שלום

שלום ../images/Emo6.gif

היי כולם - יו איך התגעגעתי.
מה שלומכם? אצלי הכל בסדר אבל רציתי להתייעץ איתכם במשהו קרה לכם פעם שהרגשתם אתם לא מועילים לאנושות וחיפשתם יעד או עיסוק שעשוי להכניס אור חדש לחיים ולא מצאתם? אני כרגע עובדת במשרה מלאה +, חוץ מזה אני לא עושה שום דבר משמעותי - אני בקושי יוצאת כי אני היחידה בין החברות/ים שלי שהיא לבד, אני עזבתי לימודים במדעי מהחשב ועכשיו אני חושששת להתחיל שוב ללמוד משהו שאני לא בטוחה אם אני אתחבר אליו ( אני טיפוס של להתענין בהכל קצת בלי להתמקצע בשום דבר) אני מרגישה טוב והחיים שלי נפלאים אבל לעיתים אני מתקילה את עצמי בשאלה כמו "מה דבר חדש שלמדת היום?" ונראה לי שאני לא מתקדמת מהמקום שאני נמצאת בו כרגע לשום מקום ויתרה מזאת זה גורם לי להרגיש פארזיטית בטלנית שמבזבזת את הזמן אני מקווה שיש לכם איזו עיצה ידידותית עבורי חוץ מזה רק רציתי לומר שאני אוהבת מאד
חני

אורלי_ל

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

את רוצה ללמוד משהו חדש? אם כן מה? ואם לא, אז למה זה עושה אותך פראזיטית בטלנית? קבלי את עצמך (פקודה, כן?
) כמו שאת כרגע, עכשיו. חיים מהנים לך!

deep ocean

New member
הי סבבה ../images/Emo24.gif

אני אגב גם בדיוק הפסקתי את לימודי, ואני מחפשת עבודה. אין לי בעיה עם זה שאני רק אעבוד. (ולא אלמד באוניברסיטה). תעשי מה שגורם לך אושר: אם בא לך ללמוד תלמדי (את יכולה לקחת כמה קורסים, ולא דווקא ללמוד לתואר מלא), אם לא בא לך ללמוד אל תלמדי בגלל מחשבות שאת פרזיטית או משהו דומה. אם את מרגישה נפלא, אז הכל טוב, לא?

יו תודה לשתכן ../images/Emo140.gif ו....

היי deep ocean תודה רבה מיוחדת לך - תמיד שאת מגיבה להודעות שלי אני מרגישה גל אנרגיות חיוביות

היי סבבה מתוקה!../images/Emo65.gif

אל תהיי כ"כ מודאגת- את רק בת 22...(מזל עקרב, נדמה לי?) שינוי לא מתרחש ביום אחד...ובוודאי שלך עצמך קשה לראות אותו בך. למה הדבר דומה? לדיאטה. את לא יכולה לראות את השינוי כל יום מפני שהוא מזערי- רק לאחר תקופה את בדיוק מרגישה- וואוו...או שמישהו רואה אותך ומעיר על השינוי שחל בך. הזמן לא קופא מלכת ואנחנו משתנים כל הזמן, בכל רגע נתון. אנחנו פשוט לא מודעים לשינוי. קריירה לא מגיעה בהכרח מלימודים (נהפוך הוא- רוב האקדמאים שאני מכירה מגרדים את התחת)...אני לא יודעת במה את עוסקת כרגע- את אומרת שאת עובדת במשרה מלאה- זו בהחלט יכולה להיות הקריירה שלך...התקדמות והתפתחות תמיד אפשריים. מה שחשוב הוא שתרגישי טוב עם מה שאת עושה. אני למדתי משפטים וככל שעובר הזמן יש לי יותר ויותר סלידה מהמקצוע ואני לא רואה את עצמי עוסקת בו אי פעם... יכול להיות שהריקנות שאת חשה מדי פעם קשורה לכך שאת היחידה בין חברייך שהיא לבד (כדברייך). לדעתי אין לכך שום קשר לקריירה ולתרומה לאנושות כמו צורך טבעי באהבה.........אז אני אוהבת אותך - נכון שזה לא הדבר האמיתי, אבל בינתיים יותר טוב מכלום.....נטשה אוהבת.

