שלום

GATINHA

New member
שלום ../images/Emo42.gif

לפני כמה חודשים ממש במקרה פנתה אלי אחות משום מקום(בבית חולים שסבתי טופלה בו במיון) והתחילה לנתח את השם שלי.. מפה לשם (אני בעלת ידע מאוד מצומצם בכל נושאי הקבלה והרוחניות- אבל מאמינה) היא אמרה לי שאם אוסיף לשם שלי שם שהיה אמור להיות שמי בתור שם שני- סיכום השמות יקל עלי מאוד בחיים (כרגע לפי השם שלי - כל דבר שארצה להשיג בחיי יבוא לי בקושי רב) אני לא יודעת אם זה המקום- אבל הייתי רוצה חוו"ד שניה לפני שאני נגשת למשרד הפנים. מישהו פה יכול לעזור?

גריני

New member
שינוי והוספת שם - מאוד אופנתי ../images/Emo13.gif

אני חושבת ששינוי שם הוא צעד שיכול להשפיע בצורה משמעותית על חייך (יש לשם המון השלכות ברובד אנרגטי). אני אישית לא הייתי מחליטה על צעד כזה על סמך חוות-דעת של מישהי (גם היא מצטיירת לך כ"מומחית" לנושא). אני מאמינה גדולה מאוד במסרים אישיים שאנחנו מקבלים מההדרכה שלנו, בצורות שונות של תקשור - שהנפוצה מכולן היא החלומות שלנו! ועל כן - המלצתי לך לבקש חלום בעניין הזה. לפני השינה חשבי על הנושא שעליו את מבקשת לקבל הדרכה/עצה והפני בקשה לעצמי הגבוה או למלאך השומר שלך - שישלח לך חלום בעניין. הכיני לך דף ועט ליד המיטה ורשמי חלום ברגע שיהיה לך אחד (גם אם זה קורה ב- 3 לפנות בוקר...
). ייתכן שתצטרכי להיות קצת סבלנית, לא תמיד החלום מגיע באותו הלילה בו מבקשים אותו. ואם תזדקקי לעזרה בפיענוח החלום - אשמח לעזור לך בפורום חלומות.

שינוי שם...../images/Emo41.gif../images/Emo18.gif

שבת שלום לך... לשם משמעות אנרגטית ומטבע הדברים קשור הוא לדרך אותה בחרה הנשמה שינוי שם יכול להביא לשינוי מגמה ולהקלה... ויחד על פי הבנתי הוא אינו משחרר ואו מבטל שיעורי נשמה וכמובן שיש להתייעץ בנמרולוג מומחה ולא על סמך חוות דעת לעשות צעד כזה מחבק באהבה ומאחל סוף שבוע קסום ונפלא ישראל בן יהוידע

GATINHA

New member
תודה רבה

על ההתייחסות האוהבת הזאת! שיהיה גם לך ולכל קוראי הפורום שבוע של הגשמה

כוח האותיות,../images/Emo140.gif אהלן GATINHA

אהלנים וברוכה הבאה הביתה
. מצרפת לך קישור לכמה מאמרים בנושא נומרולוגיה, גימטריה וכוח האותיות, בנוסף על מה שאמרו פה החברים
בברכת יום כתום לכולנו
גילי

GATINHA

New member
וואו !

מצאתי דברים מדהימים לגבי ולגבי בן הזוג שלי (יחד ולחוד)!

למעלה