שלום

מתן ב

New member
שלום ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

נמנמ.... רציתי לבקש תמונות של ג'סטין מהעונה השלישית פליז... הוא כזה חמוד שם
עם השיער היפה שלו... ו...גם רציתי לשאול כמה פרקים יש לעונה השלישית של הכי גאים שיש... (הגעתי לפרק 9 רק...) ורציתי גם לדעת מתי מתחילים לצלם/לשדר את העונה הרביעית... השאלה האמיתית היא מתי אני יכולה להוריד כבר ת'פרקים? תודה מראש, מתן

netaK

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

אוקיי תמונות של ג'סטין מהעונה השלישית יש מלא, אפשר למצוא תמונות מכל הפרקים בעונה השלישית פה ואפשר גם לעיין בדפי הפורום כי שמו פה מלא... יש 14 פרקים לעונה ה3 ולפי מה שהבנתי את העונה הרביעית מתחילים לצלם ב...אוקטובר והיא תתחיל באר"הב במרץ

מתן ב

New member
תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

אבל אפשר בבקשה עוד תמונות...
כי יש בגלריות רק שתי תמונות ברך =\

netaK

New member
הלכתי לאתר?

devoted.to/qaf יש פה תמונות מכל הפרקים של עונה 3

mya 6

New member
שרון!!!!

איזה יופי!!!!! הייתה לי את התמונה הזו לפני שנים והיא נמחקה לי!! זאת התמונה האהובה עלי!!!

GaleOholic

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif

שמחה שמצאת את התמונה האהובה עלייך לבסוף ושמחה שהצליח לי. ושוב, אם למישהו/י יש בקשה מיוחדת נא לא להסס.. אני משועממת...

g a g a

New member
שרון, עם התמונה הזו עשית כבר טפט?

אם לא, אני אשמח לראות מה תכיני לנו מהתמונה הזו

mya 6

New member
אני...אני לא מאמינה....

עכשיו מעיין הולכת לדבר על עצמה בגוף שלישי כי היא זועמת!!!! מעיין באה לפתוח את התמונה האהובה עליה של בריאן וג'סטין,בנשף הסיום, שרואים את שניהם עומדים.ג'סטין מחייך חיוך ממיס, בריאן משום מה נראה טיפה עצוב..לכול הדעות-תמונה מקסימה.....פתאום מעיין לא מוצאת אותה....מסתכלת בתיקייה הזו, מסתכלת בתיקייה ההיא-ואין. מעיין צועקת לאחותה הקטנה, ניצן, שתבוא ותסביר לה לאיפה לעזאזל התמונה שמעיין הכי אוהבת נעלמה... "מחקתי אותה" ניצן אומרת בשלווה... הווריד של מעיין בצוואר מתחיל להתנפח, העיינים הכחולות מאדימות לאט לאט,והעשן מתחיל לצאת מהאוזניים בכמויות מסחריות... "את יודעת כמה זמן לקח לי למצוא את התמונה הזו?!!?!" מעיין צועקת על אחותה, בת ה12 וחצי... "כנראה שלא" היא עונה ובורחת לחדר כול עוד נפשה בה... מעיין מתחילה במלאכת החיפושים!! הולכת לארכיון, מחפשת בגלריה, מתקשרת לכול החברות שלה שאי פעם שלחה להם תמונה של הקוויר ושואלת אם יש להם עדיין אותה...ואין. אנשים טובים! עזרו לי להחזיר את התמונה האהובה עליי של בריאן וג'סטין מנשף הסיום! בבקשה! זה עיניין של חיים או מוות! ושרון, אם את רואה את התמונה הזו-בבקשה! עשי ממנה טפט לתפארת מדינת בראיין וג'סטין! באהבה-מעיין, האזרח הקטן!

mya 6

New member
לצערי זה לא זה...

יש רקע כחול מאחוריהם... זה לפני שהם מתחילים לרקוד.....שניהם עומדים יציב בלי לזוז....

ayaliar

Well-known member
כנסי לאתר

הזה שם משתמש: Visitor (עם V גדולה) סיסמה: yes (הכל אותיות קטנות) יש שם מלא תמונות

GaleOholic

New member
אני צריכה את התמונה המקורית

מה שהעלית נעשה על ידי נינה.. ד"א זו אחת התמונות הבודדות שאני ממש לא אוהבת, למרות שרואים בה בבירור שלנושנושון יש עיניים ירוקות.

g a g a

New member
לא אוהבת את התמונה הזו? ../images/Emo12.gif

אני...כל כך המומה...אני לא יכול לבטאאת זה במילים. אבל אני פשוט בשוק
הוא כל כך מדהים בתמונה הזו
תעלומה של ממש... ואת המקורית אין לי, אז לא משנה כבר. תודה בכל אופן

למעלה