שלום

NiKi†a

New member
שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

חוץ מרמי אני לא מכירה פה אפחד...אני הייתי מראשוני הפורום שאתם הייתם כאלה קטנים...סתם בצחוק. באמת הייתי פעם פעם, שאור היה מנהל ובאמת הכרתי את כולם פה והייתי פה שנה...{שנה שעברה}, וכל הזמן הייתי כותבת פה והכל..יווופי, לא מעניין. אז בכל מקרה, הנה אני שוב....וו....זייהו אני משתדלת בשביל רמי לראות הפרקים, והם באמת יפים, חוץ מזה שאני לא יודעת איך קוראים לכל הפוקימונים שעברו את הסיפרה 250...-5 דקות לצחוק עלי, נגמר- סיימתי

K00lVulpX

New member
היי, ברוכה הבאה, אה, השבה

אני פה אולי מלפני חודשיים, אבל אני עם פוקימון עוד מההתחלה ואשאר עד הסוף. נ"ב זה לא בושה לא לדעת מיהם הפוקימונים שמספרם 250 ומעלה, יומיים משחק בספיר ואת כבר תכירי קצת... אניוואי, ברוכה השבה

Houndour

New member
אההההההההההה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא לא מכירה את החדשים!!!
סתם סתם, תיהי עדינה איתי אח"כ...
ויופי שאת משתדלת בשבילי
! בכל מקרה, נהדר שחזרת הנה

NiKi†a

New member
תיהיה נחמד איתי.

אני באה גם בשבילך
ווו....מה אני באמת לא מכירה אותם, אני אפילו לא יודעת איך הם נראים.

Houndour

New member
פליפר נראה כמו שקנאי

נחמד? לא. טוב, עכשיו התעדכנת גם לגבי החדשים ואין יותר פערים :)

NiKi†a

New member
אבל זה רק פוקימון אחד../images/Emo70.gif

אני אפילו לא יודעת כמה יש

digiash

New member
למה מי כן יודע?.. >>

אני לדוגמא זוכר רק "טורצ'יק" ואין לי שמץ של מושג למי שייך השם הזה.. P: אבל למי בכלל אכפת העונה ה6 עוד לא הגיע אלינו והמשחקים רובי וספיר ממש עלובים (בסדר אז יש גרפיקה טובה יותר ביג דיל..)

Houndour

New member
ג'יש את באמת זקוקה לעדכון

יצאו 135 חדשים. יחד עם ה-251 שהיו קודם, יש בסך הכל 386 פוקימונים. 386 זה המספר שצריך לזכור
. ולא יעזור, עד שלא תשחקי ברובי/ספיר או שתגיע העונה השישית לא תצליחי להכיר את כולם... אבל פליפר הוא ציפור מעופפת מסוג מים שנראה כמו שקנאי.

K00lVulpX

New member
פליפר הוא מים\מעופף ליתר דיוק...

והוא מתפתח מווינגול, שהוא פוקימון הדומה לשחף... כדי להכיר את החדשים כדאי להכנס לאתר פוקימון סי-או איי-אל וללכת לפוקידע אדוונסד ולהסתכל על כל הפוקימונים אחד אחד, אבל זה אם את ממש ממש ממש ממש חסרת חיים ו\או משועממת...

Houndour

New member
המממ

אני עשיתי את זה לפני שיצאו המשחקים החדשים... מתוך סקרנות, לא שעמום/חוסר חיים. אבל כמובן שהדרך הכי טובה היא לשחק...

NiKi†a

New member
כן.אבל מזה אין לי כח להתחיל../images/Emo4.gif

אני לא יעזוב את זה.

למעלה