שלום אדווה,
השאלות ששאלת הינן שאלות חשובות, אולם לצערי לא אוכל לתת תשובות מלאות. על מנת לתת יעוץ רציני בבחירת מקצוע, על הגרפולוג לראות כמה כתבי יד, רצוי מתקופות שונות. בקשר לבחירת בן זוג, אני מסופק אם יש גרפולוג רציני כלשהוא שיתימר להשיב על השאלה כפי שהוצגה כאן. בעיקרון, הגרפולוג יכול לנתח אופי, ולנחש תגובות של בעל כתב היד בסיטואציות שונות ולכן ניתן לנתח התאמה לעבודה, אולם לא יותר מכך. בהנתן שני כתבי יד, ניתן גם לנתח ולשאר מה תהיה מידת התואם (או החיכוך) בתגובות של שני האנשים בסיטואציות שונות. אפילו נתוח כזה, לא יעזור, לדעתי, בהחלטה אם בני הזוג יחיו יחד שנים ארוכות, או יפרדו לאחר תקופה קצרה ביותר. אבל פטור בלא כלום אי אפשר, ולכן אנסה לתאר את אופייך בקווים כללים. יש לזכור שאני גרפולוג מתלמד, ולכן יש להתייחס לכל מה שאומר בזהירות מופלגת. אשמח לקבל משוב על מנת שאדע אם בחרתי בתחום המתאים... ובכן, נראה לי כי הינך בעלת יכולת לחשוב ולהביע את עצמך בצורה בהירה. בעלת חוש מידה, מתוכננת ומאורגנת. קשה לך מאד להתמיד ולהביא מטלות לידי סיום. אינך אשת חברה. לדעתי קשרייך החברתיים מעטים. יש לך מעט חברים/חברות טובים וזהוא. הדבר נובע מביישנות או מיחס מזלזל אל החברה. את נוטה לשיקולי כדאיות קרים. מסוגלת להציב לעצמך מטרות ויעדים ומנסה לפעול להשגתם האופן שיטתי, אלא שלא תמיד יש לך סבלנות להגיע למטרה. קשה לך להציב לעצמך מטרות ארוכות טווח. בבחירת מקצוע, כדאי לך, לדעתי, להסתמך על כשרון הארגון ומחשבתך הבהירה. מכאן שהנהלת חשבונות, ארכיבאות, משפטים, תרגום, בנקאות באים בחשבון. יש לך לדעתי גם יכולת הסקת מסקנות טובה, ומכאן שמקצועות שבהם נעשה שימוש בהסקת מסקנות מתאימים לך. רק זיכרי שאת לא מתאימה להיות בקשר רב עם אנשים, וגם לא לתת שרות. אנני יודע מה תפקידך הנוכחי בבנק, אבל אני משוכנע שלא תזכי לאהדת הלקוחות בתור כספרית. עד כאן, מקווה שעזרתי...