שלום!

שלום!../images/Emo80.gif

יש לי כמה שאלות: 1.לפני בערך שנה(אולי יותר) מצאתי אתר ממש ממש מעולה שכלל תקצירים של כל הפרקים מכל העונות, נדמה לי שכתובתו היתה משהו כמו WWW.THEX-FILES.COM, בכל אופן הוא השתנה
והפך לפרסומת של FOX לDVDים של עונות הסדרה!
:
-[
מישהו אולי מכיר ויודע היכן אפשר למצוא אתר חלופי בעל תוכן דומה\זהה(לפחות מבחינת תקצירים)? 2.על פי מיטב זכרוני(שהוכח כלא אמין בעליל),ב-STAR WORLD הפרק האחרון של העונה ה9 היה יחיד ואילו בערוץ 2 הוא היה כפול,מישהו מכם יודע האם זה נכון? 3.הבנתי שהעונה שמשודרת כרגע בAXN היא השנייה,איזה פרק היה האחרון של העונה הראשונה? 4.האם AXN מתכוונים לשדר את כל העונות? 5.קראתי פעם באתר שמציין האם מפורסמים הם צמחונים(אבל לא מתחייב לכך) שדיויד וג'יליאן צמחונים. אתם יודעים במקרה משהו על זה? אלפי תודות לכל העונים

תשובות

לשאלה הראשונה - האתר הזה היה האתר הרשמי של הסדרה בחסות fox, מכיוון והסדרה נגמרה אין להם עוד כוונה להמשיך ולהיות נחמדים אז הם חיסלו אותו והפכו אותו למשהו שאולי יכניס כמה מרשרשים לכיסם. תשובה לשאלה השניה - הפרק האחרון של הסדרה הוא פרק מיוחד באורך שעתיים, סטאר וורלד היו נחמדים ושידרו את הפרק בפורמט המקורי שלו כלומר שעתיים. טלעד הם חבורת קקות וחילקו את הפרק לשני חלקים קצרים יותר. לשאלה השלישית אין לי תשובה לשאלה הרביעית - AXN קנו בינתיים רק את ה3 עונות הראשונות ומשדרים רק אותן בינתיים. אבל אפשר לסמוך עליהם שהם יקנו גם את השאר. גם לשאלה החמישית אין לי תשובה. אם תצטרכי עוד משהו אל תהססי לבקש. ברוכה הבאה לפורום.

1Shir

New member
הפרק האחרון של העונה הראשונה

1-24 The Erlenmeyer Flask צמחונים, באמת? מעניין. כ"כ לא משתלב עם אופי הסדרה :)

1Shir

New member
איך בדיוק אפשר לשכוח?!

גרון עמוק מת ואומר למולדר את המשפט האלמותי trustno1 או שבעצם הוא אמר את זה לסקאלי??? סוגרים את תיקי X מולדר נחטף וגרון עמוק מגשר במו"מ על החזרתו תמורת החומר החייזרי שסקאלי מביאה לחוטפים שהם כמובן מקנוניית הסתרת החייזרים. לא זוכרת כיצד העלילה של הפרק התחילה.

1Shir

New member
שכחתי לציין שבאופן דרמטי מאוד

גרון עמוק נרצח לעיניה ההמומות של סקאלי כשמחזירים לה את מולדר. אחרי זה היא זיהתה את הרוצח בפרק על העיירה עם הכת שלא אוכלת בשר...

orityemini

New member
האם הם צמחונים?אממ....

דיויד דקובני צמחוני ידוע, וג'יליאן שנים חשבו שהיא גם, כי היא נמנעת מבשר, אבל אז היא פירסמה מתישהו מתכון של קוביות עוף...:) אז אני חושבת שאפשר לאמר בנימה כלשהי של ביטחון שהיא לא. אבל מצד שני הכול יכול להיות אצלה....

אהממ...

תודה על התשובות
מאוד שמחתי לגלות שדיויד צמחוני
אתם יודעים במקרה אם בפרק עם הכת הצמחונית הם אכלו בשר אמיתי? ואם דיויד צמחוני מסיבות אידיאולוגיות או בריאותיות?

1Shir

New member
מן הסתם אם הוא צמחוני...

אז זה לא היה בשר אמיתי... ובלי קשר נראה לי שבד"כ בסדרות לא ישקיעו בסטייק אמיתי אלא זה יהיה זיוף. זאת בכל זאת טלויזיה. ומה ז"א להיות צמחוני מסיבות בריאותיות?

לאו דווקא...

יכול להיות שהוא הפך לצמחוני רק אחר כך. בקשר לצמחונות-יתרונה הבריאותי של תזונה צמחית ברור שכן בשר עשיר בשומן וכולסטרול, אנשים רבים עוברים אליה כדי לשמור על בריאותם

למעלה