שלום

שלום ../images/Emo9.gif

אני חדשה בפורום ואני שמתי לב שכמה מפה רואים תשוקות, אז אני גם רואה
אני כבר ראיתי את שני הפרקים של העונה ה-2 ועוד מעט אני אראה את כול העונה ... זהו. סידרה יפה עם שחקנים יותר יפים

ortal amram

New member
ברוכה הבאה

שלום לך! ברוכה הבאה ...רגע על איזה עונה דברת של תשוקות או סאמרלנד?

tamir107

New member
ברוךךך הבא!!!!!!

מקווה שתהני פה!!!...כי כולנו פה כן!!..חחחח.....

תודה ../images/Emo9.gif

וואי, את ממש נחמדים... טופ בא לי לעשות התפקדות חודש אפריל.. אז ברשותכם...
שם:
מי הדמות הנשית שאת/ה הכי אוהב/ת?
מי הדמות הגברית שאת/ה הכי שונא/ת?
מי הדמות הנשית שאת/ה הכי שונא/ת?
איזה פרק אתם הכי אוהבים, כולל עונה שנייה?
איזה פרק אתם הכי שונאים, כולל עונה שנייה?
סטייה קטנה שיש לכם.. : באהבה
וידידות
משי.
חח עזבו, שריטה קטנה שלי...

עונה...

שם: משי גיל: עוד שבוע בת 14.5
מי הדמות הגברית שאת/ה הכי אוהב/ת? ג'וני
מי הדמות הנשית שאת/ה הכי אוהב/ת? ניקי מי הדמות הגברית שאת/ה הכי שונא/ת? אממ אין!
מי הדמות הנשית שאת/ה הכי שונא/ת? קלי/שרה איזה פרק אתם הכי אוהבים, כולל עונה שנייה? הפרק עם המחנאות.. איזה פרק אתם הכי שונאים, כולל עונה שנייה? אין כזה סטייה קטנה שיש לכם.. : יש לי כמה יציאות שאני מקווה שאני אדביק אותכם.. אז ככה 1. יש את ה-"אינבעיה"
אומרים את זה בקול מהיר ובסי. זאת המורה לביולגיה שלי כשהיא בעצבים היא אומרת ככה... וזה הכי מצחיק בעולם!!! 2. "תפסיייייייייייייייק/י"- אומרים את זה בקול צפצפני. אומרים זאת כאשר מישהו אומר משהו, לדוגמא סאמרלנד סידרה יפה.. אז עונים לו תפסיייייק, סאמרלנד סדרה מכוערת.. התפסיק בא להגיד את ההפך ממה שחושבים.. את תרגלו.. אני מקווה .. ותאמצו את זה... כי זה מופץ כבר בכמה וכמה קומונות
3. שפת הנקודות:}- אוקיי בשפה הזאתי מדברים משפטים לא הגיונים מבחינה תחבירית והגיונית, ותמיד אבל תמיד בלשון זכר גוף שלישי.. אז אפשר להגיד רק הוא/הם.. עם סימן :-} משפט דוגמא: הוא:}הולך:}עכשיו:}רואה:}טלויזיה:}שלו:}הוא:}חוזר:} פרוש: אני הולת לראות סאמרלנד ואחר כך אני חוזרת.. טופ זהו, אני חושבת.. אני מקווה שלא תחשבו שאני מוזרה ותאמצו את הדברים האלו.. זה ממש מצחיק.. בסדר? אינבעיה
תפסיייקייי יש בעיה! הוא:}משלח:}מכתב:}שלו:} (או: אני שולחת את ההודעה...)

tamir107

New member
../images/Emo82.gifעונה../images/Emo82.gif

שם: תמיר
גיל: 14 מי הדמות הגברית שאת/ה הכי אוהב/ת? אמממ....מי שמשחק הכי טוב..זה: ג'סי
מי הדמות הנשית שאת/ה הכי אוהב/ת? אני אוהב את ניקי!
מי הדמות הגברית שאת/ה הכי שונא/ת? אממ...אני לא שונא אף דמות. מי הדמות הנשית שאת/ה הכי שונא/ת? אני לא שונא אף דמות איזה פרק אתם הכי אוהבים, כולל עונה שנייה? לא ראיתי אף פרק מהעונה ה- 2....אני אוהב את הפרק שהכושית (שכחתי שם) פוגשת על חוף הים את הצייר הזה..הוא צייר מזה יפה!!..ובכלל אהבתי את הפרק.
איזה פרק אתם הכי שונאים, כולל עונה שנייה? אממממממ.....לא יודעע..זאת סדרה כול כך יפה..איך אפשר לא לאהוב פרקים???
סטייה קטנה שיש לכם.. : לא הבנתי....אבל לא חשוב..חחחחחח......

Alias4Ever

New member
עונה

שם:רחלי גיל:16 וחצי מי הדמות הגברית שאת/ה הכי אוהב/ת? אמממ צריך לשאול
...טוב..בריידן אבל גם ג'וני וג'יי...מתוקים שלייי מי הדמות הנשית שאת/ה הכי אוהב/ת?אריקה איי גס....היא מהממת ומשגעת את כללל הבנים (כולל בריידן) אז בא לי להיות כמוהה מי הדמות הגברית שאת/ה הכי שונא/ת?סיימון אוקיף...בנאדם מעיק
מי הדמות הנשית שאת/ה הכי שונא/ת?ניקי..היא פשט מעצבנת...ועכשיו קצת קלי כי היא נודניקית.. איזה פרק אתם הכי אוהבים, כולל עונה שנייה? אממ אני אוהבת את רובם וקשה להצביע על אחד איזה פרק אתם הכי שונאים, כולל עונה שנייה?הפרק האחרון של העונה הראשונה...הוא היה מפגר ונגמר בלי כל טעם סטייה קטנה שיש לכם.. :שוקולד...שקיעות...כוכבים...פיות ומלאכים.....זהות בדויה והמספר 47....רק תבחרו אני מטורפת על כל הראש

נופר 247

New member
עכשיו אני ../images/Emo41.gif

שם:נופרוש עזר גיל:13 וחצי מי הדמות הגברית שאת/ה הכי אוהב/ת?ג'סי מי הדמות הנשית שאת/ה הכי אוהב/ת? העוזר הומו של אווה נחשב? אם לא אז אווה עצמה מי הדמות הגברית שאת/ה הכי שונא/ת?סיימון אוקיף....שחייב ללכת חייב ללכת מי הדמות הנשית שאת/ה הכי שונא/ת?שרה מהעונה הראשונה איזה פרק אתם הכי אוהבים, כולל עונה שנייה?הפרק האחרון של העונה הראשונה... איזה פרק אתם הכי שונאים, כולל עונה שנייה?הפרק שג'סי עושה את זה פעם ראשונה עם שרה... סטייה קטנה שיש לכם.. :עזבו זה יותר מדי דפוק.......בעיות אשיות שלי.........

למעלה