מכושפת בטירוףp3
New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif
שלום לכולם שמי שלי ובעוד כחודשיים אחותי תחגוג את בת המצווה שלה,בתור אחותה ובתור אחת שחגגה בת מצווה חשבתי שאני רוצה להכין לה את האירוע עם חברים שלה מהכיתה וכו.. הבעיה היא שהיא עולה לכיתה ז עם כיתה חדשה וכו.. היום הולדת שלה חל בתאריך8/9 שיוצא יום שבת והנה שוב בעיה
איך יכול להיות שאחרי שבוע אנחנו נזמין ילדים לבת מצווה כשמרבית הסיכויים שהיא לא מכירה חצי כיתה וחוץ מזה אני אישית לא הייתי באה[כן..כן] לכן חשבתי,החברה הכי טובה של אחותי חגגה יומלדת אצלה בבית הם הביאו קריוקי וריקודים וכו.. חשבתי גם לעשות ככה לאחותי שתבחר 20-30 ילדים מהכיתה מהשכבה וכו..-ילדים שהיא מכירה וילדים שיבואו ונביא אותם לבית שלנו נביא מוזיקה אוכל שתיה כיבודים וכו.. אבל מצד שני,אם יש 20-30 ילדים למה לא לקחת אותם למועדון-בעצם זה יעלה לי הרבה אז אולי לא
אישית,אני רוצה לממן את האירוע ולעשות אותו כמובן ההורים יוסיפו ויעזרו אבל אני חושבת שזה מגיע לאחותי אחרי הכול
אבל עכשיו אחרי שבדקתי תאריכים והכול לדעתי יותר טוב להזמין את הילדים אלינו לבית להביא סרט מוזיקה וכו.. אבל יש צד שלישי,אני התחלתי לעבוד עם תוכנות ציור מוזיקה סרטונים לאחרונה ואני ממש רוצה להכין הזמנות לחגיגה ומה יקרה עם ילדים מהכיתה שלה יראו את ההזמנות
-והם לא יוזמנו למסיבה..חח אז יש בכל הענין הרבה בעיות אבל אני חושבת שעם קצת עידוד אני בהחלט אצליח להרים אירוע כזה ואני אשמח לשמוע מה דעתכם על ההצעות שהצעתי: להזמין ילדים לבית שלנו או להזמין אתם למועדון[למרות שהם רק 20-30ילדים]או לא לחגוג בכלל ולהכין הזמנות או לא? תודה לעוזרים
אני יודעת שיש לי את תמיכת המשפחה בכל אירגון האירוע-חוץ מאחותי שלא יודעת על הדבר ואם נחליט לעשותו אז היא תגלה כמובן,אני רק לא יודעת איך לארגן אותו וההורים שלי קצת לוחצים כי הם רוצים כבר להתחיל לבדוק מקומות תאריכים או דברים אחרים
תודה לעוזרים שלי
שלום לכולם שמי שלי ובעוד כחודשיים אחותי תחגוג את בת המצווה שלה,בתור אחותה ובתור אחת שחגגה בת מצווה חשבתי שאני רוצה להכין לה את האירוע עם חברים שלה מהכיתה וכו.. הבעיה היא שהיא עולה לכיתה ז עם כיתה חדשה וכו.. היום הולדת שלה חל בתאריך8/9 שיוצא יום שבת והנה שוב בעיה