שלום!!!!

ללו

New member
שלום!!!!../images/Emo6.gif

מה המצב? אני חדשה בפורום אז רציתי להציג את עצמי.... אני מחולון בת 16 חולה על מוזיקה שחורה ואוהבת להשתגע (יש כאלה שיגידו "מופרעת בנפשה" אבל...לא נתעכב על פרטים) מכורה לסדרה חברים ורואה בנות גילמור בעיקר בגלל שרורי ולורליי מזכירות לי נורא את עצמי ואת אמא שלי...
אה כן...ותתעלמו מהשעה שבה כתבתי את ההודעה...אני יודעת שזה נראה כאילו אין לי חיים, פשוט לא הצלחתי לישון...
כבר שש וחצי בבוקר... טוב...זזתי...
(ללו)

doron19

New member
זה בסדר

אני לא חושב שאת מוזרה. אז אני גם רציתי לומר לך היי וברוך הבא. גם אני כמוך אוהב את הסידרה החברים הסידרה הכי מצחיקה בטלווויזיה וגם את הסידרה בנות גילמור כי הן חמודות פות וצחיקות. אז היי וברוך הבא, מקווה שתהני פה כמו שאני. ביי דורון

ללו

New member
כן אבל לא לזה התכוונתי...../images/Emo13.gif

הכוונה הייתה שיש לנו את אותם יחסים ואותו אופי בדיוק... והחיים שלנו נראים כמעט אותו דבר רק עם כמה שינויים: יש לי אח קטן בן 9 ואני רואה את אבא שלי הרבה יותר מרורי כי הוא גר ממש קרוב אז הוא נמצא אצלנו בבית יותר ממני... אבל חוץ מזה...הכל נורא דומה, אפילו הצורת דיבור שלנו אחת לשנייה... כלומר...אנחנו הרבה יותר חברות מאשר אמא ובת. ואפילו החברה הכי טובה של אמא שלי מתנהגת כמו סוקי... החברות שלי תמיד אומרות שהן חולות על אמא שלי, ומדי פעם כשהיא מעצבנת אותי אני שואלת אם הן רוצות אותה...חחחחחח היום דיברתי בטלפון עם אנה חברה שלי ואמא שלי עמדה לידי ומשכה לי בשיער כמו ילדה קטנה שרוצה משהו, כמעט כל השיחה ניסיתי להתעלם ורק אמרתי לה "די קרציה!" מדי פעם... לקראת סוף השיחה היא נתנה לי משיכה ממש חזקה בשיער אז שאלתי אותה "מה את רוצה??????" והיא ענתה "תגידי לאנה שתביא לי את הדיסק שלי".... יש לה הפרעות מדי פעם... וואו כמה כתבתי! אני בטח משעממת אתכן עם הסיפורים עלי ועל אמא שלי... אז אני עוצרת כאן ביי

Mooa-Numi

New member
כיף לך... הלוואי עלי אמא כזאת...

ולישון... הו שינה מתוקה...! *נרדמת על המקלדת*

ללו

New member
היא אחלה אמא אבל

אל תגידו לה את זה...שלא יעלה לה לראש
אה, ו... לילה דוב!!!
נשיקות

למעלה