שלום

Natalila

New member
שלום ../images/Emo9.gif

קודם כל, רציתי לציין שיש פה פורום נ-ה-ד-ר
יש לי שאלה.. הייתי בכנרת ונשרפתי נורא ב
...
וזה כואב
חוצמיזה, זה נראה מזעזע ואני לא יכולה לזוז
(ושלא תחשבו, מרחתי קרם הגנה.. כנראה זה לא ממש עוזר ב
הנוראית הזו
) אז מה אני עושה
למישהו יש טיפ
תודה מראש

הילה ס

New member
הולכים מהר לבית מרקחת ומבקשים

משחה בשם "סילברול" שזו משחה לטיפול בכוויות שפעם הצילה אותי לאחר שנשלקתי בכל הגוף ולא יכולתי לזוז בלי כאבים.

psa

New member
עזרה ראשונה -אלוורה מצילה נפשות

מהר אם יש בבית. פעם דברו על יוגורט.לא צוחקת. בהצלחה.

חן Y

New member
תמיד טוב להחזיק במקרר פנסטיל-ג'ל

מקרר ומרגיע מאוד. אבל חובה שיהיה בקרור. ואם יוצאים לטיול שומרים בצידנית על כל מקרה.

נגד כוויות

befantain יש להשיג בסופר פרם מומלץ ביותר !!!! משחה נפלאה והריפוי מהיר ביותר גם מקלה על כאבים אני אישית מחזיקה אותה במגירה במטבח באופן קבוע והילדים לוקחים לטיולים טובה גם לשפשפות או כויות מכל סוג שהוא לילה טוב

שמן אתרי לוונדר, אנטי ספטי

ועוזר מאוד להחלמת העור. יש לו עוד תכונות טובות, אבל הן לא רלוונטיות לעניין.

haimw32

New member
יש ויטמין e בכמוסות מורחים על איז..

האיזור השיזוף וזה עושה פלאים מומלץ

אבא אסא

New member
../images/Emo45.gif לא רק שהעצות מצוינות-גם הוספתי

אותן למאמרים !!! תודה חברה'....

אני אישית הייתי מורחת..

עד כמה שזה נשמע מגעיל אבל הייתי מורחת אשל או גיל.. זה עזר לי ולעוד כמה להרגיע את המקום.

charry15

New member
סבתא אומרת ששמנת זה טוב...

ואם סבתא אומרת- שווה לנסות... ולהבא- נסי למרוח קרם הגנה בעל מקדם הגנה גבוה יותר או למרוח לעיתים תכופות יותר... חבל על העור שלך..

יעלת

New member
מצטרפת לאשל,קר ומרגיע

שמן נבט חיטה מלא בויטמין E,אז אם יש למרוח גם אותו.

צפנתי

New member
חשוב ביותר: בתור מי שעובדת מול

מאגר נתוני רשם הסרטן אני לא רוצה לעשות לכם שחור בעיניים...אבל שימרו על העור, מפני הזדקנות מוקדמת, כתמים ושאר חוליים, וכמובן מפני סרטן.. גם כשהכוויה עוברת (נזק לטווח קצר), העור "זוכר" והנזק לטווח ארוך מצטבר: לכן: השתזפו בהדרגה. ההפסקות בין חשיפה לחשיפה נותנות לעור את השהות לבנות את המלאנין ("צבע") ועוזר לו להתגונן בחשיפה הבאה. לכן בפעמים הראשונות לא יותר מרבע שעה כל יום. התגוננו בקרם הגנה, וחדשו אותו כל שעתיים. הגנו על עינכם במשקפי שמש טובים. היום מגיעים לניתוחי קטארקט אנשים בגיל שישים...חבל!

למעלה