שלום!

MUFFIN MAN

New member
שלום!../images/Emo42.gif

אני חדש פה... אני חדש בכלל במדיטציה וכל העסק... אני רוצה לספר לכם איך הגעתי לזה... הייתי בטיול סוף שנה ביום שלישי רביעי האחרונים... יש לי מורה לשל"ח, הוא מזה גבר... אנחנו מדברים איתו על הכל והוא לא משתנקר למנהל... בקיצור הוא ממזמן מחובר לתחום הזה של מיסטיקה... הוא נגמל מעישון בהיפנוזה... דבר מגניב... (ד"א לפרוטוקול אני בבן 15 עולה לכיתה י´)... קיצור ישנו בחוף דוגית בכינרת... והוא הציע לי ולעוד 2-3 חברים שלי לעשות מדיטציה... אנחנו ממש נדלקנו על זה... וממש נהיינו סקרנים... בקיצור הוא קבע איתנו מתי ואיפה להיפגש... ניפגשנו והתחלנו לדבר על דברים כאלה... הוא סיפר לנו שהוא עשה פעם סיאנס, וכל מיני דברים מגניבים שקרו לו בסיאנס הזה... (זה לא היה סיאנס עם כוס... - הוא לא עושה סיאנס עם כוס...) בקיצור מסתבר שבסיאנס הם העלו חייל שנפל ברמת הגולן... ממש מוזר... וסתם דיברנו על כל מיני דברים כאלה... על אסטרולוגיה... ועל כוכבים, והוא הראה לנו קעקוע שיש לו על התחת...(הוא מורה שלי?!) ושכחנו מהמדיטציה... אז לא היה זמן... אז הוא החליט לעשות לנו הרפיה... אז בהתחלה הוא אומר לנו איך לנשום (שהבטן תתמלא אוויר ולא הריאות...) הוא אומר לנו שהקול שלו יעבור דרכנו ושלא נתעמק בו... ואז אחרי דקה הוא אומר לנו לכווץ את כל השרירים בפנים ואז בוות אחת לשחרר...ואז אותו הדבר בידיים ובבטן... ואז הוא ספר מ10 עד 1 ואמר לנו להתעורר לאט לאט ולא לקום מהר כי אז זה יהרוס או משהו... וזה ממש עבד...זה ממש היה כיף ... קמנו משוחררים... וממש הרגשנו איך היה הלחץ דם נמוך... בקיצור הוא קבע איתנו שוב עוד כמה שעות (הכל בלילה...) לעשות שוב... והפעם הוא עשה לנו "טיול"... שאתה איזשהי חיה... ואתה מטייל... וכל מיני...אבל לזה לא ממש הצלחתי להתחבר, כי חבר שלי צחק.. סתם אהבל... בקיצור מאז אני מזה רוצה לחקור יותר לעומק את כל הקטע הזה... אם אתם יכולים לספר לי קצת יותר ממה שאני יודע על מדיטציה... על יוגה... על סיאנסים בעיקר... אני אשמח תודה מראש...

שששלום

New member
הפיתוי למיסטיקה גדול

סיאנסים ותרגילים כמו שתארת. זו אינה מדיטציה. עשייה ללא הדרכה עשוייה להיות לא נעימה. יש הודעת מנהל ומאמרים שם תוכל להתרשם ולשאול דברים יותר ספיציפים. נראה לי שכדאי לך לתרגל דברים בתנועה ואח"כ אתה מוזמן לשאול עוד. תרגול נעים. אולי.

MUFFIN MAN

New member
קראתי וקראתי...

מכונות אטלנטיות...תיקשורים... אני בכל זאת לא יכול לשאול שאלות ספציפיות... תספרו לי בבקשה איך בדיוק עושים סיאנס... על גלגול נשמות... ועוד כל מיני...

smile2life

New member
לא הפורום המתאים או משהו כזה

הפורום אינו עוסק בסיאנסים או מכונות אטלנטיות ויבשות אבודות, אלא במדטציה וטכניקות מדיטציה. מאפין אם אתה מחפש את מכונות אטלנטיות תוכל למצוא אותן בספריו של ז´ול ורן העוסקים בצוללת "נאוטילוס" וסיאנסים או כשפים בספרים בהם הגיבור הוא הארי פוטר.

"המורה" שלך

"המורה" שלך המגניב... הגבר.... שלא משתנקר...עם הקעקוע על התחת!!!! הוא מסוכן וחסר אחריות, ואני מציעה לך להיתרחק ממנו כמה שיותר מהר... מורה לא לוקח תלמידים בחושך, "מהפנט" אותם במילים ומראה להם את התחת המגניב שלו!!!!. אתה צעיר חמוד, העלם הזה יפה, אבל בבקשה תזהר משרלטנים.

