שלום!

infatuation

New member
שלום!../images/Emo70.gif

רציתי לדעת אם.. אחרי חדירה בפעם ראשונה לנרתיק, אבל לא של האיבר מין, של אצבע.. אז האם זהג נורמלי שהכאב ממשיך גם אחרי החדירה כאילו.. גם כמה שעות אחרי? ואגב.. אני עדיין ממש לא מצליחה לגמור מזה שהחבר שלי מאונן לי...

שלום!../images/Emo26.gif

זה נורמלי. בכמה שעות מדובר? וזה גם בסדר שאת לא מצליחה לגמור, אבל כדאי לעבוד על זה. כמה זמן אתם כבר עושים את זה? ולבד, כשאת עם עצמך, את כן מצליחה לגמור?

infatuation

New member
אני מתוסכלת לגמרי..

התכוונתי למשך הלילה שאחרי החדירה.. ואנחנו לא עושים את זה הרבה זמן.. אני אישית חדשה בעניין ולו יש נסיון מעוד מישהי אחת אז הוא גם לא בדיוק מנוסה. אתמול כשהיינו ביחד החדירה הייתה כבר פחות כואבת, אבל עדיין אני ממש לא יכולה לגמור מזה. והוא גם ניסה לרדת לי וזה ממש לא עשה לי כלום חוץ מזה שהרגשתי ממש לא נוח עם זה. כי מאוד לא נח לי עם.. איך להגיד את זה.. לא נח לי עם האיבר מין שלי. והוא רצה אז הסכמתי אבל הפסקתי אותו מהר. בכל מקרה, שום דבר שעשינו לא גרם לי לגמור וזה ממש תסכל אותי ודיכא אותי. אני לא יודעת מה לעשות..

חתולבל

New member
infatution יקרה

מקווה שעוד לא איבדת תקווה שנענה לך... בואי נסדר קצת את הדברים. את מעלה כאן שתי בעיות - אחת היא כאב לאחר החדירה, והשנייה היא שאת לא מגיעה לאורגזמה. לגבי עניין הכאב אשמח אם תפרטי עוד קצת - מדובר על חדירה עם האצבע או איבר המין? כואב לך תוך כדי או רק אחרי? לגבי עניין האורגזמה - קודם כל, הרבה נשים לא גומרות מחדירה. צריך להתייחס גם למה שמסביב... השאלה הראשונה היא האם אי פעם גמרת - אפילו רק עם עצמך. אם התשובה חיובית את צריכה ללמד את חבר שלך מה בדיוק את אוהבת, להראות לו מה את עושה לעצמך שעושה לך טוב, ללמד אותו איך ואיפה לגעת. את גם אומרת שאת לא מרגישה בנוח עם איבר המין שלך ועם זה שחבר שלך יירד לך - העצה שלי היא שתקחי את הזמן, אל תעשי מה שלא מתאים לך, כי זה רק מלחיץ יותר ומוריד מההנאה. תמצאי דרכים להיות רגועה ונינוחה עם החבר, להתקדם איתו ביחד, לאט לאט, ללמוד ביחד איך לענג אחד את השניה. אני כאן מחכה לשמוע ממך עוד פרטים ומקווה שאצליח לעזור...

infatuation

New member
תשובות לשאלות

אז קודם כל מדובר בחדירה עם האצבע, לא הגענו עדיין ליחסי מין מלאים. בפעם הראשונה כאב לי תוך כדי החדירה אבל אני מניחה שזה רק נורמלי, אבל מאז פשוט כל פעם אחרי שזה קורה אני מרגישה מן.. בהתחלה זה היה כאב ממושך ועכשיו זו סתם הרגשה מוזרה, אפשר להגיד שזה כאילו אני עדיין מרגישה ש"הוא בפנים". אני מנסה להראות לו איפה לגעת אבל זה עדיין לא עוזר, אני פשוט לא מרגישה שאני הולכת לגמור ואני מוותרת. וכן עם עצמי אני גומרת בד"כ, וגם איתו גמרתי אבל כשהכל עוד היה עם בגדים. לגבי ההצעה של QT, למען האמת חשבתי על זה בעצמי בימים האחרונים, חשבתי לבקש ממנו לעצור לרגע ולקחת את הדברים יותר לאט, כי גם בנוסף לזה אני התחלתי להרגיש פתאום חרדה מכניסה להריון כשאנחנו אפילו לא הגענו למצב שהגיוני שזה יכול לקרות. למרות שבעצם הוא ביקש כמה פעמים לחדור עם איבר מינו ולא לגמור אבל התנגדתי בכל תוקף כי אני יודעת שזה שהוא לא גומר לא אומר שזה בטוח לגמרי. אולי באמת זה מה שאני יעשה, יבקש ממנו להאט את הקצב.. תודה רבה על העצות ושיהיה לכן המשך שבוע מצויין!

qt1

New member
../images/Emo24.gif היי מותק.

מיצי שלנו שאלה אותך שאלות טובות... קראתי כמה פעמים את הדברים שכתבת ובכל פעם הגעתי לאותה מסקנה! לדעתי כדאי, רצוי ומומלץ מאוד לקחת פסק זמן מהחלק המיני בקשר שלכם ולעבוד יותר על החלק הרגשי , החברי וכו'... תציעי את זה לחבר שלך ,ותראי מה תגובתו- כמובן (שווה להסביר לו מה את מרגישה , מה הוא יודע על הכאבים ועל התסכול מכך שאת לא גומרת?) , אם זה נראה לך כפתרון זמני. אני מאמינה שאת לא בשלה לקשר מיני בשלב זה עדיין וקשר רגשי מאוד מאוד משמעותי עבורך כמו עבור כל אחת אחרת ואולי אפילו יותר (ולאור מה שסיפרת על עצמך אני מאמינה שאכן , עבורך קשר רגשי חברי הוא סופר חשוב!), זה לא אומר שאת לא מספיק טובה זה לא אומר שאת לא מספיק אישה , זה אומר שאת לא מספיק משהו... את נהדרת ומקסימה!!!פשוט צריכה ללכת בקצב שלך בחיים האלה ולא בקצב שהחברה מכתיבה . חיבוק ...

למעלה