שלום!

Loriella

New member
שלום! ../images/Emo79.gif

היי לכולם
אני כותבת כתבה על גלי ואשמח אם תענו לי על כמה שאלות. תשאירו את שמכם אם אתם מעוניינים, ואם לא אז לא (זה לא מתפרסם בשום מקום, אני פשוט מנסה להתקבל לאנשהו..) תודה רבה!!
מה עושה את גלי כל כך פופולארית לדעתך?
מה חיבר אותך אישית לגלי?
מי היא הדמות האהובה עלייך ומדוע?
מה היית רוצה לראות קורה בסדרה (לאן היא תתפתח וכו')
משהו נוסף שתרצו להגיד על גלי :)
שוב תודה רבה על שיתוף הפעולה !!

בהצלחה../images/Emo13.gif

1.מה עושה את גלי כל כך פופולארית לדעתך? העובדה שהסדרה מחברת בין משחק לשירה וריקוד, שזה נושא שמעניין הרבה אנשים. חוץ מזה, הסדרה מתעסקת באנשים הלא מקובלים וזה גורם להזדהות אצל רוב האנשים שרובם לא היו הכי פופולריים, ובנוסף הסדרה נוגעת בנושאים חשובים כמו הומוסקסואליות, בריונות, הריון בגיל ההתבגרות וכו' 2. מה חיבר אותך אישית לגלי? השירים והביצועים, השחקנים, העלילה ברוב הפרקים מעניינת 3. מי היא הדמות האהובה עלייך ומדוע? פאק, כי זאת דמות שבהתחלה נראית שטחית אבל ככל שהסדרה מתקדמת מגלים כמה שהדמות עגולה, ויש לה הרבה רבדים. חוץ מזה, השחקן שמשחק את פאק (מארק סלינג) משחק מעולה, שר מדהים וגם רוקד טוב! אני חייב לציין גם שאני מאוד אוהב את סו סילבסטר- שזאת דמות גאונית, ואת בריטני, שאפילו שהיא מוציאה בממוצע משפט בפרק, אני פשוט מת עליה! 4. מה היית רוצה לראות קורה בסדרה (לאן היא תתפתח וכו') אני אשמח לכמה הפתעות בעלילה ושלא תהיה יותר מדי צפויה, ואני מעדיף אם יפסיקו לחבר את כולם עם כולם. יש שם כמה דמויות שהיו כמעט עם כולם, וזה כבר מתחיל לאבד את הטעם. ושיפסיקו עם יותר מדי הופעות אורח כי שוכחים מכמה דמויות מרכזיות, וחבל! 5. משהו נוסף שתרצו להגיד על גלי מאוד שמח שחשבו על סדרה כזאת (חבל שלא אני
) ומקווה שימשיכו עם הקאסט הנ"ל לכמה שיותר עונות. בהצלחה

5ifi

New member
../images/Emo18.gif חפירה! ../images/Emo12.gif

חשבתי שאני לא אצליח לענות על זה, כי לא עלו לי תשובות כשקראתי את השאלות בפעם הראשונה... מסתבר שלא קיבלתי 10 בספרות לחינם!
מה עושה את גלי כל כך פופולארית לדעתך?- אני חושבת שזה בעיקר בגלל הדמויות שהן שונות מאוד- כל אחת מהשנייה, וגם מהסטריאוטיפ המקובל. כמו טינה, למשל, שהיא כביכול גותית ואפלולית, אבל יש לה המון קטעים מצחיקים ושירים אופטימיים- כמו טרו קולורס ודוג דייז אר אובר. היא בעצמה אמרה את זה בפרק של ליידי גאגא- "אני בעצם בןאדם שמח וקופצני מבפנים" (או איך שלא תתרגמו את התואר 'באבלי') ולא פחות חשוב- בגלל התסריט הממש מצחיק- כאילו, יש להם יציאות שמשאירות אותי בוכה על הרצפה מרוב צחוק...
(בעיקר סו, קורט ובריטני. למרות שלכל הדמויות יש רגעים לא צפויים, וזה מה שטוב בתסריט הזה כלכך) וכמובן, בגלל השירים וההשקעה.
מה חיבר אותך אישית לגלי? אה.... השיעמום.
סתם, סתם. המוזיקה והסטיילינג. באמת.
מי היא הדמות האהובה עלייך ומדוע? קורט, בלי שמץ של ספק. כי הוא שר מדהים, כי הוא מתלבש מטורף, כי הוא ממש מצחיק ומרגש עד דמעות בשני המקרים... והוא כזה אמיץ וישיר, מודל לחיקוי שכמותו.
מה היית רוצה לראות קורה בסדרה (לאן היא תתפתח וכו') הייתי רוצה שקורט ימצא אהבה סופסוף. ממש עצבן אותי שמרסדס אמרה בפרק של הואלנטיינס שהם צריכים לעוף סולו לקצת זמן, כי, הלו, קורט עף סולו תמיד! תנו לו משהו!!! עצם! ושהגלי קלאב ינצחו במשהו. זה נהיה די משפיל...
משהו נוסף שתרצו להגיד על גלי אהההה... נראלי חפרתי מספיק...

