שלום...

Music Is Life

New member
שלום...../images/Emo70.gif

עוד קאמבאק חביב מצידי..
שלום שלום, למי שזוכר,
לירז
נעים מאוד..
כל אופן, שאלה לי אליכם.. האם יש פה אנשים ששומעים את: Blood Sweat & Tears

seafox

New member
אמממ....אין לי כ"כ דיסקים שלהם אבל

ממה שיצא לי לשמוע די אהבתי.אבל גם לא יצא לי הרבה לשמוע.

Music Is Life

New member
היי לך,

גם לי אין ממש דיסק שלהם יש לי שירים שלהם בתוך האוסף הכפול של: Make Love Not War למי שמכיר חוץ מזה ששמעתי עם אמא שלי אלבום שלהם שיש לה.. יש להם שירים ממש טובים וכמובן ה-להיט: I Love You More Than You´ll Ever Known אחד השירים המרגשים ביותר וזהו רציתי פשוט לדעת אם יש עוד אנשים ששומעים אותם ומה הם חושבים עליהם.. וכן זה גם היה מעין תירוץ לקאמבק מיצידי למרות שגם כתבתי תגובה בשירשור על פגישה עם אגדות רוק +תמונה

סיקסטיז

New member
שיר גדול - אוספים מומלצים

נמצא באוסף "החברים של סרג´נט פפר" , שהוא בכלל אוסף גדול של סיקסטיז, למי שמחפש אוספים מומלצים של שירי סיקסטיז מעורבבים (חוץ משירים צרובים מהקאזה) , אז שווה לשמוע את - FRIDAY ON MY MIND , אוסף גדול אך נדיר , BORN TO BE WILD , זהו גם אוסף גדול מאותה ההוצאה , ולצערנו גם הוא נדיר וכמובן האוסף אותו הזכרתי בתחילת ההודעה . האזנה נעימה ...

Music Is Life

New member
שלום לך..../images/Emo70.gif

אתה יכול בבקשה לכתוב לי איפה אני יכולה למצוא את האוספים האלו ומה המחיר להערכתך?
מראש..
אחלה קאמבק דפקתי פה..

סיקסטיז

New member
../images/Emo98.gifובכן ...

לצערי הרב לא כל חנות דיסקים מחזיקה את האוספים האלה ואולי באמת כדאי לדרג סניפים של חנויות דיסקים .... לקח לי הרבה זמן עד ששידרגתי מקלטת טייפ שקניתי ב - 95 !!! לדיסק שקניתי ... ( FRIDAY ON MY MIND - במקרה הזה ...) בכל מקרה יש לנסות ולמצוא אותם בחלק האוספים של החנות (FRIDAY ON MY MIND הוא עם עטיפה חומה והספרה 60 כמובן ו - BORN TO BE WILD עם עטיפה ורודה כזו ) , הם אמורים לעלות בסביבות ה - 70 שקל ומטה (כבר לא זוכר כל כך..) ודרך אגב עכשיו נזכרתי בעוד אוסף טוב אשר נקרא 65-75 העשור שלא יחזור (וכמה שהוא צודק ובניגוד למה שרשום על העטיפה 80 אחוז מהשירים בדיסק הם מלפני שנת 70 ...) החנויות הכי דיסקים הכי טובות לדעתי (ואם מישהו מוכן להמליץ על עוד אשמח לשמוע ) מבחינת מבחר (חשוב מאוד!!!) , ומחיר (גם כן ...) ::: מקום 1 . אילת ! נכון מאוד , דיסק קלאב בקניון מול הים היא החנות בעלת המבחר הכי גדול לפי מה שנתקלתי למוזיקת שנות ה-60 וה-70 (וכמובן עדכנית) וכמיטב המסורת של אילת הם זולים מחנויות במרכז ומדי פעם רק יוצאים במבצעים טובים .... כל פעם שאני באילת אני לא עומד בפיתוי וחוזר עם שלושה דיסקים לפחות . מקום 2 . TOWER RECORDS (לפי מיטב זכרוני) שבמגדלי האופרה בטיילת ת"א, בהפרש זניח מהמקום הראשון ... מקום 3 . יש שני חנויות דיסקים מגוונות (שכחתי את שמם) וטובות בקניון איילון וגם בקניון עזריאלי ייתכן גם שבחנויות אחרות , צריך פשוט לחפש ... את החברים של סרג´נט פפר אני בטוח שראיתי לפני שבוע בתחנה המרכזית החדשה בחנות היחידה שהיא לא מזוייפת - קומה 4 והם בדיוק סוגרים אותה (צחוק הגורל) ולכן גם יש 15 אחוז הנחה על הדיסקים ( כסף בונוס לגלידה או משהו...) ואם כל כך לחוצים אפשר גם לצרוב ממני..... :) בהצלחה !

Music Is Life

New member
../images/Emo51.gif ענקית

אני אלך לחפש בכל המקומות האלו חוץ מאילת.. אני לא ייסע במיוחד לשם.
כל אופן יום חמישי אני
טסה ללונדון פריז מה אתה אומר כדאי לחפש את האוספים האלו בחנות טאוור רקורד שיש שם בכיכר פיקדילי? חנות ענקית כזו..
ואם אתה כל כך נחמד אתה יכול ליצור קשר ולשלוח לי אוספים טובים.. צור קשר באיי סי 100806416 ואהה נזכרתי בעוד אוסף אממ 3 דיסקים של שנות ה-70 בשם רגע אני יבדוק אממ זה חוזר או משו כזה..
שוב

seafox

New member
רגע אחד....שניה, תעצרו רגע נו....

אין לדיסק קלאב חנויות בצפון?

ganooov

New member
ומי שרוצה לקנות דיסקים בי-ם, ../images/Emo13.gif

אני ממליץ על התו השמיני, אחת מהחנויות היותר זולות בארץ, והשירות שם יותר טוב ממה שטאוור נותנים.

Music Is Life

New member
אנשים אני טסה מחר ../images/Emo160.gif

כן כן, סוף סוף הגיע היום..בעצם מחר.. בשעה שתיים בצהריים אני עולה על מטוס עם אמא שלי לכיוון פריז ואח"כ משם לכיוון לונדון. עצות, מענות, בקשות, ומכתבי טיסה למיניהם.. האיי סי שלי זה: 100806416 אגב אני אחגוג בפריז את היום הולדת 18 שלי שיוצא בתאריך ה-6 לאוקטובר טיסה נעימה לי..

למעלה