drall

New member
הודעה מזעזעת

כי הנה כי כן שולחים ההורים את ילדם הרך לבית הספר כדי שילמד בין היתר על אדמונית החורש ועל טרומפלדור ובמקום זה נופל הילד לידיו של מנוול חסר אחריות שמנפח את ראשו בקישקושי הוקוס פוקוס על סיאנסים. אין דבר יותר מסוכן מדיבורים כאלו ליד נוער מבולבל שמחפש עדיין את דרכו בסבך החיים ו"התנסויות " עלולות להותיר אותו עם צלקות נפשיות כפי שכבר הוכח ונראה במקרים רבים. מוטב לך ידידי הצעיר לדווח על "המורה" הזה לוועד ההורים של בית הספר ולהנהלה , למען לא יתקרב אדם מהסוג הזה לילדים נוספים וישחית את נפשם. מוטב גם להורים לחקור ולדרוש לגבי המורים אשר בידם הם מפקידים את בניהם ובנותיהם לבל ימצאו מורים פוחזים וטיפשים כמו המורה הזה. אין אני סבור שמקומו של לימוד המדיטציה בסל החינוך הניתן לכל , למרות חשיבותה של המדיטציה ולמרות עוצמתה. לימוד זה הוא נחלתם של אנשים בעלי ניסיון שעברו דבר או שניים בחיים וכבר עמדו על דעתם. דרול

MUFFIN MAN

New member
חיפושית את מזה לא צודקת...

הוא ממש לא רצה להיכנס לזה... והוא ממש לא ככה... אבל לא משנה מה אני יגיד לך בכל זאת מצטיירת במוח תמונה של מורה כמו כל מורה אחר שמנסה להרשים את התלמידים...

מפין מן-../images/Emo178.gif

לדעתי זה סיפור מצוץ מהאצבע. אולי אתה מנסה לכתוב בסלנג, אבל אף תלמיד לא ממש מבין בציורי תמונות במוח. צא מהפוזה ודבר אמת. אל תשתמש באינטרנט בשביל להתחפש או למשוך תשומת לב.

שששלום

New member
מפין

בתכון גם לי היה מורה שעשה תרגיל דומה. אני מעריך אותו עד היום לא בזכות מעשיו כי אם על כך שהוא היה הראשון שפתח בפניי צוהר למדיטציה. זה מפתה אבל אם כולם כאן אומרים כך זה לא אישי כולם הגיעו למסקנה זו בעקבות דברים שחוו. בפורום מגיה מן הסתם תמצא דברים אחרים. מצד שני אתה כאן אז אשמח אם תקבל את הדברים שהוצגו לך ותמשוך אליהם. לא הסקרנות הרגה את החתול כי אם המכונית מצד שני לחתול יש 9 נשמות. לנו יש רק נפש אחת. בריא לפתח סקרנות ורצוי לזכור את המחיר. אז נסה ללכת בשבילים שאינם חשוכים כי אם גלה את הדרך בשביל המואר. ולכולם
להרגע. הבחור שואל שאלה מתוך אי ידיעה שנירה בו? אולי

MUFFIN MAN

New member
שששלום צודק -

תיראו - בהתחלה כקראתי את ה-2 תגובות הראשונות לא הסכמתי איתם... כשראיתי שיש יותר מכמה אנשים שחושבים ככה נאלץ לקבל כי אני לא מזלזל באינטילגנציה שלכם... מצד שני אתם מתנפלים עלי! אני בסה"כ סקרן ורוצה לדעת יותר על הנושא לפני שאני מתעסק בו בכלל... ולא אמרתי שאני רץ לעשות סיאנס... אני לא יודע אם זה בכלל אמיתי... ואם כן זה נורא מפחיד אותי... לכן אינ רוצה לחקור כדי שלא יהיה לי חור במודעות... אז באתי לפורום כדי לקבל מידע מאנשים נחמדים שמבינים מהחיים שלהם שיתנו לי קצת מהניסיון ... וכדי שיבינו את ההתנסות שלי סיפרתי בפירוט על מה שקרה... ומה שקיבלתי זה התנפלות... אנשים אתם לא צריכים להתנפל עלי... ול"מלאכונית" אני מממש לא מבין למה את מתכוונת כשאת אומרת ´צא מהפוזה´ או אל תשתמש באינטרנט כדי להיות מישהו אחר. אני ממש לא משקר בשום דבר שכתבתי פה... אני סתם מתבטא... אני מספר לכם מה שקרה כדי שתבינו את הסקרנות שלי... אני ממש לא מבין על מה כל ההתנפלות ...

MUFFIN MAN

New member
בול שיט!

אני ממש לא נפגע מביקורת של מישהו שאני לא מכיר... ושלא מכיר אותי... אבל הייתי המום איזה תגובות נסערות היו לכם...

הי מאפין

לפי הקללה ששמטת אתה די פגוע, אבל תחשוב מה שאתה רוצה. אני בכל מקרה כן לוקחת אותך ברצינות, לא יודעת למה הסיפור הזה נראה לי מצוץ מהאצבע, אבל, איך אומרים בהודו - הכל יתכן. אני במקומך הייתי עוזבת את המורה זהז ומשקיע קצת יותר בלימודים, ובהשפעת מבוגר יציב וחיובי בחייך....

למעלה