Ayelet 363

New member
בהצלחה!+עונה

מה עושה את גלי כל כך פופולארית לדעתך? המוזיקה, העלילה... לא יודעת. אני אישית אוהבת את הרוב... מה חיבר אותך אישית לגלי? השירים (בלי הסדרה מה שהיה לי לא היה נחשב באמת לפלייליסט), הדמויות והעלילה. מי היא הדמות האהובה עלייך ומדוע? בהתחלה זו הייתה רייצ'ל (אם כי התקבעתי על לאהוב אותה עוד לפני שראיתי את הסדרה. התחלתי לראות את הסדרה עם חברות שצפו מפרק 13, אז השלימו לי פרטים, ומראש הכי אהבתי אותה- אם כי אחת הסיבות הייתה השם רייצ'ל- כי אני מאוד אהבתי את הדמות רייצ'ל בחברים אז התלהבתי מהשם...). כרגע אני מעדיפה את קורט- חמוד, בזכותו יש את בליין (
), הוא מרגש וקל להזדהות איתו. מה היית רוצה לראות קורה בסדרה (לאן היא תתפתח וכו'): קורס+בליין. ומיד. משהו נוסף שתרצו להגיד על גלי :)

mich223

New member
עונה

מה עושה את גלי כל כך פופולארית לדעתך? קודם כל אני חושבת שפשוט בגלל שהעלילה זורמת... והשירים. הם עושים כל פרק יותר כיפי... וגם הדמויות, שתכלס כל אחד יכול למצוא למי הוא מתחבר. מה חיבר אותך אישית לגלי?הממ. אני לא יודעת, אבל כשאני רואה גלי אני פשוט עם חיוך. זו סדרה כיפית. מי היא הדמות האהובה עלייך ומדוע?קורט. אפשר לחשוב שהוא כאפות כזה, אבל באמת שהוא מקסים ובוגר ומתוק. מה היית רוצה לראות קורה בסדרה (לאן היא תתפתח וכו'): קליין
[קורט-בליין] משהו נוסף שתרצו להגיד על גלי :) בהצלחה! :)

sondheims Dot

New member
גם אני בעונים ../images/Emo13.gif

מה עושה את גלי כל כך פופולארית לדעתך? עובדה שיש לכל אחד דמות להזדהות איתה, החיבור בין המוזיקה לעלילה וזה שהכל צפיה בפרק היא פשוט פאן טהור!
מה חיבר אותך אישית לגלי? אני מאוד אוהבת מחזור זמר. ולא כאלה של חנוכה בישראל. גלי היא הדבר הכי קרוב שמצאתי למחזות זמר בטלוויזיה. זה, ושוב העובדה שפשוט כיף לצפות בה
מי היא הדמות האהובה עלייך ומדוע? אני הכי אוהבת את קורט (ונראה שגם כל הפורום
) משהו ביושרה שלו, בדרך שבה הוא אומר אני מי שאני בלי להתנצל על זה תמיד גורם לי להרגיש שגם אני יכולה. חוץ מזה, יש לו קול שירה מדהים והוא תמיד משעשע בגישה הצינית שלו.
מה היית רוצה לראות קורה בסדרה (לאן היא תתפתח וכו') בעיקר קווי עלילה חזקים יותר, וקצת פחות סטראוטיפים.. למרות שגלי מתיימרת להיות מאוד מעודדת מיעוטים, היא למעשה מחזקת את הסטראוטיפים שהיא מפריכה
משהו נוסף שתרצו להגיד על גלי :) שאני מאוד אוהבת את הסדרה הזאת!
סליחה שחפרתי

riktal

New member
תשובותי...../images/Emo9.gif

מה עושה את גלי כל כך פופולארית לדעתך? הסדרה כתובה בצורה יחסית קלילה, היא מדברת על נושאים מעניינים כגון היריון של ילדה, ילד הומו וכדומה. דבר נוסף לדעתי היא העובדה שצוות השחקנים צעיר ורובם לא היו מוכר לפני הסדרה. מה חיבר אותך אישית לגלי? קווי העלילה השונים. מי היא הדמות האהובה עלייך ומדוע? בריטני כי היא הכי אמיתית והכי מצחיקה וקורט כי הוא הכי מתוק. מה היית רוצה לראות קורה בסדרה (לאן היא תתפתח וכו') הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה זה שקורט יחזור כבר לבית הספר. משהו נוסף שתרצו להגיד על גלי :) סדרה טובה מאוד ואם רשת פוקס לא תמשיך לשחק איתה ולעשות שטויות, אז אני מקווה שנזכה לעוד הרבה עונות ממנה.

