שלום,

nina39

New member
שלום, ../images/Emo53.gif

אני ירוקה בעסק (שבוע וחצי..), בהלם מהתכנית האינקוויזיציונית שהוצעה לי על ידי הגניקולוג שלי. (איך אתן עומדות בזה?!?! אני לא יכולה להפסיק לבכות מאז השיחה עם הגניקולוג כשאני רק חושבת על הסצנריו המצופה, ומייללת עוד יותר כשאני קוראת את תיאורי הזוועה שהתכוונו דווקא לעודד ולהזים את השמועות...) לשאלתי: אני אמורה להתחיל טיפולים במכבי - חשבתי על רמת מרפא ברמת גן, קראתי שדור ולב-רן טובים. עם זאת חשוב לי גם שהרופא יהיה נחמד מאד, עדין, סבלני, סובלני וגמיש (אצלי למשל רוצים לערוך שלל התערבויות כירורגיות לפני, ואני מתכוונת לצאת עם תכנית משלי שלוקחת בחשבון את פרמטר הסבל. זה עולה לי ביוקר. לא מוכנה שיתקעו לי בלי-צורך-חיוני-ממש עבודת פרך+עינויים.) אשמח לקבל הצעות גם על מקום אחר במרכז (אזור ת"א) תחת מכבי. תודה!

אלה 2

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אל תבכי, יש כאן הרבה שיוכלו לעזור לך. (אני לא במכבי ולא מהמרכז אז קצת קשה לי...) בכל אופן שיהיה

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קצת קשה לעזור לך לעמוד בזה כשלא סיפרת בדיוק מה היא ה"תוכנית" שקיבלת... כמו כן מה שאמר לך הגניקולוג שלך יכול להיות ויהיה שונה כשתפגשי את מומחה הפוריות... בגדול, בלי לדעת מה אמרו לך, האינקוויזיציה הזו היא שיגרת חיינו ואמנם הייתי מוותרת על זה בשמחה, אבל זה בטח לא כזה עינוי, בטח לא כשיודעים מה המטרה הסופית. אין ספק שהחלק הקשה הוא ההכרה בעובדה שאת אולי לא תכנסי להריון בדרך הטבע... הגוף בוגד בנו וזה לא קל לקבל את זה. בקשר לרופאים - עד כמה שאני יודעת דור הוא הרבה פחות "אנושי", הוא מנהל גדול וצריך לעבור דרך המזכירות שלו, אבל הוא רופא טוב ואפילו מעולה (כך אומרים, אני לא מכירה) אני חושבת שלב רן יותר מתקרב למימד האנושי שדיברת עליו. רופא נוסף שנחשב ועובד עם מכבי הוא דר. ברקוביץ. הוא מקבל בגבעת שמואל וזה לא רחוק מר"ג. והוא עדין וסובלני וגמיש חוץ משבתות. שיהיה בהצלחה ובלי הרבה אינוויזיציות .

פּוֹנְג

New member
../images/Emo41.gifתיקון טעות בקשר לדור. אני מתבלבת

בינו לבין אחר. סליחה על ההטעיה. והתנצלות לדור.

בוליקי

New member
נינה חמודה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה ל
שלנו. נכון שאף אחת מאיתנו לא בחרה להיות פה, וכולנו מייחלות לעבור דווקא לשכנים העגולים, אבל אין ספק שהפורום הזה מקל מאד להתמודד עם המצב
. כן, כולנו בכינו בהתחלה
ואף אחת מאיתנו לא האמינה שהיא הולכת להיות מוזרקת כל יום ולהתייחס לזה בשלוות נפש. אף אחת לא חשבה שתוכל לעמוד במעקבים אינטנסיביים מדי בוקר של אולטרה סאונד ובדיקות דם עוד לפני שהיא פוקחת עיניים. אף אחת לא רצתה לדעת שהיא תתמודד בגבורה מול בדיקות פולשניות ותרגיש בבית חולים ממש "כמו בבית". בקיצור, לא לזה ייחלנו אבל כל מי שנמצאת פה מאמינה שהמטרה שווה את הדרך שאנו עוברות. וברגע שאת עולה על המסלול את מגלה שאת הרבה יותר חזקה ומסוגלת לעמוד בכל המהמורות שהדרך מספקת לך. מתברר שבתיאוריה הדברים נשמעים הרבה יותר רע מאשר במציאות. לא כתבת מה הבעיות שלך ואילו בדיקות עברת או תעברי, אבל תגלי שבפורום יש המון ניסיון ועצות מועילות שיכולות בהחלט לזרז עבורך את התהליך ולהקל עלייך. לגבי רמת מרפא, אני לא יודעת. אני בכללית בבלינסון אבל בקרוב מאד תקבלי עזרה ספציפית מהבנות. מקווה שתישארי פה לזמן קצר ביותר

