שלום

א ו ר3

New member
שלום../images/Emo70.gif

אני חיילת משוחררת והתחלתי לחפש עבודה... התקשרו אלי שבוע שעבר מאיזו חברת כוח אדם והציעו לי לעבור ראיונות להתקבל לעבודה בזארה/קסטרו ... אתם יודעים משהו על עבודה במקומות האלו..?ומה עם חנויות בגדים אחרות... כמו פוקס למשל.? הרוב מזהירים אותי שהעבודה ממש מתישה וכוללת לרוב קיפול בגדים שהישראלים הברברים נוטים לבלגן

זארה וקסטרו מעסיקים...

עובדים דרך חברות כ"א?! לאן הגענו אלוהים... עבודה של מכירות בגדים כוללת גם הרבה קיפולים כי עם ישראל ,במיוחד נשים בחנות בגדים מתנהגות כמו בהמות ממוצעות, בערך כמו שאוהד בית"ר י-ם מתנהג בטדי שהפועל ת"א באה לביקור... אהה ויש גם מכירות על הדרך... אבל סה"כ אני נהנה, אני כבר בזה מעל שנה וחצי... אם יש לך עוד שאלות תרגישי חופשי להציק...

א ו ר3

New member
אוקיי..

זו עבודה שמרגישים בה ממש עייפות אח"כ..? ומה השכר בד"כ במקומות כאלו?

זאת עבודה...

שעומדים על הרגליים, ככה שבהתחלה עד שהגוף מתרגל, הרגליים כואבות וגם שהגוף מתרגל לפעמים קצת מרגישים אתה הרגליים אחרי משמרת, אבל אני חושב שאין עבודה שאתה חוזר ממנה רענן כאילו לא עבדת בה... מבחינת השכר לרוב יש שכר בסיס של מינימום+ ובנוסף עמלות מכירות. בכל מקום יש שיטה אחרת של החישוב עמלות... אם את שואלת אותי מה עדיף זארה או קסטרו, אז עדיף זארה...

RReuTT

New member
אני כבר שנה שלמה

עומדת על הרגליים והאמת שמזמן כבר שכחתי איך זה שלא כואב כל הגוף... אני לא זוכרת מה התחושה של רגליים לא כואבות או גב לא תפוס... פשוט התרגלתי לכאב... זה משהו שיגרתי אצלי...

ברוכה הבאה קודם כל ../images/Emo20.gif

עמי ענה לך תשובה די מקיפה והאמת שאני אף פעם לא עבדתי בחנות בגדים, אבל בתור לקוחה אני אוהבת יותר את שיטת העבודה של זארה ומנגו, שתואמות לשיטה האירופאית במסגרתה לא נדבקים ללקוחות. אבל אני לא חושבת שזה משפיע על קיפול הבגדים...

למעלה