נטשה אוהבת יקרה שליייייייי ../images/Emo140.gif

יו נטשה יקירתי אומנם כמו שאמרת האהבה שלך היא רק וירטואלית אבל לעולם לא תדעי כמה היא מועילה.
בכל אופן לגבי אהבה אני רוצה לתקן אותך קצת - אני אומנם היחידה שלבד אבל אני לא מרגישה חוסר באהבה - דווקא אני מוקפת בהמון אנשים שממש אוהבים ויש איזה מחזר או שניים (; אני אומנם מודה שממש יותר נחמד להעביר את החורף הקרב ובא עם מישהו שיהיה אפשר לחבק בלילה קר אבל אני לא מרגישה ממש "לחוצה" לבן זוג מה שכן אני לפעמים מתבונת בתמונה הכוללת של החיים לי שמתחילים בעבודה בבית וקצת חברים זה נראה לי קצת ריקני לעומת אלה שלומדים ומעשירים את הידע שלהם והם נמצאים במן מסגרת סטודנטאלית ומשכירים דירה לבד (אני עדיין עם ההורים) וממשיכים את שאר יומם בלהפתיע את בן/ת הזוג עם איזה ארוחה רומנטית (; כך אוכך עכשיו אני מרגישה המון יותר טוב - יש לי אותך ואת deep ocean ועוד כמה אנשים מקסימים כאן - מי צריך יותר

deep ocean

New member
בלי למעוד בשיפוט כלפי אחרים

גם חיים סטודנטיאלים בדירה מושכרת+בן זוג יכולים להיות מאד ריקניים
מה זה ריקני בעצם עבורך? אדם אחד יחשוב שחיים עם בן זוג לא מתוך אהבה אלא מתוך רצון לא להיות לבד - זו ריקנות, אדם אחר יחשוב שסטודנט בדירה מעוצבת שמבלה כל היום ומזיין בחורות - זו ריקנות, אדם אחר יחשוב שלבלות את כל היום באוניברסיטה ולא לעבוד - זו ריקנות... אולי יש לך דימוי מסוים זה מה זה חיים לא ריקנים, אבל זה רק דימוי. לא?

ללמוד ולהתפתח זה תמיד טוב

מדעי המחשב היום כבר לא נחשבים ´א-גרוייסע מציאע´ ע"ע ´פורום מובטלי היי-טק´..... אבל- אם את חשה ריקנות מפני שאינך מעשירה את הידע שלך ואת רוצה לחוות חיים סטודנטיאליים (אני אהבתי את החיים האלה) למה שלא תרשמי לתואר אחר? לא חסר במה..... בקשר לצורך לעזוב את הבית- אני מבינה אותך- אני עזבתי כשעדיין לא מלאו לי עשרים...אמנם מאז חזרתי הביתה אבל בקרוב אפרוש שוב את כנפיי בעזרת השם...אני חזרתי לגור בבית זמנית ופתאום מצאתי את עצמי ´תקועה´...מאוד מרגיז האמת...אני זוכרת שבזמנו היתה למיכל ולי שיחה על עזיבת הבית...שתינו הסכמנו ששותפים לא ממש באים בחשבון, אבל שאי-אפשר לגור לבד ולא לעשות כלום...צריכים איזו מסגרת. וכמובן- מה שלא תעשי- עשי כי את חשה צורך- ולא בגלל שהחיים של אחרים נראים כך....לעשות דברים כשלא ממש מוכנים זה מתכון לכישלון, לחצים ואכזבות.

KEiN

New member
מילה מפי אחד שלא עבד בחיו ../images/Emo13.gif

סבבה יקרה,
אוכל לעזור לך רק אם תגידי לי מהי עבודה אשר מועילה לאנושות ומהי לא. אוכל לעזור רק אם תפרטי לי מה היא ההתקדמות שלה את מצפה, אז תרגישי חופשי להגיד ולפרט

Talia E

New member
כל עבודה מועילה לאנושות

כי זו המהות של עבודה: אתה עוזר באיזשהו אופן למישהו, ואתה מקבל את ה"תרגום" של העזרה הזו בצורה של כסף.

KEiN

New member
../images/Emo13.gif

חמודה, את זה סבבה הייתה אמורה להסיק לבד
אבל לא משנה
...

עבודה שמועילה לאנושיות היא...

עבודה שהתוצרת שלה היא עזרה לחברה ושימור על החיובי שבה תוך מניעת הרע שבה - מעורפל ? האמת שאין לי יותר מידי ציפיות ואת כל מה שאני מצפה כתבתי לנטשה מאוהבת שהגיבה להודעתי אם תוכל לעזור - תבורך בעצם ..... תבורך כך או כך (;

KEiN

New member
כל תוצרת של כל עבודה

תורמת ומשפיעה על כל דבר... בקשר לטוב ורע
היה לנו דיון בפורום מדיטציה, אוליי כדאי שתקראי
{כמובן שבדיון אנו מדברים על טוב ורע בהקשר למדיטציה, אך זה נכון לגביי כל תחום בחיים...}, בכל מיקרה, תנסי למצוא את הטוב במה שאת עושה, אנו לומדים מכל דבר- לפעמים קשה לראות אך אנו לומדים

למעלה