נטי תפסיקי עם הציניות
E E K O New member 16/9/05 #11 ברוכה הבאה =] אופיר בן 17, חדרה, לא עליתי מרוסיה ואין לי קרובי משפחה משם =] הקשר היחיד ביני לבין רוסיה הוא חבריי הקרובים שלמרבה הפלא רוסים/אוקראינים ברובם....
ברוכה הבאה =] אופיר בן 17, חדרה, לא עליתי מרוסיה ואין לי קרובי משפחה משם =] הקשר היחיד ביני לבין רוסיה הוא חבריי הקרובים שלמרבה הפלא רוסים/אוקראינים ברובם....
T the freaky girl New member 16/9/05 #12 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני נסטיה מחדרה בת 17.. בן דודה שלי ואשתו - סרגיי ויאנה גם גרים בקריית גת... תהני בפורום, השתלבות נעימה..
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני נסטיה מחדרה בת 17.. בן דודה שלי ואשתו - סרגיי ויאנה גם גרים בקריית גת... תהני בפורום, השתלבות נעימה..
S Sweet Russian Girl New member 16/9/05 #15 שלום שלום=) שמי סוניה בת 20 בקרוב מאוד מחיפה=) הצטרפות נעימה
G GallaxY New member 16/9/05 #19 יאא איזה כיף לך :]]]] את גרה בקריית גתת,,, אמן עליי יש לך תמונה אולי ?
I i v g y New member 16/9/05 #48 יא גוססת יא זקנה! בגיל כזה אפשר כבר למות וחוץ מזה למי אכפת בת כמה את? חחח סתם נו ואצלי עוד חודשיים אני אמות זה יום המוות ממש זוכרת תיומולדת ההוא? שסגרתי תפלאפון? איזה כיף היה
יא גוססת יא זקנה! בגיל כזה אפשר כבר למות וחוץ מזה למי אכפת בת כמה את? חחח סתם נו ואצלי עוד חודשיים אני אמות זה יום המוות ממש זוכרת תיומולדת ההוא? שסגרתי תפלאפון? איזה כיף היה
I i v g y New member 16/9/05 #53 החלטתי לעשות קאמבק כמו זמפירה у тебя спид и значит мы умрем וחוץ מזה אני לא יורד לרמה אז מה קורה?