טוליקי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני בכלל אמרתי מראש שאני לא מוכנה לעבור הפריות ולא מוכנה להזריק זריקות עברה לה שנה ואני מוכנה באמת לעשות הכל ואחרי IVF ראשון אני אומרת שזה לא נורא אומנם לא נעים אבל מכל דבר לומדים משהו ותראי שעוד תפתיעי את עצמך ותגלי שאת הרבה יותר אמיצה ממה שחשבת חוץ מזה, שהדרך מובילה בסוף לילד וזה באמת שווה כל דרך בקשר לרופא, אני ממליצה בכל ליבי על ד"ר ברקוביץ (מכבי) תעשי חיפוש בפורום ותמצאי שלל תשבוחות עליו גם אני חיפשתי רופא שיהיה אכפת לו ושיבין שאני בן אדם ולא כלי להצלחה סטטיסטית והוא בהחלט הרופא בהצלחה

batb21

New member
ברוכה הבאה

(רק יום אני פה, וכבר מרגישה בבית...) אני מטופלת ברמת מרפא אצל דר' לברן. ממליצה עליו בכל פה!!! הוא מיקצועי, סבלני וממש נחמד! וחוץ מזה, ברמת מרפא את מתקשרת הרבה עם האחיות. יש את עירית המלאכית, היא נהדרת!!! מקווה שילך לך בקלות ולפני שתספיקי להגיד ג'ק רובינסון תהא כרסך בין שינייך...

nina39

New member
היי טוליקי

תודה! ניסיתי לענות אתמול אבל נתקע לי שוב ושוב. הצטערתי מאד מאד לקרוא על השלילי! מחזיקה את כל האצבעות שבפעם הבאה-יהיה חיובי! בהצלחה רבה רבה!

ממליצה על איכילוב.

מכבי לא עושים בעיות עם איכילוב, והרופאים שאני נתקלתי בהם שם ענו כולם על הקריטריונים שלך.

nina39

New member
תודה! על קבלת הפנים המלבבת../images/Emo140.gif

קצת פרטים: בת 39, רווקה, עם אנדומטריוזיס פעיל (אבל נחמד יחסית ולא מתעלל ביומיום, ודווקא כזה שמבסוט מלעשות אהבה, לא כמו שכתוב בספרים, השבח לאל..). יש לי רופא נפלא השוחר את טובתי, אבל מסכימה: פחות מומחה לפריון (או שאתבדה עם הגעתי לרופאי הפריון..). עוד לפני שניסיתי בכלל להכנס להריון (!) בדרך הטבע, הוא החליט מפאת גילי והאנדו' - להכנס בי בארטילריה כבדה: צילום רחם
, בעקבותיו היסטרוסקופיה
(אם הבנתי נכון הבחנתית בערות מבעיתה ואז ניתוחית להוצאת, אולי, מה שיתחרה שם על הטריטוריה עם העובר) מבחינתו כל זה ביחד עם טיפולי הפריון בשבוע אחד! השבוע הבא! כשכמעט בטוח שאחרי כל זה אני בכלל במסלול ישיר לIVF. (יש הנוהגים לשלוח את המאובחנות באנדו' היישר להפרייה-חוצגופית, ככה קראתי). עכשיו אני בשלב של פוס, להיאסף, לקרוא חומר וללכת לרופא הפריון (תודה על ההמלצות! קיבלתי!) כשאני יותר מגובשת, מבינה ויודעת ועם תכנית שתיראה לי הכי נכונה. (בקיצור, כל הרציונליזציה שתתן לי לבסוף את ההנחה הכי משמעותית בלסבול. ועוד יותר מדוייק: שיעשו לי מה שהם רוצים עם אילו מכשירים אינקוויזיציוניים שהם רוצים, רק שיעשו את זה בהרדמה מלאה...). ובהצלחה מעומק הלב לכולן פה! ושנפגש כולן בעוד שנה עם כיתה, מה כיתה-בית ספר, של ילודים בריאים ואהובים!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם אובחן אצלך אנדו, בהחלט יש סיבה להציץ פנימה לרחם וללוודא שאנדו לא זחל לחצוצרות למשל. לא הבנתי אם כבר עשית צילום או לא, אבל אם עשית ויש מקום להיסטרוסקופיה לא תוכלי להתחמק. את צריכה רחם נקיה בשבילה עובר שלך. אלא אם כן את מעדיפה לנסות להתמודד עם זה בדרכים אלטרנטיביות. בהנחה שאת מכוונת להרות מתרומת זרע, לא תוכלי לבחור בכל רופא, אלא רק ברופא שעובד במכון זרע מוכר (זה בהתאם לחוק). בהצלחה שבת שלום נועם

