האחת yaf73
New member
שלום ../images/Emo9.gif
האמת שתקופה ארוכה פחדתי להכנס לכאן (מצחיק אה?) ודווקא עכשיו, שקיבלנו אישור מהרופא לקחת חופש החלטתי לשוטט לי לפה.
האמת, זהיתי פה חברות מהפורום "הקבוע". סנונית, GALIT29,BLESSED... אני מרגישה פה ממש בבית. (בפורום לקראת הריון יש הרבה חדשות שאני כבר לא מכירה...חודשיים לא נכנסתי...) אז לאלו שלא מכירות אותי: 16 חודשים של נסיונות. 4 חודשים של אקק' + 2 הזרעות. בהזרעה האחרונה הרופא הרחיב לי את פתח צוואר הרחם. בנתיים - לא הולך. אנחנו טסים לנפאל שבוע הבא (איזה כייף לנו !!!!) אח"כ אני נוסעת לדלאס בעניני עבודה. אז הרופא (שלמען האמת נראה קצת אובד עצות...) החליט שכדאי לעשות צילום רחם כדי לבדוק את הצנרת ןאז הוא יחליט איך להמשיך. כנראה זריקות (אם יש משהו שאני פוחדת ממנו זה מחטים
) בכל אופן, בגלל שאני אהיה החו"ל ולא תחת מעכב הוא אמר שכדאי להפסיק עם כדורים בשני המחזורים הקרובים. לנוח קצת מההתערבויות האלה, וכשנחזור נמשיך. אני מנסה גם להתנתק נפשית - אבל בעבודה יש פתאום נפילת מתח אדירה, ככה שיש לי המון זמן לשוטט בפורומים...
יש לי שאלה. מהווסת האחרונה יש לי מעין כאבי ביוץ(בזמו הדימום ועד היום - יום 9 למחזור)זה עוד לא קרה לי? אני אשאל מחר את הרופא... אבל...אולי... מישהי מכן עברה משהו דומה?
האמת שתקופה ארוכה פחדתי להכנס לכאן (מצחיק אה?) ודווקא עכשיו, שקיבלנו אישור מהרופא לקחת חופש החלטתי לשוטט לי לפה.