שלום

Im The Sun

New member
שלום../images/Emo42.gif

אני מנסה למצוא את שוקולד ואני לא מצליח. כל גרסה שאני מוריד לא עובדת. אולי מישהו יכול בבקשה לשלוח לי אותו באיי סי קיו? הנה הוא: 165570640

p i n g o

New member
אתה יודע מה? ../images/Emo77.gif

אולי פשוט תקנה את האלבום Body Language? ככה תקבל לא רק את שוקולד, אלא גם את Red Blooded Woman, Slow ועוד המון שירים יפים שתאהב...

Im The Sun

New member
אמממ...../images/Emo42.gif

אבל אני רוצה רק את שוקולד
היתי באתר הרשמי שלה ואין שם איזור שאפשר לשמוע את השירים. אפשר לשמוע באתר רק חלק קטן מהשיר והם מתחלפים די מהר. אולי אפשר אז איזה לינק לשמוע את השיר בשלמותו?

tatababa

New member
יש מקום

גש לאחת מחנויות TOWER RECORDS הקרובה לביתך, בקש מהמוכר להקשיב לאלבום. אם תאהב, תקנה, לא תאהב - לא תקנה

p i n g o

New member
../images/Emo45.gif

ולאו דווקא טאואר, כל חנות מוזיקה. שלא יגידו שפורום קיילי עושה פרסומת לטאואר רקורדס, תזכור רן מאיפה הישגת את הפרומו של DIA

Im The Sun

New member
תראו..../images/Emo42.gif

גם בלי עזרתכם הגעתי למקור אינטרנטי והורדתי את השיר

Im The Sun

New member
תראו../images/Emo42.gif

אני לא רואה סיבה למה ללכת ולקנות דיסק שלם של קיילי אם את השירים הראשונים לא ממש אהבתי (אלו שהיא הוציאה) רק בגלל שאת שוקולד אני אוהב.

p i n g o

New member
תראה,

קיילי הוציאה רק שני שירים מתוך 12 שיצאו באלבום שיש בארץ. מה שאומר שישית. לא אהבת שישית מהשירים ולפי זה אתה קובע שאתה לא תואב את השאר? עובדה שאת שוקולד כן אהבת. חוץ מזה, השירים שלה דורשים האזנה של יותר מפעם-פעמיים, והיכרות איתה. הייתי ממליץ לך לקחת את העצה של רן ולשמוע בחנות מוזיקה את האלבום, ואולי בכל זאת תגלה שם עוד כמה שירים שאתה אוהב? Loving Days, או Someday ואחרים. רק חבל שאין את slo-mo בגרסה שיש בארץ...

tatababa

New member
שלא תחשוב חס וחסה שאנחנו

תוקפים אותך או משהו, זאת ממש לא הכוונה (למרות שאתה יכול להוריד שירים תמורת פאונד אחד באופן רשמי וחוקי ככה שאין לזה תירוץ, אבל נגיד והעלמתי עין..) - אתה תמיד מוזמן להקשיב לאלבום כולו... כל שיר שם דיי שונה מהאחר ככה שלא תמצא שם עוד משהו כמו SLOW או כמו RED BLODOODED WOMAN

Im The Sun

New member
כולה רציתי לינק לשיר..../images/Emo42.gif

הפכתם את זה למסע פירסום של הדיסק שלה. אתם באים להגיד לי שאתם לא מורידים שירים? בכלל, אף שיר לא הורדתם?

p i n g o

New member
רובנו כאן,

מורידים שירים, אבל גם קונים את האלבומים שבהם הם יצאו, אם השירים נמצאים באלבומים. אתה מוזמן לעיין בארכיון הסקרים, היה כאן לא מזמן סקר בנושא...

adamkylie

New member
אני לא רואה בעיה בלהוריד שירים

לפני שהיו לי את האלבומים של קיילי ורק התחלתי להכיר אותה אניהורדתי את כל השירים שלה ורק אחרי זה קניתי את הדיסקים.... לדעתי דבר כזה הכי מבטא הערכה לאומן כי למרות שהיו לי כבר את כל השירים שלה במיני דיסק עדין הלכתי וקניתי את כל הדיסקים ....

Im The Sun

New member
אבל אם אפשר בחינם../images/Emo42.gif

אז למה לקנות גם? שמעו, המחירים של הדיסקים מאוד יקרים ואם אני יכול להשיג בחינם את השירים אז חבל לי על 70-80 ש"ח שאני יכול להשקיע דברים אחרים שאני לא יכול להשיג בחינם... אתם יכולים להתעצבן מזה אבל ככה אני חושב...

adamkylie

New member
באותה מידה אפשר להגיד

למה לקנות מכונית אם לשכנים שלי יש מכונית חדשה שאני יכול לגנוב....... נכון שזה לא אותו הדבר בדיוק אבל זה מספיק קרוב...

p i n g o

New member
בעצם אתה צודק...

גם מכשירי חשמל ואוכל בימינו נורא יקר - בוא נפרוץ לחנויות ונגנוב? שמע, לרובנו יש תוכנות ומוזיקה לא חוקית אני מניח. אפשר להוריד שירים ואולי זה אפילו מומלץ. אבל אם אתה אוהב את מה שאתה שומע ומעריך את האומנ/ית, אז למה לא לקנות את האלבום? להשקיע 60-70 שקל בשביל מישהו שאתה אוהב כדי שימשיך ליצור זה לא כל כך הרבה...

Nadav נדב

New member
אם זה אמן שאתה אוהב - לדעתי הורדת

השירים שלו מביעה זלזול. סה"כ אתה תעשה מה שבא לך, אבל זה מה שאני חושב.

למעלה