שלום

חלולה1

New member
שלום ../images/Emo42.gif

אני קרן. נעים מאוד
אני מתעסקת בעיקר בציור- רישומים,שמן, מים, אקריליק וכד'. אבל אני עוקבת בפורום שלכם כבר כמה וכמה זמן והייתירוצה להתחיל לעבוד באחת התוכנות... (פוטושופ וכו.) הייתי רוצה לדעת מאיפה משיגים את התוכנות האילה? אם הם ניתנות להורדה? או שקונים אותם, ואם כן אז איפה?.. אני מציירת המון בצייר. סתם מתוך שעמום..אני מציירת שם דברים די רציניים, והופכת אותם לפרוייקטים. אני עובדת שם ממש על אור וצל ובגלל שהתוכנה נייהתה לי מאוד פשוטה הייתי רוצה להתפתח יותר. אודה לכם אם תעזרו לי, או לפחות תענו לי על השאלות. תודה והמשך יום (לילה) מהנים

Hell ad

New member
את יכולה להורייד את התוכנה

מהאתר של החברה www.adobe.com זה ניסיון ל30 יום. אם את רוצה להמשיך צריך לקנות אותה. אפשר לקנות מהרבה מקומות, גם מהאינטרנט. למה שלא תשימי פה איזה פרוייקט שלך?

FreeFeeling

New member
היי קרן

אני לא בדיוק מכן. (אני יותר נמצא בפורום אומנות) אם כי התחום שלי יותר נחשב לפורום הזה! אני גם מצייר בשמן ,רישומים וכו.... וגם לא רע כול כך בדיגיטאלי ,זה מאוד מהנה אם כי לוקח קצת זמן להתרגל. פשוט תענוג! ומומלץ בחום! ומי שמגיעה מהמדיה הרגילה הרבה יותר פשוט עבורו להשתלב ולהוציא עבודות מרשימות. להמרות שאני עובד לרוב עם פוטושופ ושהיא תוכנה המומלצת ושזורמת היטב גם עם מציירים בגדול. ברצוני גם להמליץ על עוד תוכנה חזקה שמומלץ לבדוק בשם Painter. לא מזמן כול כך יצאה לה גרסה חדשה "8". היא תוכנה כמו פוטושופ מהגישה של צורך ברחישה. אבל גם כמוה תוכלי להוריד גרסת התרשמות ולראות אם היא מתאימה אבורך. בהצלחה! בן FreeFeeling נ.ב צרפתי קישור להורדת ה Painter V8

חלולה1

New member
תודה לכם...

אני גם כותבת מדי פעם בפורום אומנות.. הקטע הוא שאין לי עבודות לשים פה במחשב כי הם נורא כבדות ואני עדיין לא ממש קלטתי איך אנשים הופכים את הקובץ לקל יותר , לדוגמא ל-jpg לא ממש הלך לי. אז כל העבודות הם נורא כבדות... גם העבודות אומנות אומנות שלי- השמן, והמים והרישומים. אוקי ולעיניינו- תודה על התוכנות.
אני אנסה את שתיהן. לילה טוב

FreeFeeling

New member
אני אשמח לעזור

ולהסביר (להביא דוגמאות). (יש אפשרות של תצוגה בוידיאו שנוחה להבנה) כאשר תהייה לך תוכנה כמו פוטושופ או תוכנה אחרת שאני מכיר. תעדכני. סביר להניח שאני יהיה בפורום אומנות. FreeFeeling

למעלה