שלום

האחת yaf73

New member
שלום ../images/Emo9.gif

האמת שתקופה ארוכה פחדתי להכנס לכאן (מצחיק אה?) ודווקא עכשיו, שקיבלנו אישור מהרופא לקחת חופש החלטתי לשוטט לי לפה.
האמת, זהיתי פה חברות מהפורום "הקבוע". סנונית, GALIT29,BLESSED... אני מרגישה פה ממש בבית. (בפורום לקראת הריון יש הרבה חדשות שאני כבר לא מכירה...חודשיים לא נכנסתי...) אז לאלו שלא מכירות אותי: 16 חודשים של נסיונות. 4 חודשים של אקק' + 2 הזרעות. בהזרעה האחרונה הרופא הרחיב לי את פתח צוואר הרחם. בנתיים - לא הולך. אנחנו טסים לנפאל שבוע הבא (איזה כייף לנו !!!!) אח"כ אני נוסעת לדלאס בעניני עבודה. אז הרופא (שלמען האמת נראה קצת אובד עצות...) החליט שכדאי לעשות צילום רחם כדי לבדוק את הצנרת ןאז הוא יחליט איך להמשיך. כנראה זריקות (אם יש משהו שאני פוחדת ממנו זה מחטים
) בכל אופן, בגלל שאני אהיה החו"ל ולא תחת מעכב הוא אמר שכדאי להפסיק עם כדורים בשני המחזורים הקרובים. לנוח קצת מההתערבויות האלה, וכשנחזור נמשיך. אני מנסה גם להתנתק נפשית - אבל בעבודה יש פתאום נפילת מתח אדירה, ככה שיש לי המון זמן לשוטט בפורומים...
יש לי שאלה. מהווסת האחרונה יש לי מעין כאבי ביוץ(בזמו הדימום ועד היום - יום 9 למחזור)זה עוד לא קרה לי? אני אשאל מחר את הרופא... אבל...אולי... מישהי מכן עברה משהו דומה?

blessed

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני זוכרת אותך מ"שם"... אין לך מה לפחד, לא מפחיד פה בכלל, ולמרות זאת מאחלת לך שלא תצטרכי להישאר פה. תעשו חיים בנפאל!! איזה כיף לכם!! ולגבי שאלתך אין לי מושג אבל בטח תיכף יענו לך.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

זוכרת אותך מ"לקראת". נסיעה לנפאל נשמעת אחלה פרוטוקול.... מקווה שזה יעבוד ולא תצטרכי לחזור לכאן (למרות שנחמד פה).

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. טיול לנפאל נראה לי מתכון לא רע להריון, צילום רחם מתכון פחות נעים, אבל גם ממנו נכנסים להריון. הכאבים שאת מתארת יכולים להעיד אולי על ציסטה בשחלה. תקשיבי לכאבים האלה, אם הם מתגברים פני לרופא. בהצלחה ונסיעה טובה נועם

האחת yaf73

New member
תודה לכן

עוד שעתיים אני יוצאת לכיוון המראפה לצילום רחם. כבר הכנתי את הכדורים,ספרים להעברת הזמן ואני אקנה תחבושות לאח"כ... (כמובן שכחתי לקחת...
). האמת היא שאני קצת מודאגת מהכאבים בצד שיש לי - אם זה ציסטה, מה עושים? מה זה אומר? אני מקווה שלא ידפק לנו הטיול בגלל זה.
נו טוף, What can you do

Galit29

New member
היי יפצ'וק הגעת למקום הנכון ../images/Emo140.gif

זה לא כזה מאיים פה ומפה הדרך החוצה תהיה לך קצרה. תעשי חיים מההפסקה ותעשי חיים בנפאל ושיהיה לך פה קצרצר אבל נעים.

למעלה