שלום החבר שלי מתגייס עוד חודש למודיעין שדה, יש פה מישהי שהחבר שלה משרת שם?
י יעז New member 4/2/10 #1 שלום ../images/Emo9.gif החבר שלי מתגייס עוד חודש למודיעין שדה, יש פה מישהי שהחבר שלה משרת שם?
L LiNoY EzRa New member 4/2/10 #2 ../images/Emo103.gif../images/Emo192.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif יש מישהי אם אני לא טועה...
Y YesWeCanSee New member 4/2/10 #3 ת'אמת שאח שלי משרת שם... הוא בדיוק עכשיו סיים את כל האימונים והכל שזה עשרה חודשים.. היציאות שלו היו לרוב פעם בשבועיים... והיו גם כמה פעמים שהוא סגר 21... אבל הוא נורא נהנה מהשירות ונורא טוב לו.. התנאים שלו עכשיו פי אלף יותר טובים בסדיר..
ת'אמת שאח שלי משרת שם... הוא בדיוק עכשיו סיים את כל האימונים והכל שזה עשרה חודשים.. היציאות שלו היו לרוב פעם בשבועיים... והיו גם כמה פעמים שהוא סגר 21... אבל הוא נורא נהנה מהשירות ונורא טוב לו.. התנאים שלו עכשיו פי אלף יותר טובים בסדיר..
H heilig New member 4/2/10 #4 החבר שלי ../images/Emo13.gif בעיקרון עכשיו הוא סיים וקיבל כומתה היציאות ככה ככה... אבל מתמודדים כמה זמן אתם ביחד?
החבר שלי ../images/Emo13.gif בעיקרון עכשיו הוא סיים וקיבל כומתה היציאות ככה ככה... אבל מתמודדים כמה זמן אתם ביחד?