שלום ../images/Emo70.gif
היי אני חדשה פה אספר על עצמי בקצרה: כשהייתי בגיל ההתבגרות סבלתי מדיכאון נוראי וקיוויתי למות מאז קרו הרבה דברים שהחזירו אליי את הרצון לחיות ואני "נקייה" (מהדיכאון) כבר 5 שנים. אחד הדברים שהישפפיעו עליי היה הקשר שלי עם אלוהים, למדתי שאם אני פה יש לזה סיבה, אחרת למה לאלוהים לבזבז חומר יקר על יצירת אדם שלא שווה כלום
ובנוסף לזה למדתי שלא חיייבים להישאר במקום שאליו נולדנו ואפשר להתקדם ולנצח בחיים
אחד הדברים הכי חשובים שלמדתי זה לשלוט במחשבות שלי כלומר - אם אני חושבת שאני לא אצליח בחיים - זה בדיוק מה שיקרה וכך גם ההפך למדתי כבר לא לתת למחשבות שליליות להשתרש בי אבל שמתי לב לאחרונה שאני לא מוצאת את הדרך "למכור את עצמי" אני קוראת לזה ככה כי הבנתי שכאשר אני ממליצה על משהו לאנשים ... ככל שאני אוהבת את זה יותר ויותר מתלהבת מזה אנשים פחות מאמינים לי.... בקיצור.. השאלה האם מישהו מכיר מאמרים או סמינרים או משהו בנושא ...איך לקרוא לזה.....להאמין בעצמך ולדעת גם לדבר על זה ככה..... אני לא בטוחה שהצלחתי להסביר את עצמי אבל נראה לי שכל מי שסבל מזה בעבר או אפילו עכשיו יוכל להבין אותי. תודה מראש מריה
היי אני חדשה פה אספר על עצמי בקצרה: כשהייתי בגיל ההתבגרות סבלתי מדיכאון נוראי וקיוויתי למות מאז קרו הרבה דברים שהחזירו אליי את הרצון לחיות ואני "נקייה" (מהדיכאון) כבר 5 שנים. אחד הדברים שהישפפיעו עליי היה הקשר שלי עם אלוהים, למדתי שאם אני פה יש לזה סיבה, אחרת למה לאלוהים לבזבז חומר יקר על יצירת אדם שלא שווה כלום