שלום

© Tweety ©

New member
שלום ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני חדשה פה. קוראים לי גלי אני בת 18 אוהבת מאוד מאוד את עברי לידר-עוד מהדיסק הראשון. לצערי,לא יוצא לי ללכת הרבה להופעות אבל הייתי אתמול במרכז הבין תחומי ובהופעה ברעננה בעצמאות
. השיר שאני הכי אוהבת זה מרי לנצח,אבל זה כל הזמן משתנה.. חוץ מעברי אני אוהבת לשמוע את אביב גפן,דיויד ברוזה,ברי סחרוף,פוליקר,מוניקה,ערן צור,המכשפות,כנסיית השכל,משינה,קורין אלאל,שייגעצ(כן..כן),בן ארצי,ארקדי דוכין ויש עוד כמה. מקווה שיהיה נחמד פה
שבת שלום

ZVI Z

New member
היי..יהיה יהיה נחמד לך פה

ואחלה מוזיקה את שומעת!!

מייקל21

New member
ברועה המצטרפת!

היי אני מייקל, דה פורום אקספרט :) באמת אחלה מוזיקה את שומעת ('גידלתי זקן עכשיו אני דוס אין יותר מה לפחד' - ענק...) והחתימה שלך היא שיר מקסים. הב פאן! מייקל

ZVI Z

New member
שייגעץ הוא באמת כישרון!!!לא צריך

להתנצל שאת אוהבת אותו..גמאני אוהב אותו(להקה אבל זה בנאדם 1 בעצם)

יוו שייגעצ מעולים!!!

חחח יש לי ידיד שמנגן בגיטרה.. והוא כל הזמן רוצה שאני אשיר את עושה ביד.. ככה שהשיר הזה יצא לי מכל חור אפשרי.. אבל השירים שלהם יפים!!

לאאאאא

אני שונאת אותם!!! אני בטוחה שמי שכותב להם את השירים הוא ילד בן 12!!! איזה שירים מטומטמים!! איך אפשר אפילו לאהוב גם אותם ואגם את עברי-רמות שונות (התנשאותץ משהו...) ואל תדברו עליהם בפורום הזה.. סתם אני לא דקטטורית,רק הסבעתי את דעתי על הלהקה,מה שכן-מתה על -חייל של מאה שערים.שיר נפלא! אבל זהו,רק השיר הזה!

סנטה

New member
אין לזה שום קשר ללא בוגר ...

זה סגנון מוזיקה שונה , להקת מחאה שכזו ...

ברור שלא בוגר!

מה מחאה ובוגר ב-אני ועשה ביד אני עושה ביד??? ויש עוד שיר ממש מטומטם לא זוכרת מהו.. אבל אני התרשמתי לטובה כשמעתי את השיר-חייל של מאה שערים,שמעתי עוד שירים-והתאכזבתי קשות,ומאוד הזדעזעתי!!!

ZVI Z

New member
חייל של מאה שערים זה שיר מאוד כן בו

בוגר וניו יורק רפיח זה שיר מצוין שבטח התכוונת אליו ויש לו עוד

לא לא התכוונתי לזה...

אבל אמרתי-יש כמה שירים טובים,יש כמה מ-ט-ו-מ-ט-מ-י-ם לחלוטין!

Rain Star

New member
מה הקשר? גם כמה כוכב ומרי לנצח

נכתבו כשעברי היה בערך בגיל הזה...

אין מה להשוות בכלל!

נהארה לי עברי התבגר כבר בגיל 8..ץ. עברי הוא מוזיקאי,שר שירים עם משמעות ולא סתם-אני עושה ביד איזה כיף לי.. אין מה להשוות בכלל!

ofir78

New member
עברי כן שר עושה ביד

מכירה את השיר כשאני טיפה לבד (משהו כזה...)

ofir78

New member
אז מה אם יש לו חבר

יש כאלה שגם עם בני זוג עושים ביד (כאילו לבד, לא אחד לשני)

למעלה