איך לא חפרתי עד עכשיו?

מה עושה את גלי כל כך פופולארית לדעתך? אני חושבת שהיא כזו פופלארית בגלל שהיא מראה שגם להיות שונה זה בסדר. חברי המועדון הם לא הילדים הכי מקובלים בבית ספר בלשון המעטה. אבל זה בסדר. מציקים להם אבל הם מתמודדים.מבחינתם הם יוצאים אלופים ואני חושבת שבגלל זה קל להתחבר לסדרה הזאת כי כל ילד שקצת סובל בבית ספר או קצת נמצא בצד של הלא מקובלים פתאום יכול להזדהות עם איזה דמות טלביזיונית משל עצמו. מה חיבר אותך אישית לגלי? אני אישית הגעתי בגלל המוזיקה ונשארתי בעיקר בגלל שהם לא מפחדים משום סטיגמה .הם נוגעים בנושאים רציניים כמו ביריונות או הומוסקסואליות או כל העניין של מלכת הכתה יוצאת עם השחקן הכי מקובל והם שמים לכווולם מראה לפנים וזה מדהים בעייני . מי היא הדמות האהובה עלייך ומדוע? הדמות האהובה עלי היא פאק. ואני אוהבת אותו כי הוא הילד הרע , זה שיכנס לכלא כי הוא גנב משהו,זה שיעשה מופעי חצר כדי להשיג כסף לצאת עם בחורה , יקח אותה לדייט ואז יחליט לברוח כי הוא לא משלם. הוא זה שיתעסק עם הבנות סתם כי ככה . אבל הוא גם הראשון בערך שיגיד שהוא בגליי כי הוא אוהב את זה ! כי כיף לו לשיר והוא לא מתבייש בזה. הוא יופיע והוא יבוא וידבר עם מי שצריך ויתלהב מגליי . כי המועדון חשוב לו . ועם כמה שהוא יכול להיות הילד הרע והמגעיל כשהוא צריך לתת כתף לחבר הוא שם. בלי לשאול שאלות. מה היית רוצה לראות קורה בסדרה (לאן היא תתפתח וכו') יש דברים שהייתי משנה כמובן כמו נגיד את העובדה שתמיד כשאנחנו רואים את הקבוצה המתחרה שלהם (בעונה הקודמת ווקאל אדרנלין והעונה הזאת המועדון גליי של דלטון ) תמיד יהיה מדובר במועדון שמתבוסס על זמר אחד והשאר זמרי הליווי שלו (בעונה הקודמת ג'סי ובעונה הזאת בליין). כן הייתי רוצה שהם ימישכו להתעסק עם כל מה ש"חם" ,הם תמיד יודעים על מה לדבר שם וזה מעולה וכן הייתי רוצה לראות את זה ממשיך. הייתי רוצה שיחיזרו לשוסטר את האישיות שלו כי הוא קצת איבד אותה וחבל לי
משהו נוסף שתרצו להגיד על גלי :)

sweet shir

New member
עונה! D:

מה עושה את גלי כל כך פופולארית לדעתך? האמת שאין לי מושג!
ברור לי מאוד למה אני התמכרתי לסדרה, אבל זה מאוד הפתיע אותי שההצלחה שלהם הייתה כ"כ מסחררת.P: מה חיבר אותך אישית לגלי? בעיקר העובדה שזאת סדרה שעושה צחוק מעצמה במודע, לא לוקחת את עצמה ברצינות, ופשוט בידור טהור. :) מי היא הדמות האהובה עלייך ומדוע? רייצ'ל! אולי זה בגלל הטירוף שלה, אני לא יודעת למה. אבל מהשנייה הראשונה שראיתי אותה ידעתי שהתאהבתי.
מה היית רוצה לראות קורה בסדרה: האמת שאני סומכת על היוצרים לעשות דברים מופרעים שהדמיון שלי לא יכול להעלות על דעתו... אבל אני ממשממש רוצה קליין, ואני מצטרפת לבקשה להחזרת האישיות של שוסטר.

למעלה