שלום

no sunshine

New member
שלום../images/Emo9.gif

המ. יש לי אקורדים לחלוק איתכם:] אני מקווה שזה יעזור.

no sunshine

New member
../images/Emo79.gifתתחנני אלי../images/Emo79.gif

Eb Gm Bb Cm7 D7 D7/F# Bb Dm/F Eb Bb Cm Gm D7/F# (כל זה - כמה אלימות עד תבכי עלי הרבה). Eb Gm Bb Cm7 D7/F# Bb Dm/F Eb Bb Eb Eb F Gm D7 D7/F# ("כמה שקשה" עד "גם לא להיות עצוב") A F#m G D F#m A D G D/G# D/G D/F# G ("עולם קשוח" - "תתחנני אלי") A F#m G D F#m A D G D G/E G/F# G Eb Gm ("עולם קשוח- "תתחנני אלי") Eb Gm Bb Cm7 D7 D7/F# ("לחלון שלך.. דמעות וגשם") Bb Dm/F Eb Bb D7 D7/F# Eb F Gm7 Gm7 Eb F Gm7 Gm7 D7/F# Eb Eb Gm (מעבר) Eb Gm Gm D7/F# Bb Cm7 ("כמה אלימות... אווווו") (ועכשיו תמתינו כי אני צריכה לשים גם את האקורדים האחרים
)

no sunshine

New member
../images/Emo79.gifכלום לא עצוב../images/Emo79.gif

F Em G C (לה לה לה לה) G D Am G G F Em C G D F C G D F C ("מישהו נכנס לחנות - תשן לבד") F Em G C (לה לה לה לה) G D Am G G F Em C G D F C C ("מישהי נוסעת בטרפמ.. קרע לה") F Em G C (לה לה לה לה) G D Am G G F Em C G D F C G D F ("תינוק בקומה מעל.. חושב הלילה") Am G F C E F D7 Ebmaj7 ("כלום לא עצוב... לא קורה פה") F Em G C (לה לה לה לה) G D Am G G F Em C G D F C F C D F G ("הרבה כאבים.. לישון הלילה") F Em G C G D Am G G F Em C G D F C F C D F G ("כלום לא עצוב... שקט הלילה") F Em G C (לה לה לה לה) C F Em G C (איזה לילה יפה לחלום חלומות יפים)

no sunshine

New member
היה לי עוד אחד, אני אמצא אותו../images/Emo3.gif

בנתיים, יש לכם אקורדים?

למעלה