שלום..

שלום..../images/Emo7.gif

dije adios fue el final nada quedo entre los dos lloras tu lloro yo nuestro sol se apago... ולמי שלא הבין: אמרתי להתראות זה היה הסוף כלום לא נשאר בינינו את/ה בוכה אני בוכה השמש שלנו שקעה....... אם לא הבנתם- אני הולכת! אני טסה היום! אני מתעופפת מהבית עוד 3 שעות! ורק רציתי הליפרד (אל דאגה, ב13.09 אני פה בחזרה!! אני אהיה בבית עוד לפני שתלכו לביצפר!! אני מקווה שמישו עוד יהיה בפורום! חסר לכם שלא!!) רציתי להגיד לכם שאני מתה עליכם הכי שבעולם! אין, אתם פשוט מושלמים אחד אחד! היה לי איתכם תחופש הכי מדהים בעולם!!!! אני אוהבת אתכם!!! ואני אתגעגע לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ובמיוחד ל: הילי המתוקונת שלי!! אוהבת אותך ילדה! למאיוש ולנטוש המולשמות שלי!! לצלילוש&עדוש לא2 נתוש!! תשמרו לי על המושלם הזה!! לחנוש, לשירה, לנטלי ולגל הפוקיות!!! לביקי המקסימה!! לאב יו! לנופוש ודיקוש המתוקותיות!! לשירוש המתוקון שלי!! לאב יו ורי מאצ'!! לירדן ויוני(רו) המדהימים!! יוני, אל תעזוב!!
למיכה ולמורן!! בהצלחה בזוגיות!! להדרוש המולשמת!!!! מיכאלה רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לכל הדנות, דניאלות וספיריות!! לאולגה הנשמה שלי!! מתה עלייך בובית!!! לטובטוב, תאומתי!! נשיקות!! לנעה!! שיש לה היום מומלדת!! מזל טוב ילדה!! לקרן המתוקונת!! לאלינוש המתוקתית שלי!! לשני השניצלונית שלי!!! למרי הבובית!! לעלמה המוכשרת שלי!! לאורוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מתה עלייך ילדה (עלק ילדה!) לשני הגלעדים!! לתומר!! ותמשיך את מיכאלה 2!!! לרזוש! המון בהצלחה בחטיבה! ולבנוש!! לא2 יו אנשים! אני אתגעגע המון!!!! ומשו קטנטנן- אחי יהיה במסנ, אז בקשה לא לשלוח לו הודעות!!!!!

ח0חו0ית1

New member
../images/Emo7.gif

תחזרי מהר אני יתגעגע
לכמה זמן את נוסעת? *אני ניכללת בכל הדנות?* בעיי בעיי אל תשכחי אותיי!

ישר כשאני חוזרת

אני מעיפה תתיק לעזאזאל, מתיישבת לראות את פרק 118, 119 (שוב) ואז- פםרק 120!! סופסופ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!א אח"כ אני באה למחשב, רואה תאירוח של פרתוש (איזה פעם או פעמיים, או 7!) ואז אני באה לפוורם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אתם תהיו בביצפר, אז אני אגיב לעצמי! לא נורא...

זה בסדר מותק! חחחח

נסיעה נעימה! ולא להתבאס שלא תראי תפרק האחרון פשוט תבלי ואל תחשבי על זה..חיחי...אם תצליחי...

RaZiK4

New member
אבל אמרת שאת תיהיה מחר בבית שלך

אז איך שמונה ימים
קיצר אם את עדיין פה תסבירי לאן את טסה
לכמה זמן
מתי את חוזרת

הסבר:

אני טסה היום!! ז"א מחר- אני יוצאת מהביתה ב12! הטיסה ב-6!! אני חוזרת ב13.09!! אני אהיה בבית בערך ב6, 6 וחצי לפנות בוקר! אני מקווה שאני אצליח לתפוס חלק מכם לפני שתלכו לביצפר!! עכשיו מובן??

למעלה