שלום...

גן כתום

New member
שלום... ../images/Emo66.gif

שמיניסטית בעצמי...
אנחנו מנסים לעבוד על הספר מחזור, אבל אין שיתוף פעולה, שלא נדבר על מוזה... כתבנו חמשירים (
) על הכיתה שלנו אבל על שאר הכיתות זה קצת בעייתי (אנחנו רק 3 כיתות בשכבה ככה ש...) ו--- אנחנו צריכים להביא הכל מודפס כבר לעורך ב-14 לחודש. מבט חטוף שמאלה יגלה לכם ש- אכן, הצרה היא גדולה... אז אם יש רעיונות, בבקשה, על דברים שיותר קל לעשות חוץ מחמשיר, (כמו העיניין עם ה- עוד 20 שנה יהיה, סימן היכר, משפט מחץ וכו') אז אני יותר מאשמח לשמוע...
_
המצב בכי רע... גרררר... הלפ מי פליז, יו נייס ליטל קריצ'רס...

ST

New member
הי, גם אני צריכה עזרה... ../images/Emo29.gif

החלטנו להרים את זה סוף-סוף (עד עכשיו היינו עסוקות בהכתרה של פורים, ולא היה זמן לחשוב על זה אפילו), ויש לנו חודש בערך. אנחנו רק כיתה אחת, מאוד קטנה, אז אין לנו בעיה של יותר מדי אנשים לכתוב עליהם, אבל אין לנו יותר מדי רעיונות. וחוץ מזה, יש לנו בית דפוס קטן באיזור, ומרגע שסיימנו, תוך יומיים הספר מוכן, ככה שהזמן של ההוצאה עצמה הוא הפרט השולי. אם למישהו יש רעיונות, אני גם אשמח לשמוע.

פבפ

New member
בבקשה

ממיטב הרעיונות שרצים אצלנו בשיכבה (משהו כמו 16 כיתות): בית סהר, טקס האוסקר, משפט, סידרת טלוויזיה, מה יעשה בעתיד, גילגול קודם (או הפוך על הפוך או עם תכונות שהוא עכשיו), מקצוע בעתיד. אם אין לכם כוח לצייר (כמו שקרה אצלנו בכיתה) אז תעשו את הסירטוטים באופן סכמטי עם קווים ישרים, בסוף זה יוצא דיי יפה.

למעלה