infatuation
New member
שלום../images/Emo9.gif
שלום
יש לי שאלה, מקווה שזה הפורום המתאים
אני בת 19 עובדת בחנות שפתוחה במשך כל השבוע. למעסיק שלי יש שתי חנויות של שתי רשתות שונות. בתחילה כשהעסיק אותי זה היה בחנות אחת ולאחר שבוע העביר אותי לחנות בה אני עובדת היום כשאמר לי כי אצטרך לעבוד בשבת כל שבועיים שלושה. בחודש הראשון שעבדתי, היו לי מעט מאוד משמרות, אבל עבדתי כל שבת. לא התלוננתי. בחודש השני התחילו הבעיות, הוא התחיל להגיד לי שהוא רוצה להחזיר אותי לחנות הראשונה, ביקשתי ממנו בינתיים שיתן לי עוד משמרות, הוא אמר לי אין בעייה אני רוצה שתעבדי כל יום, הדבר מעולם לא קרה. ועדיין עבדתי כל שבת. החודש הוא הכניס עובדת חדשה, שהיא חברתה של בעלת הרשת, זה התחיל מזה שבשבוע הראשון בחודש עבדתי משמרת אחת בלבד, שבוע אחרי זה עבדתי בסדר ואז עוד פעם שבוע שלא עבדתי חוץ ממשמרת אחת. ואז היא הפכה לאחראית משמרת ועובדת אחרת עברה במקומי לחנות הראשונה והנה סוף סוף נפתחה תקווה שוב לשישה ימים בשבוע אך לא! הוא פתאום רוצה שאחת מהבנות שעובדות בשבת תעבוד גם באמצע השבוע ולי יש רק ארבעה משמרות. בקיצור אני מרגישה שהפכתי למעין יו-יו שלו, יום אחד אומר ככה יום למחרת משנה את דעתו וחוזר חלילה. השאלה שלי היא אם כל העסק הזה הגיוני? האם כך הולכים להיות חיי כ"מועסקת"? אני מקווה למצוא עבודה אחרת כבר בחודש הקרוב, אך האם אני חייבת להודיע לו חודש מראש על התפטרותי? או שאני יכולה ברגע שיש לי עבודה להודיע לו שאני עוזבת ... תוך שבוע?
שלום
יש לי שאלה, מקווה שזה הפורום המתאים