שלום!

CharmeD3

New member
שלום!../images/Emo6.gif

אני חדשה כאן.....רואה את הסדרה...וקוראים לי נופר.....מישהו יכול לעשות לי סדר קצת בזמני השידור? יש את יום שני שזה בערב.....וו.....יש את יום שלישי למחרת בשעה שתיים וחמש דקות.....מישהו יכול לסדר את כל זמני השידורים? תודה מראש!

אני אעזור כמה שאני יודעת.

יש ימים א' עד ה' פעמיים ביום- 14:05 , 23:15 חוץ מיום שני שבו יש פרק מהעונה ה.. אממ.. חדשה, חח, בערב (לא יודעת שעה מדוייקת). בטח מישהו שיודע יותר ממני כבר יכתוב לך.
סורי, ניסיתי.

noname20041

New member
שאלההההההה../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

פאז משחק בסדרה לטיני? עדיין לא הבנתי של מה המבטא שלו????

donna the only

New member
אמממ

כל הקטע זה שלא יודעים מאיפה פז.. אבל הרבה פעמים הוא אומר משפטים קצרים בספרדית וגם פעם נירא לי שדונה אמרה לו שיחזור לארגנטינה (או שדמיינתי את זה???) חח...... any way אף אחד לא יודע מה הוא וזה מה שכ"כ כיף בדמות של פז ואז הכל היה נהרס.... חח

I lOvE cAkE

New member
תשובות...

טוב אז ככה... יש כל יום (חוץ משישי ושבת) בשתיים וחמישה בצהריים שידורים חוזרים של העונה ה-1-5!כל יום שני יש פרקים של העונה ה-6 - לא ישדורים חוזרים!!! בתשע ורבע! וכל יום (חות משישי ושבת) יש שוב שידורים חוזרים של העונה 1-5 בשעה 23:15... וזהו... מקווה שעזרתי... : ) אה ועוד משהו... הדמות של פאז היא סביר להניח ליטינית... כי יש רמיזות ענקיות... חות מהמבטא... הוא גם אומר שהוא מכפר נידח... ומדבר על הצלמים של נשיונל גאגרפיק... הקייצר אף אחד לא באמת יודע מאיפה הוא או מה הוא... אבל הוא נחמד מאוד... "GOOD DAY..." "BUT FAZ..." "I SAID GOOD DAY!!!"

אני די בטוחה שזה לא FAZ

אלא FES. א' כי זה באמת מסתדר יותר טוב מבחינת דיבור, וב'- אומרים שזה Forgien Exchange Student

I lOvE cAkE

New member
זה FASאבל...

הרבה מבטאים אז זה FAZ... זה כמו המילה BEACAUSE ככה כותבים אותה אבל מבטאים אותה הרבה פעמים ככה CUZ... אבל בעיקרון את צודקת...

ולשאלות שלכם../images/Emo168.gif

עונה ראשונה אני חושב ימים ראשון עד חמישי 14:05 עד 14:30 - לכולם. עונה ראשונה אני חושב ימים ראשון עד חמישי 23:15 עד 23:35 - להוט. עונה שישית יום שני 21:15 עד 21:37

I lOvE cAkE

New member
אוף!!!!! כבר הלכת? רשמתי לך תגובה..

נכון כתבת לי תגובה על מה שכתבתי??? אז גם אני רשמתי לך תגובה (טיפה ארוכה...) אבל חשוב לי שתקרא אותה... אז כשאתה נכנס שוב תסתכל למטה... אתה תראה אותה ישר... היא בשירשור שהגבת לי... תודה...!

למעלה