שלום

redsnowhite

New member
שלום../images/Emo9.gif../images/Emo180.gif

הייתי פה פעם ויש לי כמה שאלות שוב
ממ.. האגודה החילונית היחידה שיש זו "שלומית"? ושאלה נוספת, אני מעוניינת להתנדב בשנת שירות שלי בארגון של איכות הסביבה, משהו בסגנון לתת, לא יודעת, משהו שאני באמת ארגיש שאני אתרום בו, בהתחלה תמיד רציתי תפקיד מנהלי נוח מול מחשב ומזגן ובלה בלה בלה, אבל עם הזמן עולה הרצון לבאמת לתרום ובאמת לעשות משהו בשנתיים האלה, אז אני די בודקת אפשריות בעמותות ואת האמת אין לי מושג איך לבדוק את זה.. אני רוצה למצוא משהו אם אפשר שישלב את שני הרצונות שלי ביחד, אבל אני מחפשת גם פה וגם פה ורוצה להתרשם כי קשה לי לקבל החלטה, ואני לא חושבת שחצי שנה תספיק לי, פניתי לשלומית והם אמרו לי שאני קטנה בנתיים ורק בדצמבר לפנות אליהם, כמו שאמרתי, קשה לי לקבל החלטה תוך חצי שנה חח במיוחד שגם בודקים מקומות וכו'.. אני מקווה שהבנתם את הכוונה שלי

Digi Lista

New member
יש עוד אפשרויות לחילוניים...

אני אישית כבר כמעט מסיימת שנתיים של שירות דרך "שלומית" ואני לא ממש ממליצה מבחינת יחס ותנאים(עצם העובדה שנשארתי שנה נוספת דרך העמותה הזאת היא לגמרי סיפור אחרי שכבר התייאשתי מאוד ממנה בשנה הראשונה),יש למשל את המסלול החילוני ב"אגודה להתנדבות",אבל מה שבאמת חשוב הוא שתמצאי מקום שירות שיתאים לך-העמותה היא העניין השולי לפי מה שלמדתי,ככול שהמקום יהיה עבורך יותר טוב ומהנה ככה תזדקקי פחות לעמותה ולדעתי זה עדיף בעיקר כשב"שלומית" רוב הזמן אין שום יחס אלייך גם כשאת ממש זקוקה להם והרבה פעמים גם כשכבר קיבלת יחס את לא הכי חשובה כדי שידאגו לך ולא לאינטרס שלהם לשמור על מקומות השירות ומשבצים אותך המון פעמים לפי מה שלהם נוח,אבל אמרתי רוב הזמן ויש גם הפתעות... על מקום שירות כמו שאת רוצה אני לא הכי יכולה להמליץ לך אבל תנסי בעיריית עפולה יש להם תקן מעורב של מזכירות+בתי ספר,אם זה מספק ומתאים לך מבחינת מיקום בארץ אז כדאי לך לנסות,אבל אני לא בהכרח ממליצה עליו(מכירה כן,ממליצה-זה מורכב),מה גם שאצלי עצם הישיבה בתפקיד מזכירותי מוציאה ממני אנרגיות שליליות ככה שאני לא קנה מידה במקרה הזה...

למעלה