שלום

vanilababy

New member
שלום../images/Emo9.gif

אני נוטלת ראקוטן כבר כמעט 3 חודשים ואני גם לומדת יש לי תוסף תזונה, ויטמנים שניקראים "סטודנט פורמולה" רציתי לשאול אם אני יכולה לקחת אותם במקביל לראקוטן... ואם יש עוד פורום שאני יכולה לברר את זה?? תודה מראש

תוספי תזונה הינם מסתורין...

בדף היצרן של התוסף, אין איסור. אולם לא רשום את כל מרכיבי התכשיר, אלא, רק חלק מהם ולא ידוע אם ויטמין A בין מרכיביו.... יש לזכור, כי אין ליטול במקביל לרואקוטן ויטמין A . לפיכך, אם יש בתכשיר ויטמין A הרי שיש להמנע ממנו.

vanilababy

New member
אני

אנסה למצוא בגלל זה שאלתי אני יודעת שאסור ויטמין A זה בעייתי תודה רבה!!!

פורומים בתפוז למידע תזונתי

פורום דיאטות ואורח חיים בריא פורום רפואה משלימה פורום תזונה ודיאטה אם תמצאי מידע נוסף, נשמח להתעדכן. בהצלחה בלימודים ! ! !

דודי 2002

New member
שבוע טוב

עד כמה שידוע לי ה``סטודנט פורמולה`` לא מכיל ויטמין A. (לידיעה בלבד מרכיבי הסטודנט פורמולה העיקריים ג`ינסנג סיברי, ג`ינסנג קוראני, ג`ינקו בילובה, תמצית שיבולת שועל, בנוסף הפורמולה מכילה גם לקטוז, דקסטרוז, חומרי טעם, מניטול, בטא ציקלודקסטרין, מגנזיום סטארט, אססולפאם קיי, וסיליקה ל גליסין) לעצם השאלה לא נראה לי שיש בעיה ליטול את הפורמולה עם ראוקוטן.

hgkr17

New member
שאלה

ידוע לי שאסור לתת גינסינג קוריאני לאנשים מתחת לגיל 45, איך זה מסתדר עם הסטודנט פורמולה?

אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה....

לא מדובר בתרופות אלא בתוספי תזונה, למיטב ידיעתי , אף לא אחד מהם מגובה בספרות מדעית מקובלת.... רישומם במרד הבריאות חייב להוכיח כי אין הם גורמים נזק. אין הם נדרשים להוכיח יעילות ועל כן הם נשארים במדפי בתי טבע וכו'...

hgkr17

New member
זה נכון אבל אם כבר עלה הנושא אז...

הידע שלי מבוסס על קורס צמחי מרפא בבי"ס לרוקחות ככה שהרשתי לעצמי להביא את זה כאן. בכל אופן, גם אני לא מהמעריצים של תוספי התזונה...

דודי 2002

New member
יעל, יתכן ואת צודקת

אני לא זוכר אם יש בעיה להשתמש עם ג`ינסנג קוריאני מתחת לגיל 45 (ואני סומך עליך), אך המציאות היא שמספר הפורמולות ותוספי המזון המכילים ג`ינסג קוריאני הוא רב, למרות שמדובר בפורמולות ותוספי מזון שמיועדים גם או רק לבני 45 ומטה. בכל אופן אנסה לברר את הנושא אצל אנשים המבינים בתחום של תוספי מזון, זה יקח קצת זמן מפני שאני וחברי שקועים ברפואה הקבנציונלית למעלה מהראש, אך אני מבטיח לברר ולחזור עם תשובה. כמובן שאם לך תהיה תשובה מוקדמת יותר אל תשכחי לעדכן...

hgkr17

New member
ככל הידוע לי

שוב, מקורס צמחי מרפא בביה"ס לרוקחות בהדסה (ואני לא יודעת אם זה הופך את המידע ליותר או פחות אמין...), רק ג'ינסינג סיבירי מותר לשימוש מתחת לגיל 45. אשמח לעדכון.

למעלה