שלום יש לי שאלה.. מתחת למדים, חייבים ללבוש חולצה ירוקה או לבנה או שאפשר לוותר על זה?
P pink hippo New member 21/10/06 #1 שלום ../images/Emo9.gif יש לי שאלה.. מתחת למדים, חייבים ללבוש חולצה ירוקה או לבנה או שאפשר לוותר על זה?
שלום ../images/Emo9.gif יש לי שאלה.. מתחת למדים, חייבים ללבוש חולצה ירוקה או לבנה או שאפשר לוותר על זה?
א אור הנצח New member 21/10/06 #3 מממ.. את יכולה גם ללבוש סגולה וורודה וכתומה-כל עוד לא רואים אותה... אם החולצה מציצה החוצה-שתהיה לבנה.. אם היא ירוקה אז במילא לא ישימו לב וזה בסדר..
מממ.. את יכולה גם ללבוש סגולה וורודה וכתומה-כל עוד לא רואים אותה... אם החולצה מציצה החוצה-שתהיה לבנה.. אם היא ירוקה אז במילא לא ישימו לב וזה בסדר..
R RENI1 New member 21/10/06 #5 חיים ארוכים יהיו לך בדיוק היום jennie 00 ביקשה עזרה לגבי התפקיד מדריכת לחימה ימית והפנתי אותה אלייך התגייסת כבר?
חיים ארוכים יהיו לך בדיוק היום jennie 00 ביקשה עזרה לגבי התפקיד מדריכת לחימה ימית והפנתי אותה אלייך התגייסת כבר?
א אור הנצח New member 22/10/06 #6 כן אני יודעת ../images/Emo13.gif היא דיברה איתי... וכן,התגייסתי,אני כבר בקורס :] ואני עפה מכאן,כי עוד כמה שעות מתחיל לי תרבות יום א'...חח.. שיהיה שבוע (21 יום) נפלא(ים)!
כן אני יודעת ../images/Emo13.gif היא דיברה איתי... וכן,התגייסתי,אני כבר בקורס :] ואני עפה מכאן,כי עוד כמה שעות מתחיל לי תרבות יום א'...חח.. שיהיה שבוע (21 יום) נפלא(ים)!
R RENI1 New member 21/10/06 #4 בטירונות כשתהיי בשטח- חולצה ירוקה מתחת למדים. מתחת למדי א' נהוג בדר"כ ללבוש לבן (אבל אפשר לדעתי גם ירוק). לא מומלץ לוותר על חולצה מתחת למדים.
בטירונות כשתהיי בשטח- חולצה ירוקה מתחת למדים. מתחת למדי א' נהוג בדר"כ ללבוש לבן (אבל אפשר לדעתי גם ירוק). לא מומלץ לוותר על חולצה מתחת למדים.