה מדהימה. תהנה... נתי

eynav br

New member
אמ..

אני לא מכירה תארגון הזה שכתבת עליו אבל מה שכן אני עוד שבועיים נוסעת לבד ללמוד בארה"ב ולא יודעת מילה באנגלית... זה אולי הפעם השניה שאני עוברת ככה למקום בלי לדעת מילה אבל אחרי הפעם הראשונה יותר קל ואני יודעת שבסוף הכל יהיה טוב גם אם יהיה קשה בהתחלה... למרות שאמ... בו ניראה את עצמי אומרת את זה כשיהיה קשה. אבל בסוך הכל יהיה בסדר..בהתחלה קשה לדבר אולי אבל זה לא תהיה לך ברירה ואתה תדבר בסוף.

AnnabeI Lee

New member
פורום אנגלית לימודים (740)

(מנהלת אותו איזו אחת.. לא זוכרת את שמה
) בטאגליינס יש את "שיטת השבלול". קרא והחכם

Coolioo

New member
אני לא מחו"ל אבל יש לי שאלה

אפשר פרטים בקשר ללימודים האלה UWC בחו"ל..? זה נראה לי משהו ממש מגניב ואני גם בגילך ..איך מגיעים לזה? תודה

Emc2

New member
לפני כמה שנים...

רצחו את אלטה-ויסטה וחנקו את נטסקייפ. ביל גייטס פרזיט

למעלה