שלום יש לי שאלה... מתי עברי נוסע לחו"ל?
S sharwan New member 17/10/06 #8 ../images/Emo207.gif עברי ב"עלוקה" (לא יודעת אם כתבו את זה כבר) עברי היום שוב ב"עלוקה"... הפעם כתוב על זה שהוא השתכר בהופעה!
../images/Emo207.gif עברי ב"עלוקה" (לא יודעת אם כתבו את זה כבר) עברי היום שוב ב"עלוקה"... הפעם כתוב על זה שהוא השתכר בהופעה!
D dabnir15 New member 17/10/06 #9 אני ראיתי! ומשהו שם כבר מלחיץ אותי! או שהם קוראים כאן או שאני כבר לא יודע מה כל פעם אחרי שכתוב כאן משהו על ההופעה זה כתוב שם !!
אני ראיתי! ומשהו שם כבר מלחיץ אותי! או שהם קוראים כאן או שאני כבר לא יודע מה כל פעם אחרי שכתוב כאן משהו על ההופעה זה כתוב שם !!
S sharwan New member 17/10/06 #10 גמאני ישר חשבתי על זה!! ../images/Emo6.gif אני בטוחה שהם קוראים כאן זה מצחיק!!!
Y yaelito New member 17/10/06 #17 תאמת שזאת כתבה ממש קטנה... כתבו משהו בסיגנון עברי החליט להגיע עליז למועדון חיילים ליד חיפה, הוא התבלבל במילים שר בתים פעמיים ובאמצע ניסים הוא עצר ואמר שנמאס לו מהשיר בערך 4 שעות אבל ממש קטנות.
תאמת שזאת כתבה ממש קטנה... כתבו משהו בסיגנון עברי החליט להגיע עליז למועדון חיילים ליד חיפה, הוא התבלבל במילים שר בתים פעמיים ובאמצע ניסים הוא עצר ואמר שנמאס לו מהשיר בערך 4 שעות אבל ממש קטנות.
Y yaelito New member 17/10/06 #18 הם ציטטו אפילו משהו שמישהו כתב כאן... כממעט 100% שהם קוראים כאן.. מסתבר שהם אפילו ביקשו תגובה מרוני
D driffted girl New member 19/10/06 #20 אני בעד לתחמן אותם ../images/Emo98.gif בואו נפיץ שמועת שקר ורק ככה נדע בסופו של דבר אז מי מתנדב להתחיל
אני בעד לתחמן אותם ../images/Emo98.gif בואו נפיץ שמועת שקר ורק ככה נדע בסופו של דבר אז מי מתנדב להתחיל