שלום

d a p h i

New member
שלום../images/Emo70.gif

קוראים לי דפנה, ועברתי לwest hartford CT בסוף הקיץ. אני לומדת בתיכון יהודי פרטי (HHNE) ודי קשה לי פה, אבל אני מרוצה. אני ממש אשמח להכיר ישראלים מהאזור, אני בכיתה י' (סופמור), וכל הב"יס שלי זה 45 תלמידים (וישראלית אחד חוץ ממני בתוכם)... די קשה לי פה עם האנגלית, למרות שאני מדברת שוטף (ובארץ אני נחשבת דוברת), קשה לי עם הבנת הקריאה הכי הרבה.. כמו שאמרתי, אני בת 15, ומחפשת אנשים להיות איתם בקשר. דפנה

מממ... נעים להכיר ../images/Emo13.gif

אני ממש ממש לא גרה לידך, אני בספרד... אבל אין לי בעיה להכיר
... אז.. היי...

Y 9

New member
de españa??

por fin alguien de españa !!! ?de donde sos en españa¿

Y 9

New member
oops perdon no vi tu mansaje

yo soy de Madrid y ya estoy aca 4 años pero originalmente soy de argentina (vivi en Israel de los 3 años hasta 11) y estoy aca para "unlimitid time"

היי! נעים להכיר^^

אתה ממדריד נכון? אני משכונה שנמצאת ליד מדריד שנקראת moraleja ... אתה תשאר לגור בספרד לתמיד ? =) וגם אני גרתי בארגנטינה... לשלוש שנים =) אני לא ממש זוכרת אותה, אבל אני בטוחה שנהנתי שם =)

ZX912

New member
si, lo conozco

yo vivo en Barajas, cerca del Aeropuerto, calle ORDOÑEZ (si sabes donde es..) ?cuanto tiempo vos vas a vivir aqui¿

Y 9

New member
que me pasa

vivo en la calle LOGROÑO, es que justo vi un reportaje en el internet de Carmen Ordoñez jajaja

אממ... אני לא ממש יודעת איפה זה ../images/Emo10.gif

אבל אני מנחשת שזה חצי שעה מאיפה שאני גרה, אולי פחות...
באיזה בית ספר אתה לומד? בבית ספר ספרדי או אמריקאי? אני בבית ספר אמריקאי - בינלאומי... ICS ... מכיר? זה קיצור של "INTRATIONAL COLLEGE OF SPAIN" נראה לי...

Y 9

New member
אני לומד לידך

R.C (Ronnymede college) Es en la calle Salvia, מכירה? ואני לא מכיר את הבית ספר שלך..SORRY

M i k a M o o

New member
שלומות../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif../images/Emo80.gif../images/Emo137.gif

אני מיקה, ואני גרה בפאלו אלטו (עברתי לפני 3 חודשים
) אני בת 14 (פרשמן), ואני לומדת בביצפר יותר מידיי גדול (2,000 תלמידים). בכל מקרה- רק רציתי להגיד שאני ממש מזדהה איתך בקטע עם האנגלית. הייתי מעולה בארץ, וכאן אני כמו איזו אחת שיצאה ממוסד. אמנם אני לא ממש מהאיזור, אבל אם בא לך- מסנג'רי הקט: [email protected] שלומות, זאטוט!

למעלה