שלום!

שלום!../images/Emo9.gif

אני חדשה בפורום הזה, אז אם אני קצת לא בעינינים אז בבקשה תגלו הבנה... ההורים שלי אמרו לי שאולי עוד מעט אנחנו עוברים לקנדה, אבל יש עוד המון דברים שצריך לסדר כי הם עדיין לא החליטו לאן בדיוק אנחנו עוברים... ואם להגיד את האמת, אני קצת חוששת מזה, כאילו, אני די טובה באנגלית, אבל בכל זאת- מקום חדש, חברים חדשים, בי"ס חדש, קצת מפחיד... אם אתם יכולים להגיד משהו כדי לפחות קצת להרגיע אותי אני נורא אשמח...

justnoa

New member
אמממ ברוכה הבאה זה אלף של כל דבר

דבר שני זה שאני יכולה רק להגיד לך שיהיה טוב לא משנה מה.1 פשוט תאמיני לי... אולי יהיה חרא בהתחלה אבל תוך שנייה וחצי זה מסתדר בהצלחה בובה!!!!

תודה!../images/Emo13.gif

כבר חשבתי שאף אחד לא יענה לי... אזהו, שבדיוק מההתחלה אני פוחדת...כל הקטע של השפה לא פוגע בלימודים?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תראי, את עוברת לקנדה ואמרת שאת טובה באנגלית אז את תתרגלי די מהר, אולי בהתחלה תצטרכי להשקיע קצת אבל אחרי חודש יהיה בסדר...

Flying Camel

New member
אויייי שלום לך ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

אוקיי בייבז תראי אני עכשיו בלונדון שנה שישית ואחרונה... עד עכשיו אני לא סובל את המקום הזה ועד עכשיו אני מבואס ועצוב... אבל כל אחד לוקח דברים בצורה שונה... אני מאחל לך אהבה ומזל והמון הצלחה בקנדה! הנה לך
רק אהבה!

justnoa

New member
זה תלוי

באיזו רמה האנגלית שלך? וגם אני... שהאנגלית שלי לא משהו בגרוש זה לא הפריע בלימודים ממש כי פשוט מנסים לעקוב ואם את רואה משהו שאת לא מבינה בנגיד מתמטיקה פשוט תראי מה יוצאת להם התוצאה ותדעי על מה הם מדברים שיטה דיי עצובה אבל לרוב עובדת אם תחליטי שזה לאפוגע לך בלימודים זה לא ייפגע

למעלה