שלום אני שרון, בת 15...ואני רואה את הסדרה ביס וויקאנד.ממש אוהבת. וזהו...אז אפשר להצטרף
P popit New member 4/12/04 #1 שלום../images/Emo9.gif אני שרון, בת 15...ואני רואה את הסדרה ביס וויקאנד.ממש אוהבת. וזהו...אז אפשר להצטרף
שלום../images/Emo9.gif אני שרון, בת 15...ואני רואה את הסדרה ביס וויקאנד.ממש אוהבת. וזהו...אז אפשר להצטרף
J JoHnYmYsTeR New member 4/12/04 #4 welcome to the forum bitch סתם סתם בלי הביטצ'.....סתם זה משפט שתקוע לי מהפרק הראשון.... ברוכה הבאה
M mor kutcher New member 4/12/04 #6 שרוןןןן! לונג טיים... מה קורה?! טוףף אז את כבר מכירה אותי, ואני רק אוסיף ואומר שאני מטורפת על שני אלה תהנייי!
שרוןןןן! לונג טיים... מה קורה?! טוףף אז את כבר מכירה אותי, ואני רק אוסיף ואומר שאני מטורפת על שני אלה תהנייי!
T T a l14 New member 4/12/04 #7 אני מניחה שכן...../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ברוכה הבאה ... טל, בת 13
D dht160 New member 6/12/04 #9 לא אי אפשר !! ../images/Emo6.gif סתאם בטח שכן למה צריך בכלל לשאול ? ברוה הבאה אני גיא גיא
S SummerBreeze New member 6/12/04 #10 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif
P popit New member 6/12/04 #11 תודה לכולם../images/Emo70.gif את אביעד אני מכירה מפורום הש''ש, ואת מור מפורום מש''ה(long time no seen). תודה לכולם
תודה לכולם../images/Emo70.gif את אביעד אני מכירה מפורום הש''ש, ואת מור מפורום מש''ה(long time no seen). תודה לכולם