שלום

3gerard3

New member
שלום../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

היי, קוראים לי יובל, ואני בת 14 מיבנה
(תתעלמו בבקשה מהכינוי, די טיפשי מלפני די הרבה זמן
) אני מכירה את שרית(שאין לי מושג מה הכינוי שלה
) ואני מאוד אוהבת את קווין. בעצם, אחותי היא גרופית מטורפת שלהם, והיא "הורישה" לי את כל התיקיות עם כל הכתבות משנות התשעים על הלהקה, דברים ממוזיאון הרוק באנגליה שביקרה בו, וכו' וכו' וכו'. יש לי גם תקליטים שלהם(וכמובן שפטיפון). גם שני האחים שלי אוהבים אותם, וגם "הרישו" לי דברים כאלו ואחרים עליהם
האמת, אצלנו כל חמשת הילדים אוהבים אותם, חוץ מהרביעי שגדול ממני, ומכיר שירים בודדים. שרית הזמינה אותי למפגש, אבל די התביישתי לבוא כי הרגשתי דוחפית>< בכל מקרה, בשכבה שלי(ט') ודי בכלליות בגלל שהדור של היום נשחף יותר למוזיקה, שמה לעשות, (הרבה) פחות איכותית, אני בין היחידם שמכירים אותם, ואולי היחידה (בלי להתייחס כמובן ל"פזמוני מכבי ת"א" שהרבה מכירים) אני גם מאוד(!) אוהבת את הביטלס
בכל מקרה.... התקבלו אותי?

3gerard3

New member
הוו וגם הייתי במרתון שהיה לאחרונה בסינמטק../images/Emo9.gif

+

לא!

לא התקבלת. סתאאם! ברוכה הבאה בובה. אני כל כך מסכימה איתך לגבי המצב העגום של המוסיקה היום, פשוט זוועה!

3gerard3

New member
ביטלס../images/Emo47.gif יש לי קלטות של קווין, ../images/Emo112.gif

אז עשו סוג של ת.ז ל כל אחד מחברי הלהקה, ואצל כולם חוץ מבריאן או ג'ון היה: להקה מועדפת: ביטלס. אמן אהוב: ג'ון לנון
אייאי ביטלס

ברוכה הבאה...

אני לא יודע עד כמה מצד המוזיקה היום עגום, תמיד הייתה ותמיד תיהיה מוזיקה גרועה... זה לא אומר שאין מוזיקה טובה, צריך לחפש.

BQL

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ולגבי המוזיקה, כבר נאמר, יש דברים טובים, רק צריך לחפש קצת... :)

דיי מסכימה..:]

אבל אני סתם מעוצבנת מזה שילדות בנות 12-17 מעריכות את הטקסט של השיר Umbrella. :]

ילדות בגיל הזה

לא מעריכות טקסטים של שירים, הן לא מחפשות את העומק שבשירים. חבל ומעצבן.. אני נשמעת כל כך זקנה, כאילו בת כמה אני כבר.. (14וחצי)

BQL

New member
ועדיין, את די מכלילה...

סתם כי זה לא תמיד נכון, ולא כולן/כולם כאלה (לפחות אלו שאני מכירה, והן/הם די הרוב- לפחות איפה שאני נמצאת... ).

למעלה