שלום

BiGuy3000

New member
שלום../images/Emo70.gif

אני חדש פה, ואני חובב משחקי תפקידים, אמיתיים וממוחשבים... רציתי לשאול: האם מישהו פה מכיר מקום ממנו אוכל להוריד MANUAL עם כל הדברים החשובים ששה"ם צריך (לוחות, STATS, טבלאות, רישומים...), המספק את החומר בצורה הטובה ביותר
זה ממש חשוב לי, אז בבקשה תעזרו... תודה,

DDN

New member
ברוך הבא!

בשביל הMANUAL של הש"מ תצטרך להיכנס לחנות ולקנות אותו. כדי למצוא חצאי חוברות וסריקות גרועות של אנשים, תוכל לבדוק בקאזה.

Gilgam69

New member
זה תלוי באיזה שיטה אתה מעוניין

את הכול אתה יכול למצוא ב-KAZAA ושות´ בדרך כלל כקבצי PDF. אם אתה חפץ במבוכים ודרקונים מהדורה שלישית (המהדורה החדשה ביותר של המשחק) אז שלושת הספרים החשובים ביותר הם: PLAYER´S HANDBOOK - ספר לשחקן + חוקים. DUNGEONMASTER GUIDE - ספר לשה"ם (מנחה) + חוקים נוספים והסברים. MONSTER MANUAL - מכיל המון מפלצות ואויבים. אם אתה מעוניין במבוכים ודרקונים מורחב מהדורה שניה (המהדורה הישנה יותר של המשחק - אך לא הכי ישנה) אז פשוט תוריד את: THE COMPLETE AD&D 2ND EDITION ARCHIVE קובץ זה מכיל כמעט את כל החומר המופרסם של מוד"מ 2 (לא כולל כל העולמות) ובתוכו יש שלושה ספרים בעלי אותו השם כמקביליהם במו"ד 3, שהם מהווים את הבסיס. בכל מקרה, פשוט תריץ חיפוש ב-KAZAA או מה שזה לא יהיה (EDONKEY וכו´) על שם השיטה ותראה מה יצא לך. אני הורדתי גם ספרים של שיטות ROLEMASTER וSHADOWRUN כך שלמעשה האפשרויות בלתי מוגבלות. בוקר טוב לכולנו.

Gilgam69

New member
אך אני תומך בעצתו של ידידי DDN

אם אתה רוצה חוברת מסוימת, תקנה אותה. האיכות גבוהה, בניגוד לסריקות לקבצים שמוצאים בקאזה, וחוץ מזה: אין כמו להרגיש את הספר בידיים ! ! !

BluePrint

New member
וגם יותר קל

לקרוא מניר מאשר מסך מחשב. (שאף אחד לא יגיד שאפשר להדפיס, כי זה מאות עמודים) וסתם למחפשים למיניהם: KaZaA היא תוכנה כל כך %$^#נת וגועלית ואני לא מבין איך אתם סובלים אותה. רוצים חומר של משחקי תפקידים? בIRC לא מחפשים אלא ישר מוצאים, ובמאות מגהבייטים.

BiGuy3000

New member
ו...

כמה עולה כל אחד מהספרים החשובים אותם ציינו למעלה

Gilgam69

New member
150 ש"ח לכל 1 מ-3 החוברות הבסיסיות

יש הרחבות ותוספות שעולות פחות ושעולות יותר. דעה שלי? שווה את המחיר.

למעלה