שלום..

RaZiK4

New member
האאאא........ כל י"ב טסים לשם לא../images/Emo35.gif

מסע שורשים כזה
לא לא שורשים נו איך קוראים לזההההההההההההההההההההההההה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף או שכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

קוראים לזה מסע!!

בלי שורשים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכן, י"ב או י"א טסי לשם!!

אביטללללללל יהיה לך מדהיםםםםםם

מההההה עם כל הכיתהההההה-כל המשלחת אבל בדרך כלל מי שהולך לשם הוא אחלה! הקיצררררררר אל דאגה את תהנייייייי ו.......אל תחשבי על הפרק האחרון של מיכאלהההההה!למרות שאת הולכת למכנות אשמדה.....יהיה אחלה חפיףףףףףף מה באוטובוס כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גנובבבבבב! שיהיה לך אחלה טיולללללל

אוי הילי!!!

אני ממש מצטערת אנשים, אבל השיר שכתבתי למעלה הוא במיוחד בשביל הילי!! כמובן שאני אתגעגע לכולם! אבל להילוש הכי המון שבעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני פשוט מתה עליך ילדה שלי!!

אייי אבי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איייי 8 ימים בלי אביטל זה לא 8 ימים זה אלף שנה !!!!!!!!!!!!!!! הזמן יעבור לאט ולא רק שהוא יעבור לאט הוא לא יעבור בכיף
מי יירד כאן על הילדים הסתומים שפותחים שירשורים חדשים ? מי ירצה לתת מכות לנוגה שהתנשקה עם גיא ?
מי יגיד כמה שאפרת מושלמת אחרי האירוח ?!?!?! אוי לאאאאאאאאאאא 8 ימים בלי אביטלל דיי אני עדיין לא קולטת את זה !!
אוך , צריך להמשיך אז אביטל , איי לאב יווווו
תיהני הכי הכי בעולם אני אתגעגע אלייך כל כך !!!
תעשי כיף ותחזרי לספר חוויות
אני אתגעגע אלייך מאודדדדד
אוהבת

ומה אני אעשה

8 ימים בלעדייך??????????????????????????????????????????????????? כי: בלעדייך, אני חצי בן אדם! בלעדייך, אני בעצם כלום!! נאדה, זיט, נוטינג!! לאב יו בובית!! אני אתגעגע המון ואני אחושב עלייך כל היום!!!

בלעדיי אבייייי אנייייי בעצםםם כלוםם

חחחחחחח נאדה זיט נוטינג ! ענקית
לאב יו
דיי אני אפילו לא קולטת את זה איך אפשר 8 ימים בלעדייך איךךךךך !?!?!?!#%^%@!%@#%גרר אני לא קולטת את זה

ואיך אני אהיה

8 ימים רחוק ממכם?????? קלטו קטע- אמאשלי אמרה לי שכשאני אתקשר אליה, היא תספר לי מה היה בפרק האחרון! ואני כזה- אני לא מתקשרת!! חוצפנית, רוצה לגלות לי ספויילרים! כמעט נכנסתי בה!!

כן תחסרי לנו שחבל על הזמן!

לא יהיו כאלה צחוקים! וכאלה קטילות לאנשים..לא יהיה על מה להתקפע מצחוק! אוף פורום בלעדיך זה לא פורום! למה 8 ימים!! כ"כ הרבה!! אני אומנם לא פה כ"כ הרבה אבל הספקתי לראות כמה את מצחיקה! ואת פשוט תחסרי!!!

למעלה