שלום

Sphinga

New member
שלום ../images/Emo39.gif

אנחנו מחכים בקוצר רוח להיכנס לבית החדש שלנו ובינתיים הייתי רוצה לברר מספר דברים - ואשמח אם תוכלו לעזור לי : אנחנו נגור בשכונת בוכמן ... איפה יש קופ"ח כללית באיזור והאם יש רופא משפחה מומלץ? האם יש במודיעין מרכז בריאות האישה של הכללית?והאם יש רופא/ת נשים מומלץ/ת? תודה

Sphinga

New member
../images/Emo51.gif

ושאלה מפגרת - באיזה חלק של מודיעין זה עמק דותן? (אין לנו מושג ברחובות מודיעין)

אמץ

New member
בסוף תכירו הכל

זה בחלק הוותיק של העיר. בעיקרון כל השכונות בנויות סביב עמקים ובאיזור שבו התחילה העיר יש שלושה עמקים (איילון, דותן והחולה). הכללית שאני מדבר עליה היא ליד מרכז מסחרי שנקרא מרל"ז (שם גם סניף הדואר היחיד שלנו בעיר וקופות חולים מכבי ומאוחדת ומרכז טר"ם לרפואה מעבר לשעות הפעילות של קופות החולים). יש לכללית גם עוד שני סניפים ברחוב קטן שנקרא דבורנית (שם יש מרפאת שיניים והרופאים המומחים) וברחוב שמואל הנביא במרכז דונה. ברוכים הבאים.

אמץ

New member
וכאן תמצאו מפות

באתר העירייה - בקישור של מערכת מידע גיאוגרפית.

מקוםבלב

New member
ברוכים הבאים

גם אנחנו גרים בשכונת בוכמן. אם אתם צרכים עזרה באיזור וסתם לדעת שיש ממי לבקש חלב , אתם מוזמנים ליצור קשר. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

Sphinga

New member
איזה כיף ../images/Emo9.gif

אשמח על המלצות לרופאים. השבוע היה אמור להיות לנו סיור ליקויים אבל הבעל במילואים אז דחינו לשבוע הבא. מקווים שמרגע הסיור האיכלוס יהיה מהיר. ד"א , אנחנו בשכונה הצבאית בבוכמן (שלדעתי רובה כבר מאוכלסת).

למעלה