שלום

Master Eagle

New member
הבעיה עם עונשים שזה לא זהה אצל כולם

כך למשל, מכות על הישבן בשביל האחד זה עונש ובשביל השני עונג בל יתואר. לכן העונש חייב להיות משהו שאת יודעת שעבור בן הזוג יהיה באמת עונש. ורק את מכירה אותו מספיק טוב כדי לדעת מה יגרום להרגיש מוענש. השאלה האם את רוצה שהעונש יכאיב? (כי את מדברת על סימנים על הגוף שזה בד"כ כתוצאה מהפעלת כוח פיזי) או להשפיל? (תלוי עד כמה) וכו'. אם תפרטי יותר וגם תגידי מה לדעתך יהיה עונש בשבילו, אולי נוכל לעזור ולמצוא משהו מקורי. למשל לחתל אותו כמו תינוק, להשקות אותו עם הרבה מים ולראות את החיתול שלו מתמלא......להשאיר אותו ככה איזה שעה (או יותר....תלוי בך) או למשל לקשור לו ככה את הביצים שתנועות מסוימות ימשכו אותן חזק. ואז, כדי להמנע מהכאב הוא יצטרך אולי ללכת כפוף, או על הצד, או לקפץ על רגל אחת או עם ידיים בצורה מסויימת... או למשל לקחת שני מקלות אכילה סיניים ולהדק אותם בגומיה משני הצדדים כשהלשון שלו מתוחה חזק החוצה ביניהם. ואז כשהלשון ככה חשופה אפשר לעשות המון דברים....למשל קצת מלח, או חומץ, או שעווה, או קובית קרח, או אולי אפילו משהו ממש חריף.... ויש עונשים שהוא ירגיש את עצמו שהוא תלוי בחסדיך, כמו לקשור לו את הביצים ולהחזיק בקצה השני של החבל ושאת קובעת את רמת הכאב ע"י משיכת החבל... הכל תלוי מה את רוצה לגרום לו להרגיש.

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

מצא חן בעיניי הרעיון שהוא יהיה תלוי בחסד שלי (אולי עם ביצים קשורות. לא חובה) חשבתי לקשור אותו בידים וברגלים ביחד ולעשות לו detention והשפלות קלות תוך כדי. לא משהו בסגנון של החיתול. תודה

Master Eagle

New member
אם זה ימצא חן בעיניכם, אתם יכולים

כל פעם למתוח קצת את הגבול. להתחיל מהשפלה קלה מאד ולעבור אט אט להשפלות קשות יותר. מכאב קל לכאב חזק יותר וכו' עד אשר תמצאו את האיזון המתאים לכם ואת הגבולות שבתוכם תוכלו להשתעשע. וכמובן שכולנו כאן נשמח לקרוא על הרפתקאותיכם!

bendorshai

New member
!!!

יא רבק מאיפה כל הרעיונות האלה?? הייתה פעם ארנב ניסויים?????????????

Master Eagle

New member
לא. אני לא הייתי, אבל היו לי כמה

ארנבים וארנבות....ואם אתה רוצה להגיש מועמדות להיות ארנב/שפן ניסויים, אז אתה מוזמן לעשות זאת. אולי תמצא ראוי.......מי יודע

Vampire knight

New member
מכשפה שיחקת אותה אבל עדיין ...

אני חושב שהמכשפה יודעת מה היא עושה ויודעת טוב מאוד אבל עדיין יש כאלה שאוהבים לקבוע גבולות אני הייתי שוקל את זה למרות שלא כולם אוהבים את הקטע של הגבולות. גבול מבחינתי זה השתנות אפילו שאני דום אממ אני לא מתלהב מזה באופן אישי. אבל אחר רק ככה יגשים את הפטיש שלו בכל מקרה בהצלחה.

למעלה