שלום!

RoCiSTiT

New member
שלום!../images/Emo80.gif../images/Emo85.gif

חדשה כאן:} מקווה להשתלב. אני אלינה בת 11 מראשון, מכורה למשחקים ברשת(אני לא מצליחה למצוא בכלל בגלל זה אני כל היום בתפוזP:),אוהבת אבריל,שחור,אדום,לבן,אמא,אבא וכו'. חח סתם. אני מראשון אגב. אפשר קישור למשחק the doors?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifברוכית הבאית.

ואם את מתקשה, יש במאמרים פיתרון למשחק (אבל ממליצה בלי)

chochik21

New member
אני צריכה עזרה בדלתות

אני רוצה לדעת את הפיתרון של הדלתות
פליז....אני מנסה כבר שנים!!!

פרפרינה

New member
הנה פתרון

בחדר המרכזי - לאסוף כרטיס אדום מהמגירה התחתונה חלק מהמכתב תקוע ברצפה חתיכה מהקוביה תקוע בצד של הראדיאטור בחדר הראשון!!!! החדר שאפשר להכנס אליו: חלק מהמכתב בכיס המעיל צריך להרים להרים את השרוול חלק שני של הקוביה בראדיאטור חלק שלישי של הקוביה ליד הטלפון חלק רביעי של הקוביה באח. כרטיס סגול מתחת לכורסא (צריך לעמוד מהצד שלה ולא ממול) הקוביה הושלמה - להכניס אותה למתקן המוזר ליד הדלת. עוברים חדר...... המשרד: חלק מהמכתב על הרצפה מאחורי הכיסא. מרשם מבית החולים במגירה התחתונה. כרטיס כחול תקוע בספר ורוד גדול שנמצא בארונית. הכרטיס האפור מתחת למנורה בפינה. צריך להזיז את השעון לשעה 6:00 - כמו השעה שרשומה בכרטיס. הקוביה תופיע מתחת לשעון.... אפשר לעבור חדר... חדר השינה - הפוך!!! להרים את התמונה ולהסתכל על הקוד :(scape) להמיר אותו למספרים - כמו בטלפון (72273). לחזור לכספת ולהקיש את הקוד. לחזור לחדר השינה (הוא כבר לא הפוך...) מתחת לכרית יש כרטיס וחתיכה של המכתב מתוך השידה שליד המיטה. הקוביה מהכספת נכנסת למקומה מתחת לארון (הגדול) בחדר השינה - עוברים חדר דרך הארון. למטבח: הכרטיס האחרון במדף הריק מימין. לסגור את הדלת של הארון הפתוח באחד המדפים תמצאו חלק נוסף - קוביה פתוחה ממוספרת. אני אחסוך ממך את ההמשך (המסובך).... יש לשים את הכרטיסים על הקוביה הפתוחה : 0 - הכרטיס הכחול 1- הכרטיס הירוק 2- הכרטיס הכתום 3- הכרטיס האדום 4- הכרטיס הסגול 5- הכרטיס האפור לשים את הקוביה במקום ולצאת.........

chochik21

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

תודה על העזרה....עשית לי מה זה טובה...!!

למעלה