שלום

בבקשה:

"אצל אמירה וג´ורג´" יסוד המעלה (בשערי קיבוץ חולתה) טל´ 04-6800967 פקס 04-6800968 והם מצרפים אתר שלא בדקתי: www.zimmer.co.il/amira הם כותבים שניתן להזמין טיולי ג´יפים ויפולים שונים (לדעתי, מהקיבוץ עצמו, שם יש מרכז לטיפולים שלא ממש מצא חן בעינינו - תאנה, וכמה אנשים שמארגנים טיולי ג´יפים) בכל מקרה, אני גם מצרפת את הטלפון של האדם שאירגן לנו את הטיול: רועי רימון 052-976312 , 04-6915024 טיול נעים!

בדקתי את האתר והתמונות המפורסמות

והם לא עושות חיל עם המקום - הוא הרבה יותר יפה, יש עכשיו המון צמחיה מבחוץ והגינה מקסימה. הבפנים נראה אותו דבר, אבל איכשהו יצא פחות מואר.. בכל אופן - איך שתרגיש.

אריק!

New member
רשמתי תודה.

אולי נעשה שם איזה כנס התעוררות גרפולוגי כדי להפיח תקוה ורוח חיים בפורום, שנרדם קלות. אני בהשראת פלקטים גדולים שנושאים את הכותרת: "כנס התעוררות" שנתקלתי בהם היום ב "רחובות". באותו מקום גיליתי להפתעתי שיש גם מקוה לגברים. ידעת שיש דבר כזה ? ריח התבשילים שמכינים כאן לארוחת ערב העיר את הבן שלי. איזה אורח חיים מטורף יש לו. ביום הוא עובד באולם ארועים כמקלף בצלים ושוטף כלים, כ 13 שעות ביום. אתמול הוא חזר ב - 9 בערב, ב - 11 הוא כבר יצא ובבוקר ב - 6 כשאני קמתי הוא חזר והלך לישון. עכשיו הוא קם וצועק על כולם שלא נותנים לו, לתינוק ( 16 ) קורנפלקס כי או טו טו יש ארוחת ערב. הולך לתפוס פקוד. אריק.

shonshon5

New member
גם אני רשמתי תודה. ../images/Emo48.gif

וגם במוחי חלפה לה המחשבה על כנס משתתפי הפורום לדורותיו, איש ואשה, נער ונערה, סמי וסוסו. עטרה: לתשומת לבך ולהתייחסותך! שבת שלום, אבי, שנכנע ללחץ הקהל, ואו טו טו יוצא לגינה להבעיר את האש במנגל ולקרוא תיגר על נתחי "סינטה" במרינדה של חרדל+מעט טבסקו+שמן זית+פלפל שחור+מעט מלח..

יאמי../images/Emo70.gif

על לא דבר לשניכם ואם על כנסים מדובר חזרתי ממצעד האהבה, שבילבל אותי וגרם לי לחשוב שהנה מגיע חג האהבה, מה שגרם לי לעצבות גדולה - שוב
- כי אני אבד. ואז, נזכרתי שצמוד לאוגוסט יש אלול, ואם אלול אז אב עבר, ואם אב עבר - אז גם ט"ו באב. נשמתי לרווחה, ואז נזכרתי שזה בקושי מנחם.. מה גם, שבמצעד הזה היו הרבה אנשים, חלקם מעניינים יותר ופחות, אבל כולנו הזענו..ורקדנו. בקיצור, טלפון לא יצא לי מזה
|טלפון|

אריק!

New member
שלום לאוראחת.

עם כזו פקחות וחוש הומור אני סומך עליך שתתגברי על מכשול הטלפון ותדעי לתמרן כדי להשיג את מה שבאמת חפצה נפשך. תעשי קצת פחות חשבון לדמוי ומה שיאמרו. נראה לי שאת מגזימה קצת בחששות ודאגות ויותר מדי בקורת עצמית, אולי ממעיטה במשהו מהכשורים שלך. ייתכן שתצליחי להפתיע אפילו את עצמך בהישגים והערכה מעבר לציפיות. על רגל אחת, הבחנות מפותחות, אינטואיציה, כוח התרשמות ותאור מזוית אישית מעניינת, כתיבה יוצרת, עיצות שמושיות מועילות, קליטה ותבונה, חשיבה שיטתית. קשה לי לקשור זאת להכוונה והתאמה מקצועית, שמחייבים יתר התעמקות ותנאים, אבל נראה לי שאת עשויה להצליח בקשת רחבה יותר של תפקידים, גם כאלה שמחייבים סנון מידע, שיפוט ולוגיקה. אם גם תגשימי משאלות חברתיות ורגשיות - תתחסנייותר מבחינת רגישויות, תוכלי להתמקד בכווני קריירה ספציפיים יותר ואת כבר ´בדרך הנכונה´. בהצלחה אריק.

הכל נכון..

אני באמת חוששת מדי. ויש לי המון ביקורת עמצית ואני תמיד מקטינה בעצמי ובמי שאני. ועוצרת את עצמי בגלל מה יגידו. הדימוי חשוב לי מאוד. אפילו כשלא מסתכלים עלי, אני בטוחה שמסתכלים עלי ובוחנים אותי. אני חושבת שבקשר להבחנות מפותחות, אינטואיציה, כתיבה יוצרת, עניין העצות (וזה ממש ממש נכון) קליטה ותבונה וחשיבה שיטתית - צדקת. רק לא הבנתי מה זה כוח התרשמות ותיאור מזוית אישית מעניינת. אולי פרשנות שלי לסיטואציה? וזה נכון. אני מאוד פגיעה ממה יאמרו עלי, מבחינה חברתית ואישית. בכלל פגיעה, מבחינה רומנטית.

למעלה