שלום

• פותח הנושא Elektra Natchios
  • פורסם בתאריך
E

Elektra Natchios

Guest
שלום../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

קוראים לי אופיר, בת 13 (עוד שלושה חודשים!
) מרשל"צ. אני נרוא אוהבת את אנג'לינה ג'ולי, למרות שאני חושבת שהיא קצת פסיכופתית
(לא לסקול אותי!!) שאלה לסוף (כמובן...!!) מישהו יכול לשים לי את התמונה מהסרט טומב ריידר (1), שבסוף הסרט היא יורדת במדרגות עם השמלה הלבנה... תודה!

מה רע בפסיכופתים../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

וולקאם בובעעעע והתמונה כבקשתך...... תהני

E

Elektra Natchios

Guest
לא אמרתי שזה רע ../images/Emo9.gif

תודה על התמונה

Ma E

New member
לדעתי זה אפילו מצוין../images/Emo70.gif

שלום לך אני מאי
ואני חושבת שגם לי יש איזה שריטה (עמוקה) ואני גאה... מי שראה טומב ריידר 2 איזה משפט יפה המשפט הראשון שהיא אומרת בסרט
חהחהחהחה "Hello Boys... You All Wet" כזה במבטא אנגלי יפה כזה
יו כפרה על אנג'י

Ma E

New member
עוד תמונה ../images/Emo3.gif

ושוב השקר הזה... ושובבבבבב שוווווב שווווווווווווווובבבבבב... שוב השקר הזה... ושובבבבבבבבבבבבבבב שששששוובבבבבבבב שוווווובבבבבב שוב השקר הזה... (דן תורן - שוב השקר הזה שיר ענק)

Ma E

New member
זה אותה סידרה ../images/Emo13.gif בואו נאסוף

קלפים של אנגלי'נה
חחחחחחחחחח נעשה סדרות

¥EleVatioN¥

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

אני אורלע ושתהיה לך התמכרות נעימה

pinoki

New member
היי אופירררר ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה...

שאלה לי אליך, לפי מה החלטת שאנג'י פסיכופטית
זה בגלל הסרט נערה בהפרעה
לפי דעתי אפשר לקרוא לזה מופרעת, או כמו שהיה כתוב בפנאי פלוס, צ'רבול מייקר של הוליווד, המופרעת לא הפסיכופטית.... וסוף סוף קראתי את הכתבה, ראיתם מה היה כתוב על אבא שלה, שהיא כעסה עליו בגלל הבן שלה, שהיו באמת חושבים שהיא מטורפת ואז יכולים לקחת לה את הילד, האישה הזאת פשוט גדולה... תהני מהפורום אופיררר תמונה בשבילך :)) הא אני חני :)

E

Elektra Natchios

Guest
לא בגלל הסרטים דווקא...

(לא יצא לי לראות את הסרט הזה עדיין!) כל הדברים שהיא עושה... יש לה קעקוע בכל סנטימטר בגוף
ועוד שטויות כאלה...

קשקש 7

New member
אויש, נו באמת...

קעקוע בכל סנטימר בגוף עושה אותך פסיכופטית? איזה עוד שטויות כאלה? חתיכת ורידים, דיכאונות, דברים דומים? מתוקה, הגיע הזמן שתתבגרי ותביני שבחיים לא הכל ורוד. אבל ממש לא הכל ורוד. מאחלת לך שלא תצטרכי לחתוך לעצמך ורידים בגלל זה, אבל שתתבגרי. ותראי את הסרט, בדחיפות.

E

Elektra Natchios

Guest
|-: אמ...מה?

אמרתי פסיכופתית בצחוק.. כל הקטע הזה היה צחוק! (היום לוקחים כל דבר ללב אה?) יש לה איזה שריטה (בקטע הזה אני לא צוחקת..!!) חוץ מזה.. אני לא אומרת שזה רע! גם לי יש שריטה
אני מציירת על עצמי (רציני.. יש לי ציורים וכתובות על הגוף..) אני מאמינה בדברים מוזרים.. ואנשים אחרים חושבים שאני מטורפת (אפילו חברות שלי!) אבל היי.. אני חיה
חיה לי בשמחה! ולחתוך לעצמי את הורידים? ממ... לא בזמן הקרוב;-]

למעלה