שלום

שלום../images/Emo70.gif

כיצד ניתן להמנע מכאבי מחזור? כתבתי הודעה זו כבר בפורומים שונים, והוצע לי לעסוק בספורט באופן קבוע... התחלתי לרקוד, וזה באמת משפר את הכאבים וההרגשה הכללית, אך, כיוון שאני סובלת מכאבים חזקים מאוד, הריקוד רק מפחית במעט את הכאב ולא מונע אותו לגמרי, וכך, אני מוצאת את עצמי שוכבת פעמים רבות במיטה, מתפתלת מכאבים, ולפעמים אף מוצאת את עצמי מתפתה לכדור... ברצוני להדגיש, שאני לא רוצה לקחת כדורים, הן מטעמים טבעוניים(ידוע לי שאדוויל/אדקס/אקמול מכילים סוג של חומר שכרגע שכחתי את שמו, המכיל עצמות של חיות מתות, ואני שומרת על זכויות בעלי החיים בקנאות רבה), והן מטעמים בריאותיים, שכן הבנתי שכדורים אינם בריאיים... אשמח להסבר מדוע הם אינם בריאים, וכן על עוד הצעות לשיפור ההרגשה ולהקלת הכאב.. תודה מראש

ועוד משהו שאבקש לגביו עצה

חצ'קונים.. אני סובלת מהם מאוד...
אני משתמשת במשחות למיניהן, ובאנטיביוטיקה(כדורים) אבל זה לא עוזר כמו שאני רוצה... שמעתי על "הסבון של סבתא ג'מילה"...האם הוא טוב? והיכן ניתן להשיג אותו? ומה עוד ניתן לעשות עם הפצעים המעצבנים הללו? תודה מראש

אילנית12

New member
אף כדור לא בריא

אני נאלצת לקחת "אופטלגין" לכאבים,מחוסר ברירה,כי כלום לא עוזר ניסיתי הכול.ויש לי עוד "צרה" שזו :התיסמונת הקדם הוויסתית,שלא עוזבת אותי כמו עכשיו.

כמה עצות

הי בובה קודם כל בקשר ללהמנע מכאבי מחזור אני יודעת שזה מאוד קשור לתזונה מאוזנת ועל רגל אחת עם כמה שפחות ג'אנק יעני כמה שפחות סוכר קמח לבן ובכלל דגנים לא מלאים זה שאת טבעונית זה כבר עוזר אבל בתכלס אני מכירה הרבה טבעונים (כולל אותי בתקופות מסוימות) שאוכלים הרבה מאוד זבל כל הדברים האלה מעמסים מאוד על הגוף ויכולים להביא לחוסר איזון במה שקורה בו למשל המחזור עוד משהו ששמעתי מחברה שממש עוזר זה יוגה אפילו רק פעם בשבוע אצלה זה ממש השפיע עד כאן בקשר לדברים שאפשר לעשות מראש עכשיו עם את במחזור וכואב לך מניסיון זה ממש עוזר פשוט לעשות הפסקה מהכל ופשוט לנוח לנסות להרגע ולדעת שעוד מעט זה יעבור לפעמים אפילו נהניתי להרגיש את זה מאוד עוזר לחממם את המקום עם בקבוק חם או עם מגבת חמה אבל הדרך שאני אוהבת זה לעסות את הבטן בשמן שמחמם כמו למשל לווודר לוקחים כמה טיפות לוונדר ומערבבים עם קצת שמן בסיס(כמו שקדים או משהו) ומורחים על הבטן התחתונה איפה שכואב איפה שהרחם זה עוזר לשחרר את ההתכווצויות ובכלל מאוד מרגיע זה גם נותן לך משהו אחר להתעסק בו וזו גם תחושה נעימה לטפל בעצמך אפשר גם לבקש ממישהי מישהו אחר/ת מעסים את השמן לאט לאט בתנועות מעגליות לי בדרך כלל כואב גם בגב התחתון כשאני במחזור וזה מאוד עוזר לי שמעסים עם השמן גם שם חוץ מזה עוזר לשתות הרבה מיים ולפעמים גם כוס תה יכול לעזור טיפה בעיקר עם זה תה אמיתי מהעלים שקטפת אפשר לנסות לנשום עמוק ולהוציא אוויר למשך כמה דקות ברצף אפשר לדבר אל הגוף שלך אפשר לנסות להקשיב לו אפשר לצרוח ואפשר גם לבעוט בקירות

כאבי מחזור

ובכן - זו בעייה עתיקה כימי חווה. יש הסובלות ממנה יותר ויש פחות, היא כמובן נעוצה בשינוי ההורמונאי שעעובר הגוף ובעיקר בהצטברות נוזלים ולכן - כאבי מחזור יושפעו בדר"כ משינוי תזונתי והתנהגותי בימים אלה. על השאר תוכלי לקרוא בכתבה המצורפת.

למעלה