שלום

f o x g i r l

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חדשה כאן
אני בכיתה ח´, והגשתי מועמדות לקבוצת המשצ"ים בחטיבת הביניים שלי. רציתי להתייעץ איתכם בכמה דברים: 1). יש שאלון שאותו כבר מילאתי והגשתי אותו. 2). אם עברתי את השלב של הראשון (השאלון), המורים לשל"ח מזמינים אותי לראיון שבו אני צריכה להציג הרצאה במשך 2 דקות בכל נושא שאני אבחר.
והשאלה שלי היא: אם יש לכם רעיון למין הרצאה..., ושכחתי להזכיר שמי שמתקבל להיות מש"צ אז שולחים אותו לקורס בחופש הגדול למשך שבועיים (שבוע באכסנייה ושבוע בשטח) ב

Spidi man

New member
לא חסר נושאי הדרכות(הרצאות)>>

השאלה אם את רוצה משהו ספציפי. דרך אגב, את פרטי הקורס אנחנו מכירים טוב

f o x g i r l

New member
אני אשמח מאוד אם תסבירו לי קצת על ה

נושא של הקורס, וגם רעיונות להדרכה/הרצאה

עטלף77

New member
קודם כל מזל טוב על הבחירה הנבונה../images/Emo8.gif

שנית, כמו שאמרו לך לא חסרים נושאים שאפשר להעביר שתי דקות בדיבור עליהם. אומנם שתי דקות יכולות להיות הרבה זמן אבל הן גם יכולות לעבור דיי מהר. אני מציע לך שאם את יכולה לבחור כל נושא שאת רוצה תבחרי נושא שמעניין אותך וככה גם תהני מההרצאה ותוכלי ללמוד משהו. זה המתכון הכי בטוח להדרכה מוצלחת. תשדלי להשתמש כמה שיותר בעזרים (אני לא בטוח כמה זה יעיל ואפשרי ב2 דקות אבל ככלל) כמו לוח, הקלטות, וידאו, שקפים, שרטוטים, ציטוטים ועוד ועוד ועוד... שיהיה לך בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול

f o x g i r l

New member
../images/Emo24.gifתודה, אני חושבת שאני עוד יעז

ר בכם בזמן הקרוב..., ולמי ששאל אני מאזור המרכז

Bassman

New member
תראי הכי פשוט זה לבחור נושא

שלכאורה הוא נורא משעמם ולעשות עליו הרצאה שלמה... אני זוכר שעשיתי פעם למבחנים לאיזה משלחת הרצאה 5 דק´ על איך האופי של אנשים מאופיין באיך שהם אוכלים את המילקי... זה היה גאוני זה פועל זה מרתק אנשים וכמו שגל אמר.. עזרים זה איכות.

למעלה