שלום

מרי לי

New member
שלום ../images/Emo70.gif

היי אני חדשה פה אספר על עצמי בקצרה: כשהייתי בגיל ההתבגרות סבלתי מדיכאון נוראי וקיוויתי למות מאז קרו הרבה דברים שהחזירו אליי את הרצון לחיות ואני "נקייה" (מהדיכאון) כבר 5 שנים. אחד הדברים שהישפפיעו עליי היה הקשר שלי עם אלוהים, למדתי שאם אני פה יש לזה סיבה, אחרת למה לאלוהים לבזבז חומר יקר על יצירת אדם שלא שווה כלום
ובנוסף לזה למדתי שלא חיייבים להישאר במקום שאליו נולדנו ואפשר להתקדם ולנצח בחיים
אחד הדברים הכי חשובים שלמדתי זה לשלוט במחשבות שלי כלומר - אם אני חושבת שאני לא אצליח בחיים - זה בדיוק מה שיקרה וכך גם ההפך למדתי כבר לא לתת למחשבות שליליות להשתרש בי אבל שמתי לב לאחרונה שאני לא מוצאת את הדרך "למכור את עצמי" אני קוראת לזה ככה כי הבנתי שכאשר אני ממליצה על משהו לאנשים ... ככל שאני אוהבת את זה יותר ויותר מתלהבת מזה אנשים פחות מאמינים לי.... בקיצור.. השאלה האם מישהו מכיר מאמרים או סמינרים או משהו בנושא ...איך לקרוא לזה.....להאמין בעצמך ולדעת גם לדבר על זה ככה..... אני לא בטוחה שהצלחתי להסביר את עצמי אבל נראה לי שכל מי שסבל מזה בעבר או אפילו עכשיו יוכל להבין אותי. תודה מראש מריה

schlomitsmile

Member
מנהל
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif נדמה לי, שכולם פה יבינו אותך... מה זה בעינייך "להצליח החיים" ?

מרי לי

New member
אההה

לבנות קריירה, משפחה וכל מיני דברים מובנים מאליו שלא כ"כ קלים

מרי לי

New member
קורה... אני פשוט לא אוהבת את המחזמר

הזה כ"כ וזאת לא היתה הכוונה שלי אני גם רגישה לזה כי אני מאלה שאף אחד לא מצליח לבטא את שם המשפחה שלי לא נורא חחחח

ה מוזה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo204.gif

שאלה [ או חומר למחשבה] למה את חושבת שאם אנשים אחרים לא מאמינים בדברים שאת הגעת אליהם בדרך של ניסיון עצמי אז הבעיה היא בך ? אולי אין לך בעיה ב"למכור" את עצמך ואת הדרך חיים שלך אולי להם יש בעיה בלהאמין ...... ? אני דווקא חושבת שכאן בכל אופן הסברת את הדרך שבה את רואה את החיים [ כהשתקפות של מחשבות] היא מאוד ברורה ואם מישהו יגיד "אני לא מאמין שמחשבה בוראת מציאות" לא נראה לי שזו את שצריכה לחפש טכניקות "למכור " את האני מאמין שלך מי שקשוב ופתוח גם לדרכים אחרות ,יקשיב ברוב קשב ומי שלא, גם אם תעטפי את הדבר בעטיפה נוצצת ותמכרי את עצמך במילים הכי חדישות לא יאמין . להאמין בעצמך את מאמינה.זה הכי חשוב. למה כ"כ חשוב לך שאנשים פחות מאמינים בדרך שבחרת לך ?

מרי לי

New member
באמת שלא אכפת לי

אבל אני מדברת על אופן הדיבור שלי על עצמי שעדיין לא עגיע לרמה שאני הגעתי אליה זה כן חשוב כי זה מראה לי שאני עדיין לא עד הסוף מאמינה בעצמי והבנתי שמשם הבעיה נובעת

ChicoAnimado

New member
אולי תתני דוגמא כלשהי? בכל אופן...

לדעתי, עשית דרך מעולה, שהבנת שמחשבות מגשימות את עצמן. כל דרך שכיוונה הוא פריחה היא בריאה (את יכולה להסתכל על המילה "בריאה" ביותר ממובן אחד
) קשה לי להתייחס ל"איך שאת רוצה למכור את עצמך". באופן טבעי, אני יכול להגיד לך שהרבה אנשים לא בנויים/מוכנים/בשלים לשמוע דברים מסוימים. מצד שני, אפשר שגם בדיסיפלינות שלך ישנם דברים שאת עדיין לא שמת אליהם לב ולאנשים יש השגות על כך, בין אם הן נאמרות או לא. ובלי קשר- יהיה נחמד לשמוע דוגמאות. אני אשמח לתת חיזוקים/הערות לדעותיך. בברכת יום טוב
ערן

מרי לי

New member
אההה ככה

נגיד אדם שלא אוהב את עצמו יעדיף עינויים ולא יגיד לעצמו במראה שהוא אוהב את עצמו - וזה הוכך (לא עיניתי אף אחד...) אז זה משהו בסגנון נגיד אם שואלים אותי אם אני טובה בדבר מסויים (ואני חושבת שכן) אני ישר נלחצת ואומרת משהו קצת צולע (למרות שהתקדמתי בזה) וזה גורם לאנשים לאהמין בי פחות זה בא לידי ביטוי במקומות כמו ראיונות עבודה למשל ולכן אני מרגישה שאני הורסת לעצמי את הסיכויים בזה. מאחר ואני אדם מאוד שאפתן מרגע שגיליתי את הבעייה אני לא אעצור עד שאטפל בה מהשורש. זאת אחת הסיבות שאני שואלת אם יש איזה סמינר או כתבה או משהו על הנושא אני עצמי יודעת על זה מספיק עד לנקודה מסויימת ואני רוצה להתקדם. תודה רבה מראש על הכל מריה

שני מאמרים וכיוון אחד:

התדמית האישית שלנו (מאת מיכל הררי)
דימוי עצמי של משמעת עצמית טובה (מאת טליה אלקיים) שני המאמרים הינם חלק מסדרת כתבות ב"חדשות שמבאלה", שהוא עיתון האינטרנט של "שמבאלה אקדמיה לקונג פו". אולי הם ייתנו לך את הכיוונים שאת מחפשת. העיתון והאתר נמצאים עדיין בחיתוליהם
וישמחו לתגובותייך, שאלותייך והכוונותייך...
כיוון להתפתחות: למצוא חוג או מקום שבו את יכולה לפתח את יכולותייך. מיצאי לך משהו שבא לך ללמוד ומפתח אותך ועשי זאת. למכונה האנושית שאנחנו מפעילים יש אינסוף יכולות, שהמין האנושי ברובו רק מגרד...

למעלה