חח רעיון טוב.. מה כבר אפשר להפיץ על עברי.. אולי שהוא התפשט כמעט מלא באמצע הופעה.
Y yaelito New member 19/10/06 #21 חח רעיון טוב.. מה כבר אפשר להפיץ על עברי.. אולי שהוא התפשט כמעט מלא באמצע הופעה.
D driffted girl New member 19/10/06 #24 אפשרי בהחלט או אולי לפתוח שרשור על הבאז החדש מבית היוצר עברי- שהוא כבר לא הומו יכול להיות מוצלחחח....
אפשרי בהחלט או אולי לפתוח שרשור על הבאז החדש מבית היוצר עברי- שהוא כבר לא הומו יכול להיות מוצלחחח....
Y yaelito New member 19/10/06 #26 חשבתי גם על זה... אבל צריך לחשוב גם על מאיפה אנחנו יודעים ואם או כבר לא הומו או שהוא פשוט דו מיני
S Simple Sam New member 19/10/06 #25 ../images/Emo6.gif אחלה רעיון,אני בעד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif
L LinKerBel New member 19/10/06 #27 ../images/Emo207.gif עברי בידיעות אחרונות בערך בעמוד האמצעי, משו על אמרגנית שהתחזתה. רוני ארדיטי יש רק אחת!!!
../images/Emo207.gif עברי בידיעות אחרונות בערך בעמוד האמצעי, משו על אמרגנית שהתחזתה. רוני ארדיטי יש רק אחת!!!
S sharwan New member 19/10/06 #28 ../images/Emo12.gifהא? היום לא קנינו ידיעות! מזל נאחס. אפשר בבקשה יותר פרטים?
M maymayush New member 19/10/06 #30 כן מסתבר שיש איזה מישהי (השם לא כתוב) שהתחזתה לסוכנת של עברי ועמיר בניון, מכרה הופעות שלהם (אני מתכוונת קבעה להם הופעות בכל מיני מקומות... לא מכרה כרטיסים), וכל מיני כאלו כבר יותר משנה... ועכשיו גילו אותה.
כן מסתבר שיש איזה מישהי (השם לא כתוב) שהתחזתה לסוכנת של עברי ועמיר בניון, מכרה הופעות שלהם (אני מתכוונת קבעה להם הופעות בכל מיני מקומות... לא מכרה כרטיסים), וכל מיני כאלו כבר יותר משנה... ועכשיו גילו אותה.