nina39

New member
היי נועם,

תודה, קודם כל!
עוד לא עשיתי צילום, כרגע אני בשלב של לנסות כל פירואט אפשרי לעקוף אותו...איכשהו אני מנתבת את כל הג'יפה סביב העניין לפניקה מפניו. אני מאד רגישה במחוז הדרומי. תמיד מפחיד אותי קצת וכואב הפאפ סמיר, אז צילום רחם אשרוד? ומיני חומרים וכאבים ישר גורמים לי להתעלף ולהקיא על הצוות הרפואי...(טוב, לא ממש...אבל כמעט...) קראתי בספר המצויין מא עד טף, שיש השולחים נשים עם אנדו (במיוחד בגילי המופלג זה נראה לי נכון) היישר ל-IVF מפאת אחוזי ההצלחה. היסטרוסקופיה עברתי כבר - בהרדמה מלאה, מוכנה. (התחדשתי השבוע במיומה חדשה! פצפונית. ספק אם יש להסירה, טענו הרופאים, לכן הבירורים. אם אני כבר שם לבירור-לא חאראם? שיוציאו כבר, ובאותה הזדמנות שיחקרו את קרבי מכל זוית אפשרית, לא אכפת לי! שייגררו אותי או את ציוד הצילום רחם אלי בעודי ישנה וירימו לי BOOK לכל איבר וחצוצרה...). הקיצר, משכנע?...

נועם@בת

New member
אם מצב הזרע תקין

לא שולחים מיד לIVF. אין סיבה להתחיל פרוצדורות כבדות לפני שנוסו הקלות. ניתן לעשות צילים רחם בהרדמה, צריך רק לברר איפה עושים את זה (ואולי לשם באופן פרטי). דרך אגב אומריםש הריון ולידה זה דבר שמאוד מכביד ומכאיב שם במחוז הדרומי
. בהצלחה נועם

אל יאוש

כמו הרבה דברים בחיים גם לזה מתרגלים. ובכל זאת, כל פעם שיש שינוי בפרוטוקול (למשל מעבר מאיקקלומין למונוגן) זה מלחיץ - ואצלי מופיעות ישר דמעות. אני יודעת שזה לא עוזר לומר, אבל כשמגיעים לטיפל, בסוף השד לא כ"כ נורא. דרך אגב, בהחלט יש לך אפשרות להשפיע על הטיפול. הפורום הזה גם יקנה לך המון ידע לגבי מה לדרוש, ומה הפרוטוקולים השכיחים. שיהיה בהצלחה, ושהות קצרה איתנו.

דוגרת

New member
היי נינה

את צודקת, לפני שמתחילים זה נשמע כמו תכנית עינויים, בעיקר למי שכל חייה ראתה זריקה והתעלפה
.היום לאחר מספר מחזורי טיפול אני יכולה להגיד לך שהחלק הקשה הוא בכלל לא הטיפול (בדיקות, צילומים,זריקות,הזרעה, שאיבה, החזרה) החלק הקשה הוא ההמתנה מורטת העצבים מסוף הטיפול ועד לבדיקת הבטא..והתשובה השלילית. אני מאחלת לך מחזור טיפול אחד שבסופו הריון תקין